خانواده

طرز تهیه لاته توت فرنگی خانگی به سبک کافی شاپی

اگر از عاشقان قهوه هستید، حتما دلتان می‌خواهد در روزهای گرم تابستان لذت خوردن قهوه یا لاته سرد را تجربه کنید. لاته و آیس لاته توت فرنگی، بهترین گزینه برای هوای گرم هستند و عطش را از بین می‌برند.

در این مطلب از تلنگر به بررسی طرز تهیه لاته توت فرنگی خواهیم پرداخت. لاته توت فرنگی ترکیبی هنرمندانه از اسپرسو غلیظ، شیر بخار‌‌داده و پوره توت‌فرنگی تازه است که با لایه‌های رنگارنگ و بافت خامه‌ای فوم شیر، ظاهر و طعمی متفاوت را به شما هدیه می‌دهد.

مواد لازم برای تهیه لاته توت فرنگی

لاته توت فرنگی

توت فرنگی ۱۰ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ ق چای خوری
اسپرسو ۱ شات

طرز تهیه لاته توت فرنگی

  1. توت فرنگی را ابتدا باید بشورید و تمیز کنید. برگ سبز توت فرنگی را بگیرید و داخل یک کاسه آب بریزید و چندین بار بشورید تا تمیز شود. سپس داخل مخزن گوشتکوب برقی یا غذاساز خود بریزید.
  2. در ادامه شیر و شکر را به مخلوط توت فرنگی اضافه کنید و مواد را پوره کنید. مقدار افزودن شکر به شیرینی توت فرنگی بستگی دارد و می توانید از عسل نیز استفاده کنید که این کاملا سیلقه ای و دلخواه است.
  3. برای تهیه اسپرسو برای این لاته می توانید از اسپرسو با دستگاه یا موکاپات یا قهوه فوری استفاده کنید. قهوه را داخل بسکت بریزید و با تمپر صاف کنید و روی دستگاه بسته و بگذارید تا عصاره گیری شود، برای تهیه قهوه فوری نیز آن را با کمی آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود.
  4. مقداری شیر را می توانید داخل فرنچ پرس یا با کمک دستگاه اسپرسو فوم گیری کنید. برای سرو این لاته باید پوره توت فرنگی را داخل لیوان بریزیدو قهوه اسپرسو را بریزید و در انتها شیر فوم گرفته شده را اضافه کنید و به همراه برش توت فرنگی سرو کنید.

نوش جان!

نکات کلیدی در تهیه لاته توت فرنگی خوشمزه

  1. می توانید از کمی یخ نیز برای سرو این لاته اضافه کنید.
  2. می توانی کمی سس توت فرنگی نیز داخل لیولن بریزید.
  3. برای تزیین می توانید از کمی اسپری خامه و سیروپ توت فرنگی استفاده کنید.
  4. می توانید مقدار قهوه را تا دو شات بریزید.

طرز تهیه آیس لته توت فرنگی

لاته توت فرنگی

مواد لازم مقدار مورد نیاز
توت فرنگی تازه یا منجمد نصف لیوان فرانسوی دسته‌دار (خرد شده)
شکر ۱ قاشق غذاخوری
آب ۲ قاشق غذاخوری
اسپرسو ۲ شات
شیر ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
یخ قالبی کوچک نصف لیوان فرانسوی دسته‌دار
توت فرنگی تازه و درسته چند عدد برای تزیین نوشیدنی
  • مرحله اول: مواد نوشیدنی را آماده کنید

در ابتدا شیر را در یخچال بگذارید تا سرد شود. توت فرنگی‌ها را بشویید و کلاهک آنها را جدا کنید. سپس آنها را به ۶ تا ۸ قسمت خرد کنید.

در صورت تمایل می‌توانید شیر را به روش‌های حضوری و اینترنتی از فروشگاه‌های افق کوروش خریداری کنید.

  • مرحله دوم: شربت توت فرنگی را آماده کنید

توت فرنگی‌های خرد شده را در یک شیر جوش یا قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. شکر و آب را اضافه کنید و اجازه دهید آب بجوشد و توت فرنگی‌ها نرم شوند. بعد از حدود ۱۰ دقیقه که میوه‌ها نرم شدند، حرارت را کم کنید و ۵ دقیقه دیگر، مخلوط توت فرنگی را بجوشانید.

بعد شیر جوش یا قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مواد داخل آن، کمی سرد شود و از دما بیفتند. سپس شربت توت فرنگی را از صافی رد کنید و با پشت قاشق مواد را فشار دهید تا عصاره توت فرنگی‌ها، بیرون بیاید. سیروپ یا شربت توت فرنگی را کنار بگذارید.

  • مرحله سوم: اسپرسو را دم کنید

آیس لاته توت فرنگی

در این مرحله، اسپرسو را با دستگاه موکاپات، اسپرسو ساز یا فرنچ پرس، درست کنید. اگر می‌خواهید به صورت حرفه‌ای اسپرسویتان را تهیه کنید، روی لینک مقاله طرز تهیه قهوه اسپرسو کلیک کنید. بعد از درست کردن قهوه، کمی صبر کنید تا قهوه شما سرد شود.

نکته: اگر دستگاه قهوه‌ساز ندارید، ۲ قاشق چای‌خوری قهوه فوری را با ۴ قاشق غذاخوری آب‌ جوش مخلوط کنید تا یک شات اسپرسو آماده شود.

برای خرید انواع پودر قهوه می‌توانید به روش‌های حضوری و اینترنتی از فروشگاه‌های افق کوروش اقدام کنید.

  • مرحله چهارم: مواد آیس لته توت فرنگی را با هم میکس کنید

وقتی همه مواد سرد شدند، در یک لیوان بزرگ مخصوص لته، تکه‌های یخ را بریزید. روی یخ‌ها، به اندازه ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری از شربت توت فرنگی که آماده کردید، بریزید. هر چه شربت بیشتر باشد، طعم توت فرنگی در لاته، غلیظ‌تر می‌شود. سپس شیر سرد و در آخر، قهوه اسپرسو سرد را اضافه کنید. روی لیوان یا لبه لیوان را برش‌های توت فرنگی بچینید و آیس لته توت فرنگی را به صورت سرد، سرو کنید.

سوالات متداول

در ادامه به برخی از سوالات پر تکرار شما عزیزان پاسخ می دهیم:

آیا حتما باید به آیس لاته توت فرنگی خامه اضافه کرد؟

خیر. افزودن خامه به آیس لته از هر نوعی که باشد، الزامی نیست. اما اگر خامه را به این نوشیدنی اضافه کنید، طعم قوی‌تر و بافت غلیظ‌تری پیدا می‌کند. بنابراین خوشمزه‌تر می‌شود. اگر محدودیت مصرف کالری و چربی ندارید، می‌توانید خامه را به این نوشیدنی بیفزایید.

آیا باید حتما در آیس لاته توت فرنگی شیر استفاده کرد؟

بله. شیر جزو اصلی و جدانشدنی انواع آیس لاته است. اگر محدودیت مصرف لبنیات دارید، می‌توانید شیر گاو یا گوسفند را با شیر سویا، شیر بادام و انواع شیرهای گیاهی جایگزین کنید.

شیری که در تهیه آیس لاته به کار می‌رود باید سرد باشد یا گرم؟

از آن جایی که مواد آیس لاته در کل سرد هستند، می‌توانید شیری که به دمای محیط رسیده‌ است را به آیس لاته خود اضافه کنید. همچنین اگر در آن مستقیما از تکه‌های یخ استفاده نمی‌کنید، شیر را از قبل در یخچال بگذارید تا سرد شود.

مواد اصلی آیس لاته توت فرنگی چیست؟

آیس لاته توت فرنگی از قهوه، توت فرنگی (تازه، سیروپ یا شربت آن)، شیر و یخ درست می‌شود. در برخی مواقع خامه هم برای غلیظ‌تر شدن آن به کار می‌رود.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x