خانواده
طرز تهیه بستنی ملون خانگی بدون بستنی ساز
طرز تهیه بستنی ملون خانگی شامل مراحل پوره کردن ملون، افزودن شیرعسل و لیمو، و منجمد کردن آن برای یک دسر تابستانی خوشطعم و سالم است.

مواد لازم برای بستنی ملون
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
ملون | ۱ عدد |
شیر عسل | نصف قوطی |
لیمو سنگی | ½ عدد |
وانیل (اختیاری) | ⅛ قاشق چایخوری |
طرز تهیه بستنی ملون
1. آماده سازی ملون ها
در اولین گام باید پوست ملون را بکنید و سپس آن را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. سپس این قطعات را در مخلوطکن یا غذاساز بریزید تا پوره شود. میتوانید به جای غذاساز یا مخلوطکن از گوشتکوب برقی هم استفاده کنید.
2. اضافه کردن شیر عسل
به پوره ملون، شیرعسل، آب نصف یک لیمو سنگی و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
3. بستنی را در فریزر بگذارید
در این مرحله دو انتخاب دارید. میتوانید بستنی ملون را در قالب پاپسیکل به همراه چوب بستنی بریزید تا به شکل بستنیهای یک نفره ببندد یا این که آن را در ظرفی دیگر در فریزر بریزید و سپس آن به صورت اسکوپی در نان بستنی یا بستنیخوری سرو کنید.