خانواده

طرز تهیه سوپ لازانیا با گوشت چرخ کرده؛ خوش‌عطر، مقوی و خاص

با ترکیب عطر گوشت، پنیر و ادویه‌های ایتالیایی، سوپ لازانیا را به تجربه‌ای گرم، مقوی و وسوسه‌انگیز تبدیل کنید!

در این مطلب از تلنگر قصد داریم شما را با طرز تهیه سوپ لازانیا با گوشت چرخ کرده آشنا کنیم. ترکیبی دل‌چسب از لازانیا، پنیر، گوشت و سبزیجات که طعمی شبیه به لازانیای کلاسیک اما در قالب یک سوپ گرم و مقوی دارد. این غذا با عطر بی‌نظیر ادویه‌ها و بافت نرم و کش‌دارش، می‌تواند هم به‌عنوان پیش‌غذا و هم وعده‌ای کامل سرو شود. اگر از طعم تکراری سوپ‌های معمولی خسته شده‌اید، وقت آن رسیده یک طعم خاص و هیجان‌انگیز را امتحان کنید! آماده‌اید طعم ایتالیا را در یک کاسه سوپ تجربه کنید؟

مواد لازم برای تهیه سوپ لازانیا

مواد لازم مقدار مورد نیاز
سیر ۳ حبه
پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
گوجه‌فرنگی ۴ عدد
آب سرد ۱ لیتر
ذرت و نخودفرنگی ۱ پیمانه
هویج ۲ عدد
سیب‌زمینی ۱ عدد
جعفری خردشده ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون به مقدار لازم
خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا (رنده‌شده) ¼ پیمانه
پنیر پارمزان ½ پیمانه
آویشن ۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
سبزیجات معطر خشک ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ لازانیا

طرز تهیه سوپ لازانیا با گوشت چرخ کرده؛ خوش‌عطر، مقوی و خاص

  1. در اولین مرحله از طرز تهیه سوپ لازانیا، ۳ الی ۴ ق غذا خوری روغن زیتون داخل قابلمه بریزید و سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود و بعد پیاز داغ را اضافه کنید و هم بزنید. اگر خودتان می خواهید پیاز داغ درست کنید باید ۲ عدد پیاز را جداگانه خلالی کنید و سرخ کنید. سپس گوشت را اضافه کنید.
  2. گوشت را خوب تفت دهید تا خوب سرخ شود و بعد رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
  3. در ادامه آویشن و تخم گشنیز و سبزیجات معطر و ادویه ها و نمک را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا عطر ادویه ها آزاد شود.
  4. گوجه فرنگی ها را پوره یا رنده ریز کنید و به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوجه ها خوش رنگ شود.
  5. در ادامه کنسرو نخود فرنگی و ذرت را اضافه کنید و بعد هویج و سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی ریز کنید و به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.
  6. در ادامه باید ۱ لیتر آب سرد را روی مواد اضافه کنید و هم بزنید و درب قابلمه را قرار دهید تا روغن بی اندازد و سبزیجات پخته شود.
  7. بعد از ۲۰ دقیقه که سوپ کاملا پخته و لعاب انداخت. کمی از سوپ را داحل یک کاسه بریزید و با خامه مخلوط کنید و هم بزنید.
  8. در آخر لازانیا را خرد کنید و به سوپ اضافه کنید و به همراه خامه به سوپ بیفزاید و هم بزنید و روی حرارت کم هم بزنید تا لازانیا پخته و نرم شود.
  9. بعد از ۱۰ دقیقه پنیر ها را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید تا پنیر ذوب شود.

نوش جان!

نکات طلایی طرز تهیه سوپ لازانیا

  • می توانید پنیر را حذف کنید و به صورت ساده سرو کنید.
  • این سوپ باید غلیظ و کم آب باشد.
  • می توانید به دلخواه کمی لیموترش اضافه کنید.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

امداد کرمان موتور

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x