خانواده

طرز تهیه لبوی شکم پر خوش طعم و خوش رنگ در 5 دقیقه!

از آنجایی که لبو مخصوص فصل سرماست تا زمستان تمام نشده با ما همراه باشید که طرز تهیه لبوی شکم پر خوش طعم و خوش رنگ را در ادامه مطلب آموزش می دهم. 

طرز تهیه لبوی شکم پر شامل چند مواد ساده و مقوی می باشد که شما می توانید تنها در 5 دقیقه تهیه کنید. البته نکات ریزی نیز دارد که در ادامه این مطلب از تلنگر به طور کامل بیان می کنیم.

مواد لازم برای تهیه لبوی شکم پر برای 5 نفر

لبو 5 عدد
برنج نیمه پخت شده 2 پیمانه
جعفری خرد شده 1/4 پیمانه
شوید خرد شده 1/4 پیمانه
نعنا خرد شده 3 تا 4 ساقه
سیر 2 حبه
پیاز 1 عدد
روغن زیتون و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه لبوی شکم پر ساده و خوشمزه

برای طرز تهیه لبوی شکم پر مراحل زیر را طی کنید:

مرحله اول؛ خرد کردن برگ های لبو

خرد کردن برگ لبو

ابتدا برگ های لبو را بشویید و بعد خرد کنید و کف یک ظرف مناسب بریزید.

مرحله دوم؛ آماده کردن مواد میانی

برنج در کاسه

ریختن سبزی روی برنج

حالا به سراغ مواد میانی می رویم و همه آنها را با هم مخلوط می کنیم که شامل: برنج نیمه پخته شده، جعفری خرد شده، شوید خرد شده، نعنا خرد شده، سیر و پیاز را ترکیب می کیند.

مرحله سوم؛ پر کردن لبو

خالی کردن لبو

پر کردن داخل لبو

مواد میانی که آماده شده را داخل لبو ها پر کنید و برای این کار ابتدا سر لبوها را مانند دلمه که درست می کنیم ببرید و بعد مواد را با هر وسیله ای که می خواهید داخل لبو بریزید.

مرحله چهارم

قرار دادن لبو روی برگ ها

در این مرحله لبوها را روی برگ های لبو که روی ظرف قرار اده ایم، بچینید و بعد نمک، روغن زیتون و برگ های لیمو را اضافه کنید. کمی هم آبجوش اضافه کنید و در قابلمه را بزارید تا با حرارن کم بپزد.

سرو لبو شکم پر 

لبو در بشقاب سفید

لبوها را بعد از پخت روی بشقاب به همراه آب لبو سرو کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه لبوی شکم پر

لبوی شکم پر یک پیش غذای خوشمزه و مجلسی است که می‌توان آن را به دو صورت گرم و سرد سرو کرد. این غذا علاوه بر طعم عالی، ظاهری زیبا و جذاب دارد و می‌تواند زینت بخش سفره‌های شما باشد. در اینجا به نکات تکمیلی برای تهیه لبوی شکم پر اشاره می‌کنیم:

انتخاب لبو:

از لبوهای تازه، سفت و یک اندازه استفاده کنید تا پخت یکنواختی داشته باشند.
لبوهایی با اندازه متوسط ​​برای این کار مناسب‌ترند. لبوهای خیلی بزرگ ممکن است به طور کامل پخته نشوند و لبوهای خیلی کوچک هم بعد از پختن له شوند.
بهتر است از لبوهایی با رنگ قرمز تیره و بدون ترک و لک استفاده کنید.

پخت لبو:

برای حفظ رنگ لبو، می‌توانید هنگام پخت به آن کمی آبلیمو یا سرکه اضافه کنید.
از پخت بیش از حد لبو خودداری کنید، زیرا باعث له شدن آن می‌شود. لبو باید به اندازه‌ای پخته شود که بافت آن نرم شود اما شکل خود را حفظ کند.
برای تست پخت لبو، می‌توانید یک چنگال را به آرامی در آن فرو کنید. اگر چنگال به راحتی وارد لبو شد، یعنی پخته است.

مواد میانی (فیلینگ):

برای تهیه مواد میانی، می‌توانید از مواد مختلفی مانند مرغ، گوشت، سبزیجات (نخود فرنگی، ذرت، هویج)، سیب زمینی، خیارشور، تخم مرغ آب پز و سس مایونز استفاده کنید.
مواد میانی را به صورت نگینی خرد کنید تا به راحتی داخل لبو قرار بگیرند.
برای طعم دادن به مواد میانی، می‌توانید از ادویه‌های مختلف مانند نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر استفاده کنید.
می‌توانید مواد میانی را کمی تفت دهید تا طعم بهتری بگیرند.

پر کردن لبو:

بعد از پخت و خنک شدن لبو، داخل آن را با قاشق یا چاقو خالی کنید. مراقب باشید که به لبو آسیب نرسانید.
مواد میانی را به طور کامل داخل لبو پر کنید.

سرو:

لبوی شکم پر را می‌توان به صورت گرم یا سرد سرو کرد.
برای سرو گرم، می‌توانید لبوها را به مدت کوتاهی در فر یا مایکروویو گرم کنید.
برای سرو سرد، لبوها را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
می‌توانید لبوها را با سس مایونز، سس خردل یا ماست سرو کنید.

انتهای مطلب/آ.ع

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x