فوتبالاخبار

جنجال داوری در ال‌کلاسیکو: لگانس به دنبال احقاق حق، آنچلوتی به میدان آمد!

لگانس پس از شکست مقابل رئال مادرید، به دلیل آنچه "اشتباهات فاحش داوری" خواند، رسماً از داور مسابقه شکایت کرد. این اقدام، موجی از واکنش‌ها را در دنیای فوتبال به همراه داشت و کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید نیز در کنفرانس خبری پس از بازی، به این موضوع واکنش نشان داد.

به گزارش تلنگر؛ جنجالی بین رئال مادرید و لگانس بود. این دیدار که با پیروزی رئال مادرید به پایان رسید، تحت تأثیر تصمیمات داوری بحث‌برانگیز قرار گرفت و خشم و اعتراض شدید باشگاه لگانس را برانگیخت.

سرمربی لگانس پس از بازی گفت:

به داوری اعتماد دارم اما امروز دوباره بدشانسی آوردیم و امیدوارم باشگاه بتواند درباره‌اش کاری انجام دهد.
کارلو آنچلوتی در واکنش به احتمال شکایت لگانس گفت:

لگانس شکایت می‌کند… ما نیز می‌توانیم شکایت کنیم. دو صحنه خاکستری وجود داشت و داور باید تصمیم می‌گرفت.
لوئیس میگل سانز خبرنگار با کنایه به اوساسونا که این هفته از بارسلونا شکایت کرد گفت:

این لگانس است که باید اعتراض کند نه اوساسونا، زیرا اتفاقی که امروز افتاد یک دزدی آشکار بود. آنچلوتی نمی‌تواند شکایت کند زیرا داور آنها را از یک دردسر واقعی نجات داد.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 1 / 5. تعداد آرا: 1

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x