فوتبالاخبار

انتقاد تند طارمی از شرایط جام جهانی: فاجعه‌بار است

مهدی طارمی، مهاجم تیم ملی فوتبال ایران، با انتقاد از شرایط برگزاری جام جهانی ۲۰۲۶ و عملکرد فیفا، گفت تیم ملی در این رقابت‌ها با مشکلات جدی و بی‌پشتیبانی مواجه است.

به گزارش تلنگر؛ مهدی طارمی مهاجم تیم ملی فوتبال ایران، در اظهاراتی تند نسبت به شرایط برگزاری جام جهانی ۲۰۲۶ و عملکرد فدراسیون جهانی فوتبال فیفا انتقاد کرد.

او با اشاره به مشکلات تیم ملی در جریان رقابت‌ها گفت: از آغاز جام جهانی از شرایطی که در این دوره داشتیم شکایت داشته‌ایم. این یک جام جهانی فاجعه‌بار است. به عنوان بازیکنان حرفه‌ای در یک رقابت حرفه‌ای، بازی در این شرایط درست و منصفانه نیست.

طارمی در ادامه با بیان اینکه تیم ملی حمایت لازم را دریافت نکرده افزود: چه کسی می‌خواهد به ما کمک کند؟ هیچ‌کس کمک نمی‌کند. فیفا؟ آمریکا؟ نمی‌دانم.

مهاجم تیم ملی همچنین مدعی شد رئیس فیفا پس از نخستین بازی وعده حل مشکلات را داده بود، اما به گفته او این وعده‌ها عملی نشده است.

او در بخش دیگری از صحبت‌هایش در پاسخ به سوالی درباره برداشت از نگاه میزبان و برگزارکنندگان نسبت به تیم ملی ایران، گفت: نمی‌دانم مردم این را می‌خواهند یا نه، اما از دید ما بله، فکر می‌کنم چنین چیزی وجود دارد.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که تیم ملی ایران همچنان برای ادامه مسیر خود در رقابت‌های جام جهانی منتظر نتایج و شرایط گروه است.

انتهای مطلب/ م.ا

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x