خانواده
طرز تهیه بورک تن ماهی خوشمزه فقط در 30 دقیقه
با چند ماده ساده و خمیر یوفکا، میتوانید در خانه یک بورک تن ماهی طلایی و خوشمزه آماده کنید که همه را شگفتزده کند.

در این مطلب از تلنگر؛ طرز تهیه بورک تن ماهی خوشمزه را به صورت مرحلهبهمرحله و آسان برایتان آماده کردهایم تا با کمی خلاقیت و حوصله، یک خوراکی لذیذ و بینظیر بسازید. اگر به دنبال یک میانوعده یا پیشغذای خوشمزه و در عین حال سریع هستید، بورک تن ماهی خانگی انتخابی عالی است. با چند ماده ساده و خمیر یوفکا میتوانید در کمترین زمان، بورکی طلایی و خوشمزه آماده کنید که طعم آن همه را شگفتزده میکند.
مواد لازم برای تهیه بورک تن ماهی( برای 2 نفر )
| مواد لازم | مقدار |
|---|---|
| خمیر یوفکا | به تعداد لازم |
| تن ماهی | ۱ قوطی |
| پیاز | ۱ عدد |
| گوجه فرنگی | ۱ عدد |
| پنیر پیتزا | ۲ قاشق غذاخوری |
| جعفری خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
| قارچ | ۶ عدد |
| کره | ۵۰ گرم |
| سیر | ۲ حبه |
| فلفل | به میزان لازم |
| نمک | به میزان لازم |
| روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه بورک تن ماهی
- پیاز را با مقدار کمی روغن تفت داده تا طلایی سپس سیر ، قارچ ،گوجه فرنگی خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کرده تا جایی که مواد آب نداشته باشد.
- تن ماهی ( بدون روغن ) و جعفری خرد شده را به مواد افزوده و خوب باهم مخلوط می کنیم . ( در نظر داشته باشید تن ماهی را قبلا 20 دقیقه در آب بجوشانید ) .
- یک ورق از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر مرطوب شود.
- کمی از مواد را داخل خمیر قرار داده ، دو طرف خمیر را به داخل تا کرده تا مواد بیرون نریزد، سپس خمیر را رول کرده و رولهای آماده را در ظرف کنار هم چیده و روی آنها را با تخم خرفه تزیین کرده، و در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد گذاشته تا سطح خمیرها طلایی شوند.










