خانواده
طرز تهیه بستنی سه بعدی انبه مشهور در خانه
طرز تهیه بستنی سهبعدی انبه خوشرنگ و ترند این روزها را با ترکیب انبه، خامه، شیر عسلی و پوشش شکلاتی در خانه یاد بگیرید.

در این مطلب از تلنگر، طرز تهیه بستنی سه بعدی انبه را مرحله به مرحله و با نکاتی کاربردی یاد میگیرید تا یک دسر حرفهای و خاص را بدون نیاز به تجهیزات پیچیده در خانه درست کنید! اگر اهل دسرهای خاص و متفاوت هستید، حتماً نام بستنی سهبعدی انبه به گوشتان خورده؛ بستنی خوشرنگ و لعابی که نهتنها طعم بینظیری دارد، بلکه ظاهرش هم آنقدر چشمنواز است که دل هر مهمانی را میبرد! این بستنی جذاب که این روزها در شبکههای اجتماعی ترند شده، حالا میتواند بهراحتی در آشپزخانه خودتان آماده شود.
مواد لازم برای تهیه بستنی سه بعدی انبه
خامه صبحانه | ۲۵۰ گرم |
شیر عسلی | نصف بسته بندی |
پوره انبه | ۴۰۰ گرم |
شکلات | ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم |
روغن | ۴ قاشق غذاخوری |
رنگ خوراکی پودری (نارنجی و سبز) | چند قاشق |
چوب بستنی | به تعداد قالب بستنی |
طرز تهیه بستنی سه بعدی انبه میهن در خانه
- ۳ انبه متوسط را شستشو دهید و بعد از برداشتن هسته بزرگ داخل آن، بافت طبیعی میوهها را بعد از برش زدن با چاقو بردارید. بعد از برداشتن، پورهها را با مخلوطکن، یکدست کنید.
- برای طعم دادن به پوره انبه به دو قلم ماده شیرعسلی و خامه نیاز دارید. این دو مواد را در کاسه جداگانه با یکدیگر آنقدر همبزنید که مواد، لُکه نشوند. بعد، پورههای یکدستشده انبه را به ترکیب خامه و شیرعسلی اضافه کرده و با همزن دستی، همه مواد را یکدست کنید.
- از قالبهای سیلیکونی گرد برای ریختن مواد بستنی سه بعدی انبه استفاده کنید و با ماسوره یا قاشق، پوره همزده شده با شیر عسلی و خامه را در هر قالب بریزید. اگر دوست دارید، میتوانید در لایههای میانی تا انتهایی، پوره انبه را بریزید و در لایه آخر، چوب بستنی را داخل قالب بگذارید. قالب بستنی انبه را در یخچال بگذارید تا سرد شود.
- شکلات سفید را به همراه مقداری روغن مایع، آب کنید. برای اینکار، ظرف شکلات سفید را روی قابلمهای قرار دهید که آب جوش دارد. در واقع باید شکلاتهای سفید را مرینیت کنید و بهآرامی هم بزنید تا مایع یکدستی داشته باشید. برای رنگ دادن به پوسته خارجی بستنی سه بعدی انبه به پودر خوراکی هم نیاز دارید. چند قاشق از آن را به مایع روان شکلات سفید اضافه کنید.
- قالب بستنی سه بعدی را از یخچال به بیرون بیاورید و هر بستنی را در شکلات سفید بگذارید تا تمام سطح آن را پوشش بدهد. در این مرحله، پودر رنگی را با قلم مو بردارید و از رنگ تیرهتر برای رنگی کردن نوک بستنی استفاده کرده و نوش جان کنید!
نوش جان!
فوتوفن خوشمزه شدن بستنی انبه
- برای تهیه بستنی، حتما از انبههایی استفاده کنید که آبدار و گوشتی باشند. انبه آلفونسو، یکی از بهترین گزینهها برای درست کردن بستنی است.
- هنگام پوره کردن انبه، بههیچ وجه به آن آب اضافه نکنید چون این کار باعث رقیق شدن بستنی، کم شدن طعم طبیعی انبه و همچنین منجمد شدن بستنی میشود.
- اگر میخواهید بستنی انبه را بهشکل اسکوپی درست کنید، هم زدن یکساعت یکبار بستنی خیلی مهم است و تاثیر زیادی در کرمی و لطیف شدن بستنی شما دارد.
- برای اینکه طعم بستنیتان شیرینتر و دلچسبتر شود، میتوانید کمی شیر عسلی را با پوره انبه مخلوط کنید.
- قبل از اسکوپ زدن بستنیها، اجازه دهید بستنی حدود ۵ دقیقه در دمای محیط بماند تا کمی نرم شود. این کار باعث میشود راحتتر سرو شود و بستنیتان بافت بهتری داشته باشد.
- اگر دوست دارید هنگام خوردن بستنی، تکههای میوه را زیر دندانتان حس کنید، در انتها نصف پیمانه انبه خرد شده را به ترکیب بستنیتان اضافه کنید.
- برای اینکه بستنیتان عطر و بوی بستنیهای سنتی را بهخود بگیرد میتوانید مقداری زعفران هم به موا بستنی اضافه کنید.