خانواده

طرز تهیه دیپ نخود فرنگی نرم و خامه ای با 3 طعم مختلف

برای آماده کردن دیپ نخود فرنگی تنها کافی است نخود فرنگی را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن برود، سپس آن را با دیگر مواد اولیه داخل غذاساز بریزید تا پوره‌ای یکدست حاصل شود. این دیپ را می‌توانید با نان سوخاری، چیپس، کراکر یا دیگر خوراکی‌های سوخاری و ترد سرو کنید.

در این مطلب از تلنگر به بررسی طرز تهیه دیپ نخود فرنگی نرم و خامه ای با 3 روش مختلف می پردازیم. دیپ نخود فرنگی میان‌وعده‌ای سریع و سالم است که تنها در دو دقیقه آماده می‌شود. برای تهیه آن کافی است نخود فرنگی‌های پخته‌شده را همراه با ماست یونانی یا خامه، سیر خردشده و کمی روغن زیتون در غذاساز ریخته و تا رسیدن به بافت یکدست و کرمی مخلوط کنید. استفاده از سس تاهینی یا افزودن اندکی پنیر پارمزان می‌تواند عمق طعم دیپ را افزایش دهد و نعنای تازه خردشده هم عطر مطبوعی به آن می‌بخشد. این دیپ را می‌توان با چیپس سبزیجات، نان تست یا سبزیجات چیلی‌خوراکی سرو کرد تا یک پیش‌غذای جذاب و فوری در اختیار داشته باشید

مواد لازم برای تهیه دیپ نخود فرنگی ساده

مواد لازم مقدار
نخود فرنگی (تازه یا منجمد) ۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی
سیر ۲ حبه
روغن زیتون (بکر) ۳ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۴ قاشق چای‌خوری
نعنا تازه خرد شده ۱/۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دیپ نخود فرنگی ساده

دیپ نخودفرنگی

  1. نخود فرنگی های یخ زده را در آبکش بریزید و زیر آب قرار دهید تا یخ آن ها ذوب شوند. یا می توانید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را دمای اتاق بگذارید.
  2. سپس سیر پوست گرفته شده، نخود فرنگی، روغن زیتون و نمک را در مخلوط کن بریزید.
  3. مواد را کاملا با هم مخلوط کنید تا منسجم و یکدست شوند. در صورت استفاده از نعنا، برگ های نعنا را هم در مخلوط کن بریزید و یک پالس بزنید.
  4. دیپ نخود فرنگی را در ظرف مناسب بریزید و روی آن را با چند برگ نعنا تزیین و سرو کنید.

فوت و فن های طرز تهیه دیپ نخود فرنگی 

  • هر چند می توانید در طرز تهیه دیپ نخود فرنگی از نخود فرنگی منجمد شده هم استفاده کنید ولی بهتر است نخود تازه را با‌ آن جایگزین کنید تا طعم تازه تری را تجربه کنید.
  • در صورت تمایل می توانید نخود فرنگی ها را در یک قابلمه با مقداری آب بجوشانید و بعد از پخته شدن، آبکش کنید. اجازه دهید آب نخودها کاملا گرفته شود، سپس آن را با دیگر مواد میکس کنید.
  • می توانید مقدار کمی نعناع تازه خرد شده را برای طراوت بیشتر اضافه کنید.
  • استفاده از سیر تازه (حبه سیر) و روغن زیتون باکیفیت، می تواند در لذیذتر کردن طعم دیپ بسیار موثر باشد.

دیپ نخود فرنگی

طرز تهیه دیپ نخود فرنگی با پنیر

مواد لازم مقدار
نخود فرنگی ۳ لیوان دسته‌دار فرانسوی
آب میوه دلخواه یا آب ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی
پنیر پارمزان رنده‌شده ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی
سیر له‌شده ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نعنا تازه خُرده و ساطوری‌شده ۱/۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی
روغن زیتون بکر ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  1. نخود فرنگی را در تابه ای با مقدار کافی آب یا آب بریزید تا به نصف ارتفاع برسد.
  2. حدود ۳ دقیقه یا تا زمانی که نخود سبز روشن و نرم شود، بپزید. ت
  3. مام نخودها به جز ۱ فنجان را در غذا ساز یا مخلوط کن بریزید. شروع به پوره کردن مواد کنید. وقتی پوره نسبتا یکدست شد، آن را به یک کاسه منتقل کرده و فنجان باقی مانده نخود را هم به آن اضافه کنید.
  4. در این مرحله از طرز تهیه دیپ نخود فرنگی، پنیر پارمزان، سیر، نعناع و روغن زیتون را اضافه کنید. نمک و فلفل را روی مواد بپاشید. طعم و مزه چاشنی را تنظیم کنید، سپس در صورت لزوم، دیپ نخود فرنگی را با آبمیوه یا آب رقیق کنید.
  5. دیپ نخود فرنگی را سرو کنید. می توانید این دیپ را در یخچال قرار دهید و برای مدت بیشتری نگه دارید.

طرز تهیه دیپ نخود فرنگی با سس تاهینی

دیپ نخودفرنگی

مواد لازم مقدار
نخود فرنگی ۲۵۰ گرم
لیموی تازه ۱ عدد
سس تاهینی (یا بادام هندی) ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
سیر (یا پیازچه کوچک) ۱ حبه
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
پوست لیمو ترش ۱/۳ قاشق غذاخوری
برگ نعنا تازه (در صورت دلخواه) ۱ قاشق غذاخوری
پنیر فتا (در صورت دلخواه) ۵۰ گرم
فلفل قرمز و ادویه‌های دلخواه به میزان دلخواه
  1. فرقی نمی کند نخود ها تازه یا یخ زده هستند، آن ها در یک قابلمه بریزید. روی آن ها را کمی آب جوش بریزید و روی حرارت قرار دهید. ۳ تا ۴ دقیقه صبر کنید تا نخود ها کاملا نرم و پخته شوند. سپس آن ها را آبکش کنید.
  2. آب لیمو را بگیرید و هسته ها را جدا کنید. کمی از پوست لیمو را رنده کنید. پوست سیر یا پیازچه را بگیرید. نخود فرنگی ها را همراه با آب لیمو، پوست لیمو، سیر یا پیازچه، روغن زیتون، برگ نعنا و پنیر فتا در مخلوط کن بریزید. شروع به میکس کردن مواد کنید تا جایی که یک مخلوط یکدست داشته باشید.
  3. مواد داخل میکسر را به ظرف انتقال دهید و سس تاهینی، روغن زیتون، فلفل قرمز و ادویه های دلخواهتان را به آن اضافه و با هم مخلوط کنید. اگر دیپ نخود فرنگی، زیادی غلیظ است، به آن کمی آب سرد اضافه کنید.
  4. مواد را مزه کنید و بعد از رسیدن به طعم دلخواهتان، دیپ نخود فرنگی را سرو کنید. روی دیپ را با نعنا تازه یا برش های لیمو تزیین کنید.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x