محیط زیست

شرایط نگهداری از گل پوست پرتقالی + معرفی انواع آن و عکس جذاب

گل پوست پرتقالی یکی از زیبا ترین گل های آپارتمانی است که نگهداری آسانی دارد و با رنگ ها زرد و نارنجی حال و هوای پاییز را به خانه ها میاورد.

به گزارش تلنگر؛ گل پوست پرتقالی به خاطر رنگ و شکل برگ ها طرفداران زیادی دارد و نگهداری آن در منزل جلوه زیبایی به خانه شما می دهد.

شرایط نگهداری گل پوست پرتقالی

در ادامه نحوه نگهداری از این گل زیبا را به شما آموزش می دهیم:

نور مناسب برای گل پوست پرتقالی

این گیاه به خاطر رنگارنگ بودنش به نور زیاد و غیر مستقیم نیاز دارد. کمبود نور موجب از بین رفتن رنگ برگ هایش می شود و برگ هایش کم کم شروع به ریزش می کند.

توجه داشته باشید چه نور خیلی زیاد چه نور کم می تواند گیاه را از بین ببرد پس باید به مقدار اندازه به گیاه خود نور برسد. بهتر است گیاه را در جایی نگهدارید ک دارای نور غیر مستقیم بسیار زیاد دارد بهترین مکان پنجه های جنوبی خانه است.

دما

گل پوست پرتقالی به دلیل اینکه در مکان گرمسیری به وجود آمده است. هوای گرم را دوست دارد و دمای مناسب برای این گیاه بین ۱۷ تا ۲۳ درجه سانتی گراد است. سعی کنید در معرض تغییرات پی در پی دما قرار ندهید زیرا باعث وارد شدن شک به گیاه می شود و از بین می رود.

رطوبت

گل پوست پرتقالی دوستدار خاک نسبتا مرطوب است. رطوبت هوای مناسب این گیاه بین ۷۰ تا ۰ درصد است. اگر گیاه شما برگ هایش ریخت رطوبت آن را افزایش دهید تا دوباره سر حال شود

جهت تامین رطوبت گیاه می توانید از روش های زیر استفاده کنید:

  1. زیر گلدانی بزرگی در زیر گلدان قرار دهید و آن را از سنگ ریزه پر کرده و تا نصفه آب بریزید و گلدان را بر روی آن قرار دهید به صورتی که ته گلدان با آب در تماس نباشد.
  2. راه دیگر این است که گلدان گیاه را داخل گلدان بزرگتری قرار دهید و دور آن را با خزه ی مرطوب بپوشانید.
  3. روش دیگر اسپری کردن آب بر روی برگ های گیاه به صورت روزانه در فصل های گرم سال و دوبار در هفته، در روز های سرد سال است. ( توجه داشته باشید که هیچگاه نباید این عمل را در زیر نور مستقیم آفتاب انجام دهید چراکه موجب ایجاد سوختگی بر روی برگ های گیاه می‌شود.)

کود دهی

برای رشد بهتر گیاه می توانید از کود های تقویتی استفاده کنید و هر دو هفته یکبار از فروردین تا آخر شهریور گیاه را تقویت کنید.

خاک

بهترین خاک، خاک و کود آماده و یا یک خاک سبک، متخلخل با زهکش بالا است.

 با انواع گل کروتون آشنا شوید

این گیاه دارای بیش از ۱۰۰ گونه گیاه مختلف است که در رنگ و شکل های مختلف وجود دارد در ادامه با معروف ترین آن ها آشنا می شویم:

کروتون پا مرغی

کروتون پا مرغی

این کروتون دارای برگهای سه لبه است و در رنگ بندی قرمز، نارنجی، سبز و زرد وجود دارد. کروتون پامرغی مقاومت بالایی دارد و در خاک سبک و زهکشی شده به خوبی عمل می‌کند.

کروتون موزی

کروتون موزی

 

این نوع کوروتون دارای برگ های نوک تیز و با رنگ زرد موزی است.

کروتون قطره طلا

کروتون قطره طلا

این کروتون زیبا و خاص دارای برگهای سبز روشن با لکه های طلایی است. این گیاه زیبا را می‌توانید در داخل خانه با نور غیر مستقیم زیاد پرورش دهید.

کروتون زرد یخی

کروتون زرد یخی

این کروتون شاخ و برگ های سبز روشن به همراه رنگ زرد زیبا دارد و بسیار زیبا است. ارتفاع این گیاه به ۹۰ الی ۱۲۰ سانتی متر می‌رسد. این نوع کروتون را می‌توان هم به عنوان گیاه داخلی و هم در فضای باز پرورش داد. این نوع کروتون را می‌توان در آفتاب کامل تا نیمه سایه نگهداری کرد.

کروتون رشته ای

کروتون رشته ای

کروتون رشته ای دارای برگهای باریک، نازک و کشیده است و می‌تواند تا ۹۰ الی ۱۲۰ سانتی متر قد بکشد. این گیاه نور غیر مستقیم زیاد را دوست دارد و رطوبت زیاد را ترجیح می‌دهد.

انتهای مطلب/ ی.ر

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آرا: ۰

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x