سلامت

طرز تهیه دمنوش به دانه برای تسکین سرفه در کمتر از یک روز

دمنوش به‌دانه درمانی موثر برای سرفه، گلودرد و التهاب است که در طب سنتی کاربرد فراوانی دارد.

در این مطلب از تلنگر، طرز تهیه دمنوش به دانه برای تسکین سرفه در کمتر از یک روز را آموزش می‌دهیم؛ روشی ساده، طبیعی و موثر برای بازگشت آرامش به گلوی شما. اگر به دنبال راهی سریع، بدون عوارض و خانگی برای درمان سرفه هستید، این دمنوش را از دست ندهید!

حتماً برایتان پیش آمده که در سرمای پاییز یا زمستان، سرفه‌های خشک و آزاردهنده خواب شبانه‌تان را مختل کند و داروهای شیمیایی هم چندان اثربخش نباشند. در چنین مواقعی، برگشتن به طبیعت و استفاده از نسخه‌های سنتی می‌تواند راه‌حلی مؤثر و بی‌خطر باشد. یکی از این نسخه‌های قدیمی اما همچنان کارآمد، دمنوش به‌دانه است؛ دانه‌ای کوچک و لعاب‌دار که در طب سنتی ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد.

مواد لازم برای تهیه دمنوش به‌دانه برای 1 نفر

به‌دانه 1 قاشق غذاخوری
آب جوش 1 لیوان
عسل به میزان دلخواه

طرز تهیه دمنوش به دانه

دمنوش به دانه

برای تهیه دمنوش به دانه، به روش زیر عمل کنید:

  • مقداری آب را به جوش بیاورید.
  • دانه های خشک به دانه را در قوری بریزید.
  • مقداری آب جوش بر روی دانه ها بریزید.
  • درب قوری را بگذارید و آن را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید.
  • اجازه دهید دمنوش به دانه به مدت 15 الی 20 دقیقه روی حرارت غیر مستقیم قرار بگیرد تا به خوبی دم بکشد.

خواص به دانه و دمنوش دانه های به

به دانه

دمنوش به دانه فواید زیادی را به همراه دارد که عبارتند از:

  1. دانه های به لعاب فراوانی داشته و برای رفع سرفه خشک و گرفتگی صدا مفید است.
  2. دانه های به دارای خواص قوی ضد باکتریایی هستند و برای درمان بوی بد دهان و زخم های دهان استفاده می شوند.
  3. دانه های به لعاب فراوان داشته وبرای رفع التهاب غشاهای مخاطی، گلو درد مفیدند.
  4. دانه‌های میوه به خاصیت ضدباکتریایی داشته و عفونت ناشی از بیماری سرماخوردگی را درمان می کند.
  5. مصرف یک فنجان دمنوش به دانه قبل از خواب التهاب ریه و تارهای صوتی سریع‌تر درمان می‌شود.
  6. مصرف به دانه سیستم ایمنی بدن را هم تقویت می کند.
  7. ژل حاصل از دانه های به، برای درمان سوختگی های سطحی پوست، آفتاب سوختگی و سوختگی ناشی از تعریق قابل استفاده است.
  8. در طب سنتی دانه های به، برای درمان بواسیر تجویز می‌شوند.

عوارض مصرف به دانه

دمنوش به دانه

مصرف دمنوش به دانه عوارض زیادی ندارد اما جویدن دانه های به مضر است و باعث مسمومیت می‌شود. از له کردن یا جویدن این دانه‌ها خودداری کنید و دانه های به را با مقداری آب دم کرده تا سیانوریک این دانه‌ها از بین برود.

به دانه برای سرفه نوزاد و زنان باردار

دانه‌های به حاوی ماده‌ای سمی به نام سیانوریک هستند و خوردن به دانه برای خانم های باردار و نوزادان خطر مسمومیت را به همراه دارد البته در صورت جویده نشدن دانه ها احتمال آزاد سازی این سم در بدن بسیار کم است اما لازم است احتیاط رعایت شود.

بهترین زمان مصرف دمنوش به‌دانه

بهترین زمان مصرف دمنوش به‌دانه بستگی به هدف شما از مصرف آن دارد. در ادامه به این موضوع می‌پردازیم:

  • برای کاهش التهاب معده و هضم غذا بهتر است این دمنوش را نیم ساعت قبل از غذا مصرف کنید.
  • برای کاهش گلودرد و سرفه می‌توانید این دمنوش را در هر ساعت از روز مصرف کنید.
  • برای داشتن خوابی بهتر می‌توانید این دمنوش را قبل از خواب مصرف کنید.
  • برای کاهش استرس و داشتن آرامش بیشتر، بهتر است این دمنوش را عصر مصرف کنید.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x