نرخ تورم خوراکی های 1403 اعلام شد + جزئیات کامل
مرکز آمار ایران، متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور را در تیر ماه ۱۴۰۳ منتشر کرد.
به گزارش تلنگر؛ نرخ تورم اقلام خوراکی به صورت زیر است:
گروه سبزیجات و حبوبات
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «هویج فرنگی» با ۲۱.۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به «بادمجان» با ۱۳.۶- درصد، «پیاز» با ۵.۶- درصد و «سیب زمینی» با ۵.۲- درصد است.
گروه قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «شکر» با ۶.۰ درصد و «قند» با ۵.۹ درصد است.
گروه نان و غلات
در این گروه، اقلام «شیرینی خشک» با ۲.۳ درصد و «رشته آش» با ۲.۱ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آن
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام «گوشت گوسفند» با ۳.۳ درصد و «گوشت گاو یا گوساله» با ۱.۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به «مرغ ماشینی» با ۰.۳- درصد است.
گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «شیر خشک» با ۲.۷ درصد و «دوغ پاستوریزه» با ۲.۵ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به «تخم مرغ ماشینی» با ۱.۹- درصد و «روغن نباتی جامد» با ۰.۴- درصد است.
گروه میوه و خشکبار
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «پرتقال» با ۲۷.۷ درصد، «سیب» با ۲۰.۹ درصد و «هندوانه» با ۱۳.۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به «هلو» با ۲۳.۵- درصد است.
انتهای مطلب/ ی.ر