خانواده

طرز تهیه بیسکویت های بای خانگی مغزدار خوشمزه در 5 مرحله

بیسکوییت‌ های بای یکی از شیرینی‌های خوشمزه و پرطرفدار است که می‌توانید آن را به‌راحتی در خانه تهیه کنید.

به گزارش تلنگر؛ با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس می توانید بیسکویت‌های سالم و خوشمزه‌ای را برای بزرگسالان و فرزندان خود تهیه کنید. در این مقاله شما را با طرز تهیه بیسکویت‌ های بای مغزدار آشنا خواهیم کرد. این بیسکویت‌ها با طعم دلپذیر شکلات و پودر کاکائو تهیه می‌شوند و می‌توانند به راحتی در فر یا بدون فر آماده شوند.

مواد لازم برای تهیه بیسکویت های بای

آرد ۲۱۰ گرم ( حدود ۱ و ۲/۳ پیمانه )
نشاسته ذرت ۳ ق غذا خوری
کره ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم ( ۳/۴ پیمانه )
تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱/۴ ق چای خوری
پودر کاکائو ۱ ق غذا خوری
وانیل ۱/۴ ق چای خوری
شکلات چیپسی به مقدار لازم

طرز تهیه بیسکویت های بای

در ادامه طرز تهیه بیسکویت‌ های بای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید تا مرحله به مرحله این بیسکوییت خوشمزه را تهیه کنیم.

مرحله اول: آماده سازی

طرز تهیه بیسکویت های بای

ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود.سپس کره را در دمای محیط نرم کنید. آرد، بیکینگ پودر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید و ۱ قاشق غذاخوری از مخلوط آرد را کنار بگذارید.

مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ

طرز تهیه بیسکویت های بای

کره نرم را خرد کرده و با پودر قند به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا سبک و حجیم شود. سپس تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید.

مرحله سوم: تهیه خمیر های بای

تهیه خمیر های بای

مخلوط آرد را در دو مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا خمیر به‌دست آید اما ورز ندهید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. به یکی پودر کاکائو و به دیگری ۱ قاشق آرد جداشده اضافه کنید. اگر خمیر شل بود، می‌توانید ۱ قاشق دیگر آرد اضافه کنید تا خمیر بدون ترک گلوله شود.

مرحله چهارم: تهیه های بای مغزدار

تهیه های بای مغزدار

از خمیر گلوله‌های کوچکی تهیه کرده و داخل هر کدام شکلات چیپسی قرار دهید. سپس آنها را به فرم اشک درآورده و در سینی بچینید. با پشت قاشق کمی روی آنها فشار دهید و سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.

مرحله پنجم: پخت بیسکوییت های بای

پخت بیسکوییت های بای

در این مرحله های بای ها را در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید. زمانی که های بای ها روی سینی راحت حرکت کنند و به تابه نچسبیده باشند یعنی آماده شده اند. آنها را از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن سرو کنید. نوش جان!

سخن آخر

با این طرز تهیه بیسکویت‌ های بای خانگی می‌توانید از سالم بودن مواد اولیه آن اطمینان حاصل کنید. این بیسکویت‌ها به‌خصوص برای کودکان بسیار جذاب و خوشمزه هستند. امیدواریم این دستور پخت برای شما مفید واقع شود.

لطفاً تجربیات، نظرات و پیشنهادات خود را درباره تهیه بیسکویت‌ های بای با ما به اشتراک بگذارید تا از ایده‌ها و روش‌های جدید شما بهره‌مند شویم! آیا تجربه پخت بیسکوییت های بای را دارید؟ چه دستورالعمل خاصی برای تهیه های بای دارید؟ ما مشتاق شنیدن نظرات شما عزیزان هستیم!

انتهای مطلب / ف.ر

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آرا: ۰

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x