خانواده
طرز تهیه قیمه ناری تهرانی با گوشت و آب انار
قیمه ناری تهرانی با گوشت و آب انار، ترکیبی خوشمزه و سنتی است که طعمی متفاوت و بهیادماندنی به سفره شما میبخشد.

در این مطلب از تلنگر طرز تهیه قیمه ناری تهرانی را به صورت مرحلهبهمرحله و آسان آموزش میدهیم تا بتوانید این غذای سنتی را در خانه آماده کنید. اگر به دنبال یک غذای سنتی، خوشمزه و با طعمی متفاوت هستید، قیمه ناری تهرانی با گوشت و آب انار بهترین انتخاب است! ترکیب گوشت گوسفندی نرم، لپه، برنج و آب انار تازه این غذا را به یک تجربه خوشمزه و لذیذ تبدیل میکند که هر وعده غذایی را خاص و بهیادماندنی میکند.
مواد لازم برای تهیه قیمه ناری تهرانی
| مواد لازم | مقدار |
|---|---|
| گوشت گوسفندی | 250 گرم |
| پیاز درشت | 1 عدد |
| لپه | 1 پیمانه |
| برنج | 3 پیمانه |
| آب انار تازه | 1 لیوان |
| روغن | به میزان لازم |
| نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه قیمه ناری تهرانی
- در اولین مرحله از طرز تهیه قیمه ناری، لپه را با آب ولرم خیس کنید و به مدت ۱۲ ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورد.
- پیاز را پوست و خرد کنید و داخل یک قابلمه مناسب بریزید.
- کمی روغن اضافه کنید تا پیاز تفت بخورد و طلایی شود، سپس مقداری زردچوبه اضافه کنید.
- گوشت گوسفندی را به صورت قیمهای خرد کنید و به پیاز سرخ شده اضافه کنید و کمی فلفل سیاه روی مواد بریزید.
- حالا لپه را آبکش کنید و به ترکیب گوشت و پیاز داغ اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه مواد را تفت بدهید.
- حالا آب انار را همراه با کمی نمک داخل قابلمه بریزید و برنج را که از ۲ ساعت قبل خیس دادهاید، به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
- اجازه بدهید آب غذا کشیده شود، سپس دمکنی بگذارید و برنج را به مدت ۴۵ دقیقه دم کنید تا بپزد.
- قیمه ناری خوشمزه شما در این مرحله آماده سرو است. نوش جان!
نکات طلایی طرز تهیه قیمه ناری
- اگر لپهای که برای این غذا استفاده میکنید دیرپز است، میتوانید قبل از اضافه کردن آن به غذا، لپه را نیمپز کنید تا خیالتان بابت پخت لپه داخل برنج راحت باشد.
- در صورتی که منع مصرف گوشت دارید یا گوشت در منزل ندارید، میتوانید به جای گوشت از فیله یا سینه مرغ خرد شده استفاده کنید.
- اگر آب انار شما بیش از حد ترش بود، میتوانید آن را با مقداری آب جوش مخلوط و بعد به غذا اضافه کنید.











