خانواده
طرز تهیه خورش میگو جنوبی خوشمزه و مجلسی
با این دستور ساده و مجلسی طعم اصیل و تند خورش میگوی جنوبی را در خانه تجربه کنید و سفرهای پرعطر و اشتهابرانگیز بچینید.

اگر میخواهید طعم ناب جنوب را به سفره خود بیاورید، در این مطلب از تلنگر با ما همراه باشید تا طرز تهیه خورش میگو جنوبی خوشمزه و مجلسی را مرحلهبهمرحله یاد بگیرید و با چند فوتوفن ساده، غذایی حرفهای مثل سرآشپزهای جنوبی بپزید. خورش میگو یکی از اصیلترین و محبوبترین غذاهای جنوبی ایران است؛ غذایی با عطر تند ادویههای خاص، طعمی لذیذ از دریا و رنگی وسوسهانگیز که هر ذائقهای را شیفته خود میکند. ترکیب میگو تازه با رب گوجه و ادویههای جنوبی خورشی مقوی و مجلسی میسازد.
مواد لازم برای تهیه خورش میگو(برای 4 نفر)
| مواد لازم | مقدار |
|---|---|
| میگو پاک شده | 400 گرم |
| سیبزمینی متوسط | 2 عدد |
| پیاز متوسط | 2 عدد |
| سیر | 6 حبه |
| رب گوجهفرنگی | 4 قاشق غذاخوری |
| نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
| ادویه خورشتی | 2 قاشق مرباخوری |
| روغن زیتون | به میزان لازم |
طرز تهیه خورش میگو
- در اولین مرحله از طرز تهیه خورش میگو، تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
- سپس پیازهای خرد شده را داخل روغن تفت دهید.سیر را هم در هنگام تفت پیاز به آن اضافه کنید و یکی دو دقیقه تفت دهید.
- بعد میگوهای تمیز شده را داخل آنها اضافه کنید و تفت دهید تا جایی که رنگ میگو تغییر کند و آب آن کشیده شود.
- زردچوبه و فلفل را هم روی میگو های در حال تفت بریزید و هم بزنید.
- سیب زمینی ها را پوست بکنید و به صورت مکعبی خرد کنید و به میگوها اضافه کنید و خوب تفتش دهید تا سیب زمینی ها سرخ شوند.
- بعد از چند دقیقه رب گوجه فرنگی را به آنها اضافه کنید و وقتی رب رنگ باز کرد یک و نیم لیوان آب، به همراه ادویه خورشتی را داخل تابه بریزید و در تابه را ببندید و اجازه دهید خورشت روی حرارت کم بپزد و جا بیفتد.
- در آخر نمک را هم داخل خورش میگو بریزد و بعد ار یکی دو جوش از روی حرارت بردارید.










