خانواده

طرز تهیه بورک تن ماهی خوشمزه فقط در 30 دقیقه

با چند ماده ساده و خمیر یوفکا، می‌توانید در خانه یک بورک تن ماهی طلایی و خوشمزه آماده کنید که همه را شگفت‌زده کند.

در این مطلب از تلنگر؛ طرز تهیه بورک تن ماهی خوشمزه را به صورت مرحله‌به‌مرحله و آسان برایتان آماده کرده‌ایم تا با کمی خلاقیت و حوصله، یک خوراکی لذیذ و بی‌نظیر بسازید. اگر به دنبال یک میان‌وعده یا پیش‌غذای خوشمزه و در عین حال سریع هستید، بورک تن ماهی خانگی انتخابی عالی است. با چند ماده ساده و خمیر یوفکا می‌توانید در کمترین زمان، بورکی طلایی و خوشمزه آماده کنید که طعم آن همه را شگفت‌زده می‌کند.

مواد لازم برای تهیه بورک تن ماهی( برای 2 نفر )

مواد لازم مقدار
خمیر یوفکا به تعداد لازم
تن ماهی ۱ قوطی
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
پنیر پیتزا ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
قارچ ۶ عدد
کره ۵۰ گرم
سیر ۲ حبه
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه بورک تن ماهی

بورک تن ماهی

  1. پیاز را با مقدار کمی روغن تفت داده تا طلایی سپس سیر ، قارچ ،گوجه فرنگی خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کرده تا جایی که مواد آب نداشته باشد.
  2. تن ماهی ( بدون روغن ) و جعفری خرد شده را به مواد افزوده و خوب باهم مخلوط می کنیم . ( در نظر داشته باشید تن ماهی را قبلا 20 دقیقه در آب بجوشانید ) .
  3. یک ورق از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر مرطوب شود.
  4. کمی از مواد را داخل خمیر قرار داده ، دو طرف خمیر را به داخل تا کرده تا مواد بیرون نریزد، سپس خمیر را رول کرده و رولهای آماده را در ظرف کنار هم چیده و روی آنها را با تخم خرفه تزیین کرده، و در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد گذاشته تا سطح خمیرها طلایی شوند.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

امداد کرمان موتور

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x