خانواده
طرز تهیه مربای نارنگی در خانه | طبیعی و خوشمزه برای صبحانه
با این دستور ساده، مربای نارنگی خوشعطر و خانگی درست کنید و طعم شیرین و طبیعی پاییز را به صبحانهتان هدیه دهید!

در این مطلب از تلنگر، طرز تهیه مربای نارنگی خانگی را یاد میگیرید؛ مربایی که نهتنها سالم و بدون مواد نگهدارنده است بلکه رنگ و بویی دارد که هر کسی را عاشق صبحانه میکند! اگر از طرفداران صبحانههای خاص و خوشعطر هستید، مربای نارنگی همان چیزی است که به آن نیاز دارید! این مربای خوشرنگ و طبیعی، با عطر وسوسهانگیز نارنگی و طعمی شیرین و لطیف میتواند صبحهای سرد پاییزیتان را گرمتر و دلچسبتر کند.
مواد لازم برای تهیه مربای نارنگی
| مواد لازم | مقدار |
|---|---|
| نارنگی | ۵۰۰ گرم |
| شکر | ۵۰۰ گرم |
| نمک | ۱ قاشق چایخوری |
| آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
| زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
| وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
طرز تهیه مربای نارنگی خوشمزه و خانگی
- در اولین مرحله از طرز تهیه مربای نارنگی، نارنگی هار ا می شوییم، سپس پوست می گیریم. در ادامه نارنگی ها را از هم جدا می کنیم و کنار می گذاریم. حالا شکر و ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.
- شکر ار هم می زنیم تا به طور کامل در آب حل شود و آب به جوش بیاید. پس از اینکه شربت به نقطه جوش رسید، نارنگی ها را به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک داخل قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی بجوشند و نرم شوند.
- حالا اجازه می دهیم مربا به مدت یک ساعت بجوشد و به غلظت مناسب برسد. در همین حین کف های ایجاد شده بر روی مربا را با قاشق می گیریم و دور می ریزیم. گرفتن کف های روی مربا باعث می شود که رنگ مربا شفاف تر شود.
- نکته مهم در مورد مربای نارنگی این سات که اگر بیش از اندازه روی حرارت بماند باعث می شود که طعمش تلخ شود، پس مراقب باشید جوشیدن مربا بیش از یک ساعت نشود. پس از گذشت ۴۵ دقیقه باید قوام مربا را تست کنیم.
- برای اینکه متوجه شویم مربا به غلظت مناسب و قوام رسیده است، یک قاشق از شهر آن را خارج می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل خنک شود، سپس بین دو انگشت خود تست می کنیم. اگر کشدار بود یعنی قوام مربا مناسب است.
- در صورتی که مربا آبکی بود باید مدت بیشتری روی حرارت بماند تا به قوام برسد. در ۱۵ دقیقه پایان زعفران دم کرده را به همراه وانیل به مربا اضافه می کنیم و پس از اینکه حرارت زیر مربا را خاموش کردیم آب لیمو ترش را اضافه می کنیم.
- در این مرحله مربا را در دمای محیط قرار می دهیