“دریای سرخ در آتش؛ حمله به ناو هواپیمابر ترومن آمریکا”
در حادثهای در دریای سرخ، ناو هواپیمابر «ترومن» آمریکا هدف حمله قرار گرفت. این حمله که جزئیات آن هنوز بهطور کامل فاش نشده، نگرانیها درباره امنیت مسیرهای دریایی و تنشهای نظامی در منطقه را افزایش داده است.

به گزارش تلنگر؛ در حادثهای تازه در دریای سرخ، ناو هواپیمابر «ترومن» آمریکا مورد حمله قرار گرفت. این حمله باعث نگرانیهای جدی در خصوص افزایش تنشها در منطقه شده و مقامات نظامی آمریکا در حال بررسی ابعاد آن هستند. جزئیات دقیق حمله هنوز منتشر نشده است، اما این رویداد نشان از شدت گرفتن وضعیت امنیتی در آبهای بینالمللی دارد.
سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت: کشتیهای جنگی دشمن و در راس آن ناو هواپیمابر ترومن آمریکا را در دریای سرخ با موشک و پهپاد هدف قرار دادیم.
وی تاکید کرد: تا زمانی که تهاجم به غزه متوقف نشود و محاصره برداشته نشود، عملیات ما متوقف نخواهد شد.
حملات هوایی امشب آمریکا به یمن
همزمان شبکه المسیره نوشت: در حمله هواپیماهای جنگی آمریکا به یک مزرعه در شرق صعده در شمال یمن، یک غیرنظامی شهید شد و دست کم سه نفر مجروح شدند.
همچنین ناحیه “سحار” در استان صعده هدف دو حمله هوایی آمریکا قرار گرفت.
جنگنده های آمریکایی منطقه السواد در ناحیه سنحان در جنوب صنعا، پایتخت یمن را نیز هدف هشت حمله هوایی قرار دادند.
آمریکا در ۲۴ ساعت گذشته، استان های صنعا، عمران، صعده، الجوف، مأرب و حدیده را در یمن، هدف ۷۱ حمله هوایی قرار داده است.
نقشه ناوهای آمریکایی در منطقه را اینجا ببینید: