خانواده
طرز تهیه سوپ لازانیا با گوشت چرخ کرده؛ خوشعطر، مقوی و خاص
با ترکیب عطر گوشت، پنیر و ادویههای ایتالیایی، سوپ لازانیا را به تجربهای گرم، مقوی و وسوسهانگیز تبدیل کنید!

در این مطلب از تلنگر قصد داریم شما را با طرز تهیه سوپ لازانیا با گوشت چرخ کرده آشنا کنیم. ترکیبی دلچسب از لازانیا، پنیر، گوشت و سبزیجات که طعمی شبیه به لازانیای کلاسیک اما در قالب یک سوپ گرم و مقوی دارد. این غذا با عطر بینظیر ادویهها و بافت نرم و کشدارش، میتواند هم بهعنوان پیشغذا و هم وعدهای کامل سرو شود. اگر از طعم تکراری سوپهای معمولی خسته شدهاید، وقت آن رسیده یک طعم خاص و هیجانانگیز را امتحان کنید! آمادهاید طعم ایتالیا را در یک کاسه سوپ تجربه کنید؟
مواد لازم برای تهیه سوپ لازانیا
| مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
|---|---|
| سیر | ۳ حبه |
| پیاز داغ | ۳ قاشق غذاخوری |
| رب گوجهفرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
| گوشت چرخکرده | ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم |
| گوجهفرنگی | ۴ عدد |
| آب سرد | ۱ لیتر |
| ذرت و نخودفرنگی | ۱ پیمانه |
| هویج | ۲ عدد |
| سیبزمینی | ۱ عدد |
| جعفری خردشده | ۱ قاشق غذاخوری |
| روغن زیتون | به مقدار لازم |
| خامه صبحانه | ۲ قاشق غذاخوری |
| پنیر پیتزا (رندهشده) | ¼ پیمانه |
| پنیر پارمزان | ½ پیمانه |
| آویشن | ۱ قاشق غذاخوری |
| تخم گشنیز | ۱ قاشق غذاخوری |
| سبزیجات معطر خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
| نمک، فلفل سیاه، پاپریکا | به مقدار لازم |
طرز تهیه سوپ لازانیا
- در اولین مرحله از طرز تهیه سوپ لازانیا، ۳ الی ۴ ق غذا خوری روغن زیتون داخل قابلمه بریزید و سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود و بعد پیاز داغ را اضافه کنید و هم بزنید. اگر خودتان می خواهید پیاز داغ درست کنید باید ۲ عدد پیاز را جداگانه خلالی کنید و سرخ کنید. سپس گوشت را اضافه کنید.
- گوشت را خوب تفت دهید تا خوب سرخ شود و بعد رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
- در ادامه آویشن و تخم گشنیز و سبزیجات معطر و ادویه ها و نمک را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا عطر ادویه ها آزاد شود.
- گوجه فرنگی ها را پوره یا رنده ریز کنید و به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوجه ها خوش رنگ شود.
- در ادامه کنسرو نخود فرنگی و ذرت را اضافه کنید و بعد هویج و سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی ریز کنید و به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.
- در ادامه باید ۱ لیتر آب سرد را روی مواد اضافه کنید و هم بزنید و درب قابلمه را قرار دهید تا روغن بی اندازد و سبزیجات پخته شود.
- بعد از ۲۰ دقیقه که سوپ کاملا پخته و لعاب انداخت. کمی از سوپ را داحل یک کاسه بریزید و با خامه مخلوط کنید و هم بزنید.
- در آخر لازانیا را خرد کنید و به سوپ اضافه کنید و به همراه خامه به سوپ بیفزاید و هم بزنید و روی حرارت کم هم بزنید تا لازانیا پخته و نرم شود.
- بعد از ۱۰ دقیقه پنیر ها را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
نوش جان!
نکات طلایی طرز تهیه سوپ لازانیا
- می توانید پنیر را حذف کنید و به صورت ساده سرو کنید.
- این سوپ باید غلیظ و کم آب باشد.
- می توانید به دلخواه کمی لیموترش اضافه کنید.










