طرز تهیه ماست موسیر خوشمزه و مجلسی در خانه
ماست موسیر ترکیبی ساده اما خوشطعم است که با تهیه خانگیاش میتوانید طعمی تازه، سالم و متفاوت را به سفرهتان بیاورید.

در این مطلب از تلنگر بهصورت مرحله به مرحله طرز تهیه ماست موسیر خانگی را آموزش میدهیم تا بتوانید در کمترین زمان، یک دسر یا چاشنی خوشطعم برای سفرههای خود آماده کنید.
ماست موسیر یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین پیشغذاها و چاشنیهای ایرانی است که معمولاً در کنار غذاهایی مانند کباب، چلوخورش، باقالیپلو و حتی چیپس و نان سرو میشود. ترکیب دلپذیر ماست خنک با طعم خاص و خوشعطر موسیر، طعمی ماندگار و بینظیر ایجاد میکند که هم بزرگترها را جذب میکند و هم بچهها را. اگرچه این خوراکی خوشمزه بهراحتی در فروشگاهها یافت میشود، اما تهیه آن در خانه با مواد تازه، نه تنها سالمتر است، بلکه طعمی دلنشینتر و بهصرفهتر نیز خواهد داشت.
مواد لازم برای ماست موسیر خانگی
مواد لازم | مقدار |
---|---|
ماست کمچرب | 1 فنجان |
پودر موسیر | ¾ قاشق چایخوری |
موسیر خشک | ½ فنجان |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ¼ قاشق چایخوری |
*موسیر خشک در عطاری یا لوازم قنادی فروش ها قابل تهیه میباشد.
طرز تهیه ماست موسیر
- موسیر ها را به مدت یک ساعت در ظرف آب جوش بریزید.بعد آنها را خرد و یا رنده کنید.
- سپس در ظرفی ماست کم چرب را به همراه پودر موسیر ، موسیر خرد شده ، مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
- بعد مخلوط بدست آمده را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا ماست مزه همه مواد را به خود بگیرد و طعم دار شود.
نکات تکمیلی در مورد ماست موسیر
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
- ماست موسیر را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .