خانواده

طرز تهیه سالاد بادمجان آذربایجانی با مرغ و گردو

سالاد بادمجان آذربایجانی با ترکیب مرغ، گردو و سس مخصوص، پیش‌غذایی متفاوت و خوش‌طعم است که طعم اصیل آذربایجان را به سفره‌تان می‌آورد.

اگر به‌دنبال یک سالاد متفاوت، خوش‌عطر و مجلسی هستید، طرز تهیه سالاد بادمجان آذربایجانی تلنگر درست همان چیزی‌ست که باید امتحانش کنید! در دل آشپزی اصیل آذربایجانی، طعم‌هایی نهفته است که هم خاص‌اند و هم دلنشین؛ یکی از این طعم‌های شگفت‌انگیز، سالاد بادمجان آذربایجانی است؛ ترکیبی بی‌نظیر از بادمجان سرخ‌شده، مرغ پخته، گردوی خردشده و سس مخصوص که هم به‌عنوان پیش‌غذا و هم شام سبک می‌درخشد.

مواد لازم برای تهیه سالاد بادمجان آذربایجانی

مواد لازم مقدار
بادمجان قلمی ۵ عدد
پیاز ۲ عدد
گردو خرد شده ۱ پیمانه
سینه مرغ ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن بادمجان به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس سالاد

مواد لازم برای سس مقدار
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
ماست بدون آب و سفت ۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سالاد بادمجان آذربایجانی

سالاد بادمجان آذربایجانی

  1. برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا بادمجان‌ها را پوست و به صورت ورقه‌ای نازک برش بزنید و داخل آب و نمک قرار بدهید تا تلخی بادمجان گرفته شود،
  2. سپس بادمجان‌ها را لای دستمال حوله‌ای خشک کنید و بعد داخل روغن داغ قرار بدهید تا هر دو طرف بادمجان‌ها سرخ شود. حتما بادمجان‌ها را بعد از سرخ شدن روی دستمال مخصوص جذب روغن یا حوله تمیز قرار بدهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
  3. در مرحله بعد سینه مرغ را با 1 عدد پیاز، کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه و آب بپزید.
  4. بعد از اینکه مرغ پخت و خنک شد آن را خرد کنید، طوری که پوره شود.
  5. 1 عدد پیاز را پوست و به صورت نگینی خرد کنید و همراه با مقداری روغن داخل ماهی تابه بریزید تا سرخ و طلایی شود، سپس پیازداغ طلایی را کنار بگذارید تا روغن اضافه‌اش کشیده شود.
  6. در مرحله بعد سس مایونز، خامه، ماست، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
  7. سینه مرغ و گردوی خرد شده را همراه با پیازداغ داخل یک کاسه مناسب بریزید و سسی را که ترکیب کرده بودید، روی مواد بریزید و خوب هم بزنید تا به صورت یکنواخت با هم مخلوط شوند.
  8. ظرف مورد نظر سرو را انتخاب کنید. بادمجان‌های ورقه‌ای سرخ شده را داخل ظرف کنار هم بچینید و ترکیب مرغ و سس را روی بادمجان پخش کنید.
  9. در آخر می‌توانید روی سالاد را با کمی پیازداغ و گردوی خرد شده تزیین کنید. اگر دوست دارید می‌توانید بادمجان‌های سرخ شده را کف قالب کنار هم بچینید و مواد سالاد را وسط بادمجان‌ها بریزید و بعد قالب را برگردانید تا بادمجان رو باشد.

سالاد بادمجان خوشمزه و خاص ما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان!

نکات مهم در طرز تهیه سالاد بادمجان آذربایجانی

سالاد بادمجان آذربایجانی

  • هنگام خرید بادمجان سعی کنید از بادمجان‌های چین اول استفاده کنید؛ چون بادمجان‌های چین دوم و سوم معمولاً پر تخم و تلخ هستند.
  • موقع خرید بادمجان حتماً بادمجان‌های براق، کشیده و سنگین را انتخاب کنید. حواستان باشد که بادمجان زخمی نباشد. هنگام خرید بادمجان توجه کنید که کلاهک بادمجان هرچه کشیده‌تر باشد، نشان از شیرین بودن آن است.
  • برای درست کردن این غذا می‌توانید از 3 قاشق غذاخوری پیازداغ آماده استفاده کنید. پیاز داغ عطر و طعم بسیار خوبی به غذا می‌دهد، اما نکته مهم این است که پیاز داغ باید کاملاً ریز و خشک باشد. برای داشتن یک پیاز داغ پودری و خشک پیاز را به صورت نازک برش بزنید؛ سپس در روغن فراوان که از قبل داغ شده است، سرخ کنید. به این نکته توجه داشته باشید که پیاز باید در روغن شناور باشد. بنابراین نباید حجم زیادی از پیاز را در یک مرحله اضافه کنید. بعد از اینکه پیاز سرخ شد، آن را روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آن کاملاً گرفته شود. سپس روی سینی پهن کنید. وقتی دوباره این کار را انجام دادید، پیازهای جدیدی را که سرخ کرده‌اید، روی پیاز داغ‌های قبلی نریزید؛ چون باعث روغنی شدن قبلی‌ها می‌شود. علاوه‌بر این باعث می‌شود که پیاز داغ حالت خمیری پیدا کند.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

امداد کرمان موتور

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x