خانواده

طرز تهیه فالوده شیرازی با طعم نوستالژی و حال‌وهوای تابستانی

فالوده شیرازی دسر یخی خوش‌طعم و سنتی ایرانی است که با رشته‌های نشاسته‌ای، شربت گلاب و یخ پودر شده تهیه می‌شود و با طعم‌دهنده‌هایی مثل آب‌لیمو یا شربت آلبالو سرو می‌گردد.

در این مطلب از تلنگر با ما همراه باشید تا طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی را به ساده‌ترین روش یاد بگیرید و در خانه طعم اصیل و سنتی آن را تجربه کنید. فالوده شیرازی یکی از دسرهای سنتی و محبوب ایرانی است که ریشه در شهر زیبای شیراز دارد. این دسر خوش‌طعم با بافت یخی و طعم دلچسب گلاب و لیمو، مخصوص روزهای گرم سال است و حال‌وهوای تابستان را دوچندان دلنشین می‌کند. ترکیب رشته‌های نشاسته‌ای با شربت شیرین و عطر گلاب، فالوده را به یکی از خنک‌ترین و پرطرفدارترین دسرهای ایرانی تبدیل کرده است.

مواد لازم برای تهیه فالوده شیرازی

فالوده شیرازی

مواد لازم برای ۴ نفر مقدار مواد
نشاسته ۳۰۰ گرم
گلاب ¼ لیوان
شکر ۱ لیوان
آب ۴ لیوان
لیمو ترش ۱ عدد
شربت آلبالو برای تزیین

طرز تهیه فالوده شیرازی با طعم نوستالژی

فالوده شیرازی

  • ابتدا ۲ لیوان از آب را در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و شکر را کم کم به آن اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا کاملا شکر در آب حل شود و دیگر هم زدن را متوقف می کنیم و اجازه می دهیم تا شربت قوام یابد.
  • در این مرحله گلاب را می افزاییم و شربت را هم می زنیم و صبر می کنیم تا بجوشد و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و صبر می کنیم تا شربت سرد شود و بعد در کاسه ای می ریزیم و در فریزر قرار می دهیم تا یخ بزند.
  • سپس شربت یخ زده را از فریزر خارج می کنیم و در مخلوط کن یا غذاساز می ریزیم و پودر که شد در کاسه ای می ریزیم و مجددا داخل فریزر قرار می دهیم.۲ لیوان آب باقی مانده را در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
  • حالا نشاسته را به آن می افزاییم و کمی با قاشق مخلوط آب و نشاسته را هم می زنیم و دیگر اجازه می دهیم تا آب کامل تبخیر شود و نشاسته غلیظ شود. پس از اینکه نشاسته غلیظ شد با قاشق آن را هم می زنیم.

فالوده شیرازی

  • باید نشاسته کشدار نیز شده باشد و بعد خیلی سریع در کاسه ای تکه های درشت یخ می ریزیم و نشاسته غلیظ شده را در آبکش ( سوراخ های ریز داشته باشد ) می ریزیم و با قاشق روی نشاسته ها فشار می آوریم.
  • حالا نشاسته ها از سوراخ های آبکش رد می شوند به صورت رشته هایی بسیار نازک و کاسه یخ را زیر آبکش می گذاریم تا رشته ها روی تکه یخ ها بریزند و با قاشق رشته ها را آرام زیر و رو می کنیم تا به طور کامل سفت نشوند و انعطاف داشته باشند.
  • یخ پودر شده را از فریزر بیرون می آوریم و در کاسه ای می ریزیم و رشته های نازک نشاسته را از داخل کاسه یخ بیرون می آوریم و به یخ پودر شده می افزاییم و خوب با یکدیگر مخلوط می کنیم تا رشته های فالوده منسجم شوند.
  • حالا فالوده ما آماده شده است و می توانیم فالوده را در کاسه های مورد نظرمان بریزیم. برای بهتر شدن طعم فالوده می توانید به سلیقه خود از آب لیمو ترش، شربت آلبالو و … استفاده کنید که کاملا سلیقه ای می باشد.

نوش جان!

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x