
به گزارش تلنگر؛ تیم ملی فوتبال ایران بامداد سهشنبه در نخستین دیدار خود در جام جهانی ۲۰۲۶ به مصاف نیوزیلند رفت. این دیدار جذاب در نهایت با تساوی ۲ بر ۲ به پایان رسید. دو تیم نخستین امتیاز خود در این رقابتها را کسب کردند.
تیم ملی ایران با گلزنی رامین رضاییان و محمد محبی دو بار دروازه نیوزیلند را باز کرد و الیجا جاست مهاجم نیوزیلند که هر دو گل تیمش را به ثمر رساند، مانع از کسب سه امتیاز برای ملیپوشان ایران شد.
تیم ملی در دقایقی از بازی عملکرد خوبی در فاز هجومی داشتند و توانستند چند بار خط دفاعی نیوزیلند را تحت فشار قرار دهند، اما اشتباهات دفاعی و از دست رفتن تمرکز در برخی صحنهها باعث شد برتری ایران حفظ نشود.
تساوی مقابل نیوزیلند باعث شد ایران رقابتهای خود را با یک امتیاز آغاز کند. کارشناسان معتقدند عملکرد خط دفاعی ایران یکی از نکات قابل توجه این مسابقه بود و کادر فنی باید برای بازیهای بعدی روی این بخش تمرکز بیشتری داشته باشد.
بازی هجومی تیم ملی و گلزنی رضاییان و محبی از نکات مثبت این دیدار به شمار میرود. بسیاری از هواداران امیدوارند ایران در مسابقه بعدی با رفع اشتباهات دفاعی، نخستین برد خود در جام جهانی ۲۰۲۶ را به دست آورد.


انتهای مطلب / م.ا









