خانواده

طرز تهیه توپک پنیری | مخصوص تولد، پیک‌نیک و دورهمی

توپک پنیری یک پیش‌غذای خوشمزه، ساده و خاص است که برای تولد، پیک‌نیک و هر دورهمی‌ای انتخابی عالی و اشتهابرانگیز محسوب می‌شود.

در این مطلب از تلنگر طرز تهیه توپک پنیری را مرحله‌به‌مرحله آموزش می‌دهیم تا شما هم بتوانید در خانه، با کمترین مواد اولیه، یک خوراکی جذاب و پرطرفدار درست کنید. توپک پنیری یکی از آن خوراکی‌های کوچک اما خوش‌طعم و دل‌فریب است که می‌تواند ستاره میز پذیرایی در هر تولد، پیک‌نیک یا دورهمی دوستانه باشد. این لقمه‌های خوشمزه با ترکیبی از پنیر، سبزیجات، ادویه و گاهی مغزها، هم از نظر ظاهری جذاب هستند و هم طعمی خاص و دلنشین دارند که کمتر کسی می‌تواند در برابرشان مقاومت کند. خوبی توپک پنیری در این است که هم تهیه‌اش آسان است، هم تنوع بالایی دارد و هم می‌توان آن را از قبل آماده کرد.

مواد لازم برای تهیه توپک پنیری

توپک پنیری

مواد لازم مقدار مواد
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
پولبیبر و پودر سیر ۲/۱ قاشق چای خوری از هر کدام
زرد چوبه و نمک ۲/۱ قاشق چای خوری
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
گشنیز خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
پودر سوخاری ۱ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ( اختیاری) ۱ قاشق غدا خوری
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ زده شده برای رومال کردن ۱ عدد
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
نعنا و ریحان و شوید تازه برای تزئین به مقدار لازم
سس کچاپ یا گوجه فرنگی برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه توپک پنیری

توپک پنیری

  • ابتدا سیب زمینی‌ها را تمیز بشورید داخل یک قابلمه قرار دهید، مقداری آب روی آن را بگیرید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا سیب زمینی‌ها به مدت تقریباً ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزند و بافت آنها کاملا نرم شود زمان پخت سیب زمینی‌ها بستگی به اندازه آنها و میزان حرارت دارد.
  • در این فاصله مقداری سبزی جعفری و گشنیز را تمیز بشورید، داخل سبد بریزید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود و کاملاً خشک شوند، بعد از این که سبزی‌ها خشک شدند آنها را با یک چاقوی تیز کاملاً ریز خرد کنید، سپس داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.
  • بعد از این که سیب زمینی‌ها کاملاً پختند و آماده شدن قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی از حرارت اولیه آن کم شود سیب زمینی‌ها را از قابلمه بیرون بیاورید، پوست آنها را بگیرید، سپس سیب زمینی‌ها را داخل ظرف بریزید.
  • سپس تا سیب زمینی‌ها هنوز داغ هستند آنها را با یک گوشتکوب دستی بکوبید و کاملاً له و پوره کنید بعد از آن نمک و ادویه‌ها را که شامل پولبیبر پودر سیر و زردچوبه است را به مقدار مناسب و با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان به سیب زمینی‌ها اضافه کنید و هم بزنید.
  • با سلیقه خودتان می‌توانید مقدار ادویه‌ها را کمتر یا بیشتر استفاده کنید یا از ادویه‌های دلخواه خودتان استفاده کنید بعد ادویه‌ها را به سیب زمینی‌ها اضافه کنید و کاملاً با هم مخلوط کنید، تا عطر ادویه‌ها پخش شود و به خورد سیب زمینی‌ها برود و آنها را مزه‌دار کند.
  • بعد از آن جعفری و گشنیز خرد شده را به سیب زمینی‌های کوبیده شده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا بافت یک دستی تشکیل شود، عطر و طعم سبزی‌های معطر به خورد سیب زمینی‌ها برود و آنها را مزه‌دار کند، مقدار استفاده از سبزی‌ها بستگی به سلیقه خودتان دارد.
  • سپس مقداری نشاسته ذرت را با سلیقه خودتان به سیب زمینی‌ها اضافه کنید و با آنها مخلوط کنید تا بافت سیب زمینی‌ها منسجم‌تر شود و در هنگام سرخ کردن، سیب زمینی‌ها از هم باز نشوند و مواد داخل آن‌ها بیرون نریزد، اگر تبحر کافی در این کار دارید استفاده از نشاسته ذرت لازم نیست.
  • سپس مقداری پودر سوخاری را داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید اگر پودر سوخاری‌ها درشت هستند می‌توانید آنها را داخل آسیاب بریزید و کمی ریزتر کنید، این کاملاً بستگی به سلیقه خودتان دارد اما اگر پودر سوخاری ریزتر باشد بافت توپک پنیری بهتر می‌شود.

