خانواده

طرز تهیه شیرینی کاکا کدو حلوایی خوشمزه و اصل گیلانی

با طرز تهیه شیرینی کاکا کدو حلوایی، عطر و طعم اصیل شمال را به خانه بیاورید و در چند دقیقه یک شیرینی سنتی خوشمزه و مقوی آماده کنید!

در این مطلب از تلنگر قصد داریم طرز تهیه شیرینی کاکا کدو حلوایی را به‌صورت مرحله‌به‌مرحله و کاملاً سنتی آموزش دهیم تا شما هم بتوانید این طعم خاطره‌انگیز گیلانی را در خانه خود آماده کرده و از عطر و مزه بی‌نظیر آن لذت ببرید. شیرینی کاکا با عطر دل‌انگیز کدو حلوایی و طعم اصیل گیلانی، یکی از آن خوراکی‌های خانگی است که با اولین گاز حال‌وهوای پاییز، باران و خانه‌های روستایی شمال را در ذهن زنده می‌کند. این شیرینی خوشمزه علاوه بر طعم بی‌نظیر، بسیار مقوی و سالم است و می‌تواند یک میان‌وعده عالی برای عصرانه، مهمانی یا حتی صبحانه باشد.

مواد لازم برای تهیه شیرینی کاکا

مواد لازم مقدار
 کدو حلوایی پخته شده و پوره شده 1 پیمانه
 آرد گندم الک شده  1 پیمانه
 تخم مرغ  1 عدد
 گلاب  1 تا 2 قاشق غذاخوری
 شیر  1/4 پیمانه
 شکر  نصف پیمانه
 نمک  1/8 قاشق چایخوری
 بکینگ پودر  1 قاشق چایخوری
مغز هل کوبیده شده و پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
روغن مایع به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی کاکا ساده

طرز تهیه شیرینی کاکا کدو حلوایی خوشمزه و اصل گیلانی

  1. در اولین مرحله از طرز تهیه شیرینی کاکا کدو حلوایی، کدو حلوایی را بشویید و با پوست به چند قطعه درشت خرد کنید. سپس با مقدار کمی آب درون قابلمه ای مناسب ریخته و صبر کنید تا بپزد.
  2. پس از پخت کدو حلوایی، گوشت آن را از پوست و دانه ها جدا کنید و با کمک گوشتکوب یا مخلوط کن، پوره کنید.
  3. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ را با شکر هم بزنید تا کرم رنگ شود. سپس گلاب، شیر، نمک، بکینگ پودر، مغز هل کوبیده شده و پودر دارچین را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.
  4. پوره کدو حلوایی را به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدست شود.
  5. در یک تابه کوچک، مقداری روغن مایع بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  6. از مایه شیرینی به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و داخل تابه بریزید.
  7. اجازه دهید هر دو طرف شیرینی طلایی شود.
  8. شیرینی های آماده شده را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
  9. شیرینی های کاکا را می توانید به تنهایی یا به همراه سیروپ سرو کنید.

نکاتی برای تهیه شیرینی کاکا

طرز تهیه شیرینی کاکا کدو حلوایی خوشمزه و اصل گیلانی

  • برای تهیه شیرینی کاکا می توانید از کدو حلوایی زرد یا نارنجی استفاده کنید.
  • برای تهیه این شیرینی از کدو حلوایی شیرین استفاده کنید تا شیرینی شما طعم بهتری داشته باشد.
  • اگر کدو حلوایی شما شیرین نیست، می توانید مقدار شکر را به دلخواه افزایش دهید.
  • برای اینکه شیرینی های کاکا شما طعم بهتری داشته باشند، می توانید از پودر نارگیل، پودر گل محمدی، گردو یا کشمش نیز در مایه شیرینی استفاده کنید.
  • برای پخت شیرینی ها از حرارت ملایم استفاده کنید تا شیرینی ها مغز پخت شوند.
  • شیرینی های کاکا را می توانید در ظرف دربسته به مدت 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 1 / 5. تعداد آرا: 1

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

امداد کرمان موتور

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x