سیاست داخلیاخبار

خداحافظی رسمی مهری طالبی دارستانی با دنیای سیاست + عکس

مهری طالبی دارستانی فعال رسانه‌ای سیاسی اصولگرا که در ایتا و شبکه‌ی ایکس با مطالب جنجالی جلب توجه می‌کرد، پیامی در صفحه‌ی ایتای خود گذاشت و فعالیت‌های رسانه‌ای خود را تعلیق و برای مدتی خداحافظی کرد.

به گزارش تلنگر؛ مهری طالبی دارستانی فعال رسانه‌ای سیاسی اصولگرا که در ایتا و شبکه‌ی ایکس با مطالب جنجالی جلب توجه می‌کرد، پیامی در صفحه‌ی ایتای خود گذاشت و فعالیت‌های رسانه‌ای خود را تعلیق و برای مدتی خداحافظی کرد.

فعال رسانه‌ای سیاسی اصولگرا به‌دلیل «مشغله‌های شخصی از جمله تألیف سه کتاب در حوزه‌های مختلف و نیاز به تأمل، تفکر و مطالعه عمیق‌تر در حوزه مسائل و تهدیدات فرهنگی و اجتماعی» از کناره‌گیری خود از فعالیت‌های رسانه‌ای خبر داد.

مهری طالبی دارستانی، فعال رسانه‌ای سیاسی اصولگرا، با انتشار متنی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس خبر از کناره‌گیری‌اش از فعالیت‌های رسانه‌ای داد.

او در این زمینه نوشت: سلام. با توجه به مشغله‌های شخصی از جمله تألیف سه کتاب در حوزه‌های مختلف و نیاز به تأمل، تفکر و مطالعه عمیق‌تر در حوزه مسائل و تهدیدات فرهنگی و اجتماعی مدتی را فعال نخواهم بود. همه ما باید مجدداً راهبرد‌ها و استراتژی‌های رهبر انقلاب در مسائل فرهنگی را بازخوانی کنیم. بعد از مدتی قوی‌تر از گذشته بازخواهم گشت.

خداحافظی مهری دارستانی

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x