خانواده

طرز تهیه رایس کیک (کیک برنجی) رژیمی خانگی در 3 دقیقه!

رایس کیک میان‌وعده‌ای کم‌کالری و رژیمی است که با برنج پخته، تخم‌مرغ و سبزیجات تهیه شده و هم در ماهیتابه و هم در فر قابل پخت است.

در این مطلب از تلنگر به بررسی طرز تهیه رایس کیک رژیمی خواهیم پرداخت. رایس کیک یا کیک برنجی نوعی میان وعده خوشمزه و کم‌کالری است که می‌تواند به عنوان وعده غذای اصلی نیز سرو شود! رایس کیک بسیار کم چرب است و به همین علت، می‌توان از آن در برنامه‌های غذایی رژیمی استفاده کرد. به صورت کلی، دستورالعمل‌های طرز تهیه رایس کیک رژیمی بسیار متنوع هستند؛ زیرا این خوراکی در فرهنگ‌های مختلفی دارای محبوبیت است! البته، خوردن رایس کیک بیشتر از همه در فرهنگ کشورهای آسیایی دیده می‌شود. برخی از افراد، ترجیح می‌دهند تا رایس کیک را با آرد برنج تهیه کنند در حالی که، اشخاص دیگر به جای آرد از برنج آسیاب شده استفاده می‌کنند. همچنین، می‌توان از دانه‌های برنج کامل به صورت فشرده شده، برای تهیه رایس کیک رژیمی استفاده کرد.

مواد لازم برای تهیه رایس کیک خانگی

رایس کیک

مواد لازم  مقدار مورد نیاز
برنج سفید پخته شده نصف فنجان
تخم‌مرغ بزرگ ۱ عدد
ریحان تازه (خرد شده) ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
کره ½ تا ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه رایس کیک خانگی

رایس کیک

1. ابتدا برنج پخته شده، شیر، نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

2. پس از اینکه کاملا این مواد با یکدیگر ترکیب شدند، تخم‌مرغ را داخل ظرف بشکنید و آن را نیز با ترکیبات گفته شده، مخلوط کنید.

3. سپس، کره را به مقدار ذکر شده، بر روی ماهیتابه‌ای و بر روی حرارت اجاق گاز، آب کنید.

4. مخلوط برنج را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را در بخشی از ماهیتابه بریزید. شما باید تا زمانی که کف کیک برنجی قهوه‌ای شود، آن را بپزید. به صورت کلی، 3 دقیقه برای پخت هر طرف این کیک کافی خواهد بود.

5. در ادامه کیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. به مدت 2 دقیقه، این پخت را ادامه دهید. زمانی که هر دو طرف کیک قهوه‌ای رنگ شدند، کیک برنجی شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید!

طرز تهیه رایس کیک در فر

رایس کیک

رایس کیک، در واقع، برنج حجیم شده است که به صورت رژیمی طبخ می‌شود. این کیک، به هیچ عنوان دارای گلوتن نیست و همچنین طعمی شیرین نیز ندارد! البته، اگر شما علاقمند به خوردن غذاهای شیرین هستید، می‌توانید کمی شکر یا استویا را به موادتان اضافه کنید. در این روش طرز تهیه رایس کیک رژیمی، شیوه‌ای متفاوت را برای تهیه این میان وعده خوشمزه به شما ارائه داده‌ایم که می‌توانید جهت پخت آن از فر استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه رایس کیک در فر

  • برنج 4 پیمانه
  • شیر یا آب 1 پیمانه
  • آرد 4.5 قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ 3 عدد
  • نمک نصف قاشق چای‌خوری
  • ریحان تازه(خرد شده و به مقدار دلخواه)

مراحل طرز تهیه رایس کیک در فر

1.  ابتدا برنج خود را همراه با نمک از 4 ساعت قبل خیس کنید و آن را برای تهیه رایس کیک خود، کناری بگذارید.

2. سپس، برنج را در قابلمه‌ای بریزید و به اندازه یک بند انگشت، سطح روی آن را پر از آب کنید.

3. در ادامه، قابلمه را بر روی حرارت زیاد اجاق قرار دهید. زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد، کمی روغن را به برنج اضافه کنید و درب قابلمه را بر روی آن قرار دهید.

4. سپس، حرارت را کم کنید تا برنج آرام آرام شروع به پختن کند. پس از اینکه برنج کاملا پخته شد، اجازه دهید تا اندکی خنک شود و سپس آن را آبکشی کنید و در ظرفی بریزید.

5. برنج را کاملا له کنید.

6. ریحان را کاملا پاک کنید و آن را به شکل ساطوری، خرد نمائید. ( از ریحان می‌توان برای طعم‌دهی به رایس کیک استفاده کرد و بکار بردن آن الزامی نیست. شما می‌توانید در صورت تمایل، از سبزی‌های دیگر مانند گشنیز یا شنبلیله نیز استفاده کنید.)

7. در مرحله بعد یک کاسه بزرگ را بردارید و برنج له شده را به همراه تخم‌مرغ، آرد، شیر، نمک و ریحان، در آن مخلوط کنید.

8. حال فر را روشن کنید و دمای آن را بر روی 190 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. پیش از قرار دادن رایس کیک در فر، سینی را با روغن چرب کنید، مواد را با قاشق در رایس کیک بریزید و سطح آن‌ها را با پشت قاشق صاف کنید.

9. بعد از اینکه سطح رایس کیک ترد و خشک شد، می‌توانید آن را از داخل فر بیرون بیاورید و سرو کنید!

نوش جان!

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

امداد کرمان موتور

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x