خانواده
طرز تهیه سالاد کاپریس؛ یک سالاد جذاب ایتالیایی
به گزارش تلنگر؛ سالاد کاپریس با استفاده از برشهای گوجه فرنگی، پنیر موتزارلا، ریحان سبز تازه تهیه میشود و سس آن نیز ترتیب خاصی از روغن زیتون، نمک و سرکه بالزامیک است.
اما آنچه سالاد کاپریس را متفاوت و خاص کرده است ترکیب طعم خاص همین مواد ساده و نحوه متنوع سرو آن است. سالاد کاپریس امروزه فقط یک سالاد ایتالیایی نیست بلکه سالاد بین المللی است و در بسیاری از کشورها مورد استفاده قرار میگیرد و در منو بیشتر رستورانها دیده میشود.
اگر مایل هستید نسخه صحیح و اورجینال سالاد کاپریس را آموزش ببینید به ادامه مطلب در تلنگر توجه نمایید.
مواد لازم سالاد کاپریس برای ۲ نفر
پنیر موزارلا | به مقدار لازم |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
سس سویا | به مقدار لازم |
ریحان | به مقدار لازم |
روغن زیتون | روغن زیتون |
سرکه سیب | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد کاپریس
گوجه فرنگی و پنیر را ورقه ورقه ببرید و درون ظرف یکی در میان بچینید سس سویا، ریحان، روغن زیتون، سرکه سیب (میتوان از سرکه دیگری هم استفاده کرد) و نمک را با هم مخلوط کنید و روی پنیرها یریزید.
فلفل و ریحان را روی مواد بپاشید.
انتهای مطلب