خانواده

از بین بردن طعم سوختگی انواع غذا در چند دقیقه

با چند ترفند ساده و فوری، می‌توانید غذای سوخته را در چند دقیقه نجات دهید و طعم آن را مثل اول خوشمزه کنید!

در این مطلب از تلنگر روش‌های کاملاً عملی، سریع و امتحان‌شده برای از بین بردن طعم سوختگی انواع غذا را معرفی می‌کنیم که به کمک آن‌ها می‌توانید غذای سوخته را نجات دهید؛ بدون اینکه کسی متوجه سوختگی آن شود! هیچ چیز آزاردهنده‌تر از این نیست که بعد از ساعت‌ها آشپزی، ناگهان متوجه شوید غذایتان طعم سوختگی گرفته است! اما خبر خوب اینجاست که تمام زحمات شما قرار نیست هدر برود. حتی اگر بوی سوختگی در برنج، خورشت یا سوپ پیچیده باشد، با چند ترفند ساده و خانگی می‌توانید در چند دقیقه طعم ناخوشایند آن را از بین ببرید و غذایی خوشمزه و قابل سرو داشته باشید.  آماده‌اید آشپزی حرفه‌ای را تجربه کنید؟

نحوه از بین بردن طعم سوختگی کیک

نحوه از بین بردن طعم سوختگی کیک

اول از همه اجازه بدهید کیکتان کاملا سرد شود تا بتوانید روی آن کار انجام بدهید. اگر لایه بالایی کیکتان سوخته، می توانید رویه سوخته کیک را با رنده خراش بدهید یا با یک چاقوی دندانه دار بردارید. اگر کف کیکتان سوخته، کیک را برگردانید و لایه پایینی آن را با چاقو ببرید. شما باید لبه تیز چاقوی دندانه دار را از ته کیک عبور بدهید و تکه سوخته و قهوه ای رنگ کیک را کاملا جدا کنید. خیالتان راحت! خود من این روش را بارها انجام داده ام و جواب گرفته ام! به جای بریدن قسمت سوخته می توانید آن را خراش هم بدهید.

نحوه از بین بردن طعم سوختگی سس مخصوص گوشت

با اینکه سس کاملا سوخته را نمی شود کاری کرد اما شما می توانید با رعایت چند نکته غذایتان را نجات بدهید! ظرفتان را از روی حرارت بردارید و کف ظرف را در آب غوطه ور کنید تا از سوختن بیشتر آن جلوگیری شود. اگر سس گوجه فرنگی تان از پایین سوخته، اولین کاری که باید بکنید عوض کردن قابلمه است.

قسمت نسوخته و سالم سس را به آرامی و با دقت به قابلمه دیگری منتقل کنید. تمام تلاشتان را بکنید تا چیزی از سس سوخته در ظرف جدیدتان وارد نشود. بعد برای از بین بردن بوی سوختگی سس می توانید از نکات زیر استفاده کنید:

  • یک تکه سیب زمینی پوست کنده به سس اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید 10 دقیقه به همین شکل بماند. بعد سیب زمینی ها را از قابلمه بیرون بیاورید و سس را دوباره گرم کنید.
  • روش دیگری که می تواند برای از بین بردن طعم سوختگی سس های گوجه فرنگی موثر باشد اضافه کردن 1 قاشق چایخوری کره بادام زمینی یا کره معمولی است. کره باعث می شود بدون اینکه طعم غذایتان عوض شود مزه سوختگی آن از بین برود.
  • علاوه بر این می توانید کمی شیر، ماست یا شیر نارگیل هم به غذایتان اضافه کنید. این مواد توانایی شگفت انگیزی در کاهش طعم سوختگی غذا دارند. بسته به طعم سس گوشتتان، می توانید چند قاشق غذاخوری شیر یا ماست یا شیر نارگیل به آن اضافه کنید تا بوی سوختگی از بین برود. البته یادتان باشد که این مایعات سفید می توانند رنگ سس شما را تغییر بدهند پس موقع استفاده از آنها حواستان باشد.
  • گزینه دیگر، اضافه کردن کمی شکر به سس است. اگر سس گوشتتان شیرین است، این روش بهترین راه برای گرفتن مزه سوختگی آن است. کارتان را با اضافه کردن نصف قاشق چایخوری شروع کنید و کم کم این مقدار را افزایش بدهید تا بو و طعم سوختگی سس از بین برود.

نحوه از بین بردن طعم سوختگی برنج

نحوه از بین بردن طعم سوختگی برنج

برنج را از روی حرارت بردارید و آن را به قابلمه جدیدی منتقل کنید. مراقب باشید که دانه های سوخته برنج به قابلمه جدید نریزد. حتی برنج های کمی سوخته هم را وارد ظرف نکنید. ابتدا یکی دو قاشق شیر در برنج بریزید. بعد روی قابلمه جدید برنج یک تکه نان بگذارید و در قابلمه را هم بگذارید. اجازه بدهید 5 تا 10 دقیقه به همین شکل بماند. سپس برنج را در صورت نیاز با حرارت کم گرم کنید. درست قبل از سرو کردن برنج، نان را بردارید.

