خانواده

طرز تهیه سالاد کاپریس؛ یک سالاد جذاب ایتالیایی

به گزارش تلنگر؛ سالاد کاپریس با استفاده از برش‌های گوجه فرنگی، پنیر موتزارلا، ریحان سبز تازه تهیه می‌شود و سس آن نیز ترتیب خاصی از روغن زیتون، نمک و سرکه بالزامیک است.
اما آنچه سالاد کاپریس را متفاوت و خاص کرده است ترکیب طعم خاص همین مواد ساده و نحوه متنوع سرو آن است. سالاد کاپریس امروزه فقط یک سالاد ایتالیایی نیست بلکه سالاد بین المللی است و در بسیاری از کشور‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد و در منو بیشتر رستوران‌ها دیده می‌شود.
اگر مایل هستید نسخه صحیح و اورجینال سالاد کاپریس را آموزش ببینید به ادامه مطلب  در تلنگر توجه نمایید.

مواد لازم سالاد کاپریس برای ۲ نفر

پنیر موزارلا به مقدار لازم
گوجه فرنگی ۲ عدد
سس سویا به مقدار لازم
ریحان به مقدار لازم
روغن زیتون روغن زیتون
سرکه سیب به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد کاپریس

گوجه فرنگی و پنیر را ورقه ورقه ببرید و درون ظرف یکی در میان بچینید سس سویا، ریحان، روغن زیتون، سرکه سیب (می‌توان از سرکه دیگری هم استفاده کرد) و نمک را با هم مخلوط کنید و روی پنیر‌ها یریزید.
فلفل و ریحان را روی مواد بپاشید.
انتهای مطلب

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آرا: ۰

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x