توپک پنیری

  • بعد تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بشکنید با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و بافت آنها کاملاً یکدست شود سپس مقدار پنیر پیتزا را هم داخل یک ظرف دیگر بریزید، مقدار استفاده از پنیر پیتزا بستگی به ذائقه خودتان دارد و می‌توانید مقدار آن را کم و زیاد کنید.
  • سپس مقداری از سیب زمینی‌های کوبیده شده اندازه یک نارنگی را بردارید، با دست با آن فرم دهید و به شکل گرد درآورید، سپس آن را با دست تخت و پهن کنید، مقداری پنیر پیتزا داخل آن قرار دهید بعد اطراف سیب زمینی را جمع کنید و دوباره آن را کاملا گرد کنید.
  • دقت کنید در هنگام گرد کردن توپک‌ها درز آنها باز نباشد و پنیر پیتزا از داخل آن بیرون نریزد چون در هنگام سرخ کردن توپک‌ها، پنیر پیتزا ذوب می‌شود و شکل توپک‌ها را خراب می‌کند پس در هنگام گرد کردن دقت کنید که سطح آن‌ها کاملاً یکدست و صاف شود.
  • همه مواد سیب زمینی را به همین شکل آماده کنید داخل یک ظرف قرار دهید سعی کنید همه توپک‌ها هم اندازه باشند تا شکل و ظاهر آنها بهتر شود بعد از آن توپک‌ها را یکی یکی داخل تخم مرغ‌ها قرار دهید و کاملاً آغشته کنید تا همه سطح آن‌ها با تخم مرغ پوشانده شود.
  • بعد از آن توپک‌ها را داخل پودر سوخاری بغلتانید تا سطح آنها با پودر سوخاری کاملا پوشانده شود، این کار را می‌توانید با سلیقه و به دلخواه خودتان دو بار انجام دهید تا پودر سوخاری بیشتری روی توپک‌ها را بگیرد و در هنگام سرخ شدن شکل و طعم توپک بهتر شود.
  • بعد از این که همه توپک‌ها را به پودر سوخاری آغشته کردید و آماده شدند، آنها را داخل یک ظرف قرار دهید سپس مقداری روغن را در یک تابه بریزید، مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که توپک‌های پنیری کاملا در آن غوطه ور شوند و همه قسمت‌های آن‌ها به یک اندازه سرخ شود.
  • سپس تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، بعد توپک‌های پنیری را داخل تابه قرار دهید و اجازه دهید تا کاملاً سرخ و طلایی رنگ شوند، در هنگام سرخ کردن توپک‌ها هر از گاهی آنها را داخل روغن بغلتانید تا همه قسمت‌های آنها به یک اندازه سرخ شود.
  • با توجه به این که سیب زمینی‌ها پنیری از قبل پخته و آماده شده‌اند، خیلی زود سرخ می‌شوند بنابراین در هنگام سرخ کردن توپک‌های پنیری دقت کنید که خیلی زیاد روی حرارت نمانند و سرخ نشوند، چون ممکن است که بسوزند و طعم و مزه آن‌ها تغییر کند.
  • بعد از آن که توپک‌های پنیری آماده شدند، آن‌ها را از داخل تابه بیرون بیاورید و در ظرف دیگری مثل توری قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها خارج شود، بعد تعدادی توپک پنیری را داخل ظرف مناسب بچینید و با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه ترئین کنید.
  • برای تزئین توپک‌ها طبق سلیقه خودتان عمل کنید، به دلخواه خودتان می‌توانید مقداری سس کچاپ یا گوجه فرنگی یا هر سس دیگری مطابق ذائقه خودتان روی توپک‌ها بریزید و از آن‌ها به عنوان یک فینگر فود خوش طعم یا یک میان وعده پر طرفدار استفاده کنید.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x