خانواده

طرز تهیه بستنی ملون خانگی بدون بستنی ساز

طرز تهیه بستنی ملون خانگی شامل مراحل پوره کردن ملون، افزودن شیرعسل و لیمو، و منجمد کردن آن برای یک دسر تابستانی خوش‌طعم و سالم است.

در این مطلب از تلنگر به بررسی طرز تهیه بستنی ملون خانگی می پردازیم. در روزهای گرم تابستان، هیچ‌چیز به اندازه یک بستنی خنک و میوه‌ای نمی‌تواند حال‌وهوای‌مان را تازه کند. بستنی ملون، با طعم شیرین و عطر دلپذیر این میوه تابستانی، یکی از دسرهای سالم، خوش‌طعم و پرطرفدار فصل گرماست. اگر به دنبال یک دستور ساده و خانگی برای تهیه بستنی بدون نیاز به دستگاه بستنی‌ساز هستید، ادامه این مطلب را از دست ندهید.

مواد لازم برای بستنی ملون

مواد لازم مقدار مورد نیاز
ملون ۱ عدد
شیر عسل نصف قوطی
لیمو سنگی ½ عدد
وانیل (اختیاری) ⅛ قاشق چایخوری

طرز تهیه بستنی ملون

بستنی ملون

1. آماده سازی ملون ها

در اولین گام باید پوست ملون را بکنید و سپس آن را به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنید. سپس این قطعات را در مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید تا پوره شود. می‌توانید به جای غذاساز یا مخلوط‌کن از گوشت‌کوب برقی هم استفاده کنید.

2. اضافه کردن شیر عسل

به پوره ملون، شیرعسل، آب نصف یک لیمو سنگی و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

3. بستنی را در فریزر بگذارید

در این مرحله دو انتخاب دارید. می‌توانید بستنی ملون را در قالب پاپسیکل به همراه چوب بستنی بریزید تا به شکل بستنی‌های یک نفره ببندد یا این که آن را در ظرفی دیگر در فریزر بریزید و سپس آن به صورت اسکوپی در نان بستنی یا بستنی‌خوری سرو کنید.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x