سیاست داخلیاخبار
تصاویری از توهین های تند به ظریف در تجمع کفن پوش ها
عکسی از پلاکاردهایی که در دست کفن پوشان حاضر تجمع میدان پاستور بود را ببینید.

به گزارش تلنگر؛ روز گذشته با فراخوانی که در فضای مجازی داده شود بود تجمع کفن پوشان علیه دولت پزشکیان و مشخصا محمدجواد ظریف برگزار شد.
کامران غضنفری نماینده تندرو تهران در مجلس در این تجمع حضور داشت.
عکسی از پلاکاردهایی که در دست کفن پوشان حاضر در این تجمع بود را ببینید.
انتهای مطلب / ف.ر
همچین بی ربط هم نگفتند،،چرا باید کسی که ثابت شده فرزندش تابعیت کشور دیگری رو داره با زیر پا گذاشتن قانون یه مقام من درآوردی معاون راهبردی رو بهش بدن و ازش دفاع هم بکنند یه شخص خیانت کار وطن فروش بی شرف که در دولت روحانی منافق ثابت شد که خود حسن روحانی و جواد ظریف و یه چند تا نامرد وطن فروش اومده بودند که به نفع تروریست های حرومزاده آمریکایی،اروپایی و صهیونیست شون عمل کنند و منافع ملی و حق و حقوق ملت ایران رو زیر پا بذارند..پزشکیان یه شیاد و منافق هست که قانون رو زیر پا میذاره و قرآن و نهجالبلاغه خواندن شده لقلقه زبونش و عادت کرده برای دروغگویی،عوامفریبی و پدرسوخته بازی از خواندن قرآن و نهجالبلاغه سود ببره..طرف پاش لب گور هست و داره آتش جهنم رو برای خودش میخره.
قوانین کشور میگه تابعیت بچه های آقای ظریف قهری بوده. ایشون اونجا مامور بوده و در اون زمان بچه دار شده
بچه های قالیباف چی؟ اونجا به دنیا اومدن؟
لاریجانی؟
برادرای انقلابی دیگه؟
مگه احمدی نژاد نبود انقلابی دو آتیشه بود دخترشو برد با خودش سازمان ملل نوه اش اونجا به دنیا بیاد؟
فرقی واقعا بین اینا نیست؟
به نظرم خطبه منافقین امیر المومنین را بخونید
این ظریف پزشکیان چه فکری میکنن ملت خسته شدن از این گرونی اجناس گرونی دلار خدا ازتون نگزره بابا نمیتونید استعفا بدید خوب
ای بابا خدا از رئیس جمهور شهید و دار و دستش می گذره که این گرونی ها زمان اونم بود؟
گوشت از ۱۲۵ هزار تومان رسید به ۸۰۰ تومان؟
بقیش بگم الی خانم؟
نون به نرخ روز خور نباش
شهید رئیسی هیچ موقع بیکار ننشست و شعار و حرف مفت تحویل ملت نداد..شهید رئیسی بود که یارانه ها رو افزایش داد تا فشار کمتری به مردم وارد بشه،،ماهانه دوازده الی پانزده میلیارد بدهی های دولت حسن روحانی منافق رو پرداخت میکرد،،کارخانه های تعطیل و نیمه تعطیل رو راه اندازی کرد،،برای مردم مسکن ساخت تا الان پزشکیان چند تا مسکن ساخته،،چقدر تونسته قیمت دلار و طلا رو پایین بیاره..لااقل شهید رئیسی بیکار ننشسته بود و دست رو دست نذاشته بود پزشکیان میگفت برنامه توسعه هفتم رو باید اجرا کنیم الان میگه قابل اجرا نیست یه فرد وطن فروش کدخدا پرست رو با زیر پا گذاشتن قانون عنوان من درآوردی معاون راهبردی رو بهش چسبوند..کسانی که پشت سر شهید رئیسی حرف مفت میزنند به زودی باید پاسخگو باشند شهادت لیاقت میخواد و به هر کسی نمیدن و قطعا آقای رئیسی لیاقت چنین پاداشی رو داشت و حتی رهبر عزیزمون سید علی هم گفت که دلم بر شهید رئیسی میسوزه برای اینکه دید یه عده نامرد و دزد و مفت خور اجنبی پرست بهش تهمت و افترا میزدند و اینقدر لجن پراکنی میکردند که تلاش ها و دستاوردهای شهید رئیسی به چشم مردم نیاد..خدا لعنت کنه کسانی رو که هنوز هم به شهید رئیسی تهمت و افترا میبندند.
اره بیکار نشست
لیست وعده هاشو برات می ذارم تو بگو چندتاشو عمل کرد.
سالی ۱ میلیون مسکن ساخت؟
خودرو عادلانه شد قیمتش؟
سالی ۱ میلیون شغل ایجاد کرد؟
مشکلات معشیتی را حل کرد؟
کاهش قیمت ها تا ۵۰ درصد اتفاق افتاد؟
مگه تیم رئیسی نمی گغتن مرغ تهش ۹ تومان باید باشه؟
چرا ۹۰ تومان تحویل داد؟
داداش الکی پشت کسی سینه نزن
آمارها دروغ نمیگن
بله یارانه را افزایش داد ولی ۱۰۰ برابرش تورم ایجاد کرد. خدا بیامرزتش یه سال دیگه مونده بود تموم شده بودیم