از بین بردن بوی سوختگی خورشت

روش اول برای گرفتن بوی سوختگی از غذاهای خورشتی این است که سعی کنید ظرف خورشت خود را بعد از ته گرفتن و سوختن عوض کنید. یکی از اشتباهات رایجی که اکثر افراد در زمان ته گرفتن خورشت آن را انجام می دهند این است که سعی می کنند با هم زدن خورشت بوی آن را پخش کنند. این کار کاملا اشتباه است چرا که باعث می شود تا بوی سوختگی در تمام خورشت شما پخش شده و در نتیجه بوی بسیار بدی را در غذاهای شما ایجاد می کند.

در عوض سعی کنید به محض ته گرفتن بخش های روی خورشت خود را خارج کرده و در یک ظرف دیگر ریخته و مجددا اجازه دهید تا بپزد. یکی دیگر از راهکارهایی که می توانید برای رفع بوی سوختگی در خورشت ها استفاده کنید این است که مقداری پیاز داخل خورشت خود بریزید. قرار دادن پیاز کامل داخل خورشت می تواند این بوی بد را از بین ببرد. بعد از چند دقیقه جوشیدن خورشت می توانید پیاز را خارج کرده و خورشت خود را سرو کنید.

یکی دیگر از بهترین روش گرفتن بوی سوختگی از غذاهای خورشتی، اضافه کردن آب و نمک به غذا است. با اضافه کردن کمی آب و نمک می توانید تا حدود زیادی بوی بد سوختگی را در خورشت خود از بین ببرید و آن را سرو کنید. البته باید دقت داشته باشید که اضافه کردن روغن نیز می تواند یکی دیگر از راهکارهای مفیدی باشد که در این شرایط می توانید مورد استفاده قرار دهید و بوی سوختگی خورشت خود را از بین ببرید.

از دیگر راهکارهای مفیدی که برای رفع بوی سوختگی خورشت وجود دارد و می توانید از آن اضافه کنید این است که مقدار کمی شکر به خورشت خود اضافه کنید. نیازی نیست شکر زیادی را به خورشت اضافه کنید چرا که باعث شیرین شدن آن می شود. با اضافه کردن مقدار بسیار کمی شکر به خورشت می توان به سادگی بوی سوختگی آن را برطرف کرد.

نحوه گرفتن تلخی غذای سوخته (چگونه غذای سوخته را دوباره خوشمزه کنیم؟)

نحوه از بین بردن طعم سوختگی غذا

  • استفاده از آبغوره یا آبلیمو: اگر غذای شما به دلیل سوختن پیاز داغ و… مقداری تلخ شد ، می توانید برای رفع تلخی انواع خورش و… از آبلیمو یا آبغوره یا آب نارنج استفاده نمایید زیرا استفاده از مواد اسیدی به رفع تلخی غذا کمک زیادی می کند.
  • افزودن نمک: برای بهتر شدن طعم غذا و رفع تلخی کمی نمک به غذای خود بیافزایید اما مراقب باشید که غذایتان شور نشود. افزودن نمک نیز به گرفتن تلخی آبگوشت و خورش ها در صورتی که علت تلخی پیاز داغ سوخته باشد، کمک می کند.
  • رقیق کردن غذا: اگر خورشتان غلیظ است و کمی طعم تلخی دارد، با اضافه کردن مقداری آب جوش به خورش می توانید آن را رقیق کنید و تا حد زیادی تلخی را کاهش دهید.
  • افزودن جوش شیرین: برای رفع تلخی غذا اضافه کردن مقدار کمی جوش شیرین در حد یک چهارم قاشق چایخوری به غذا می تواند تاثیر زیادی داشته باشد.
  • می‌توانید به غذای سوخته خود طعم دهنده‌های مختلفی اضافه کنید تا آن را دوباره خوشمزه کنید. به عنوان مثال به آن ادویه‌جات، سس، یا آب لیمو اضافه کنید. همچنین می‌توانید آن را با سس گوجه فرنگی یا سس مایونز سرو کنید.
  • در عین حال غذای سوخته را با غذا‌های دیگر سرو کنید تا طعم آن را بهتر کنید. به عنوان مثال آن را با برنج، سیب زمینی، یا سالاد سرو کنید. همچنین می‌توانید آن را به یک ساندویچ اضافه کنید.
  • اگر غذای شما کاملاً سوخته است، می‌توانید آن را به یک غذای جدید و یا آن را به یک پوره یا یک کتلت تبدیل کنید. همچنین می‌توانید آن را به یک خورش یا سوپ اضافه کنید.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

امداد کرمان موتور

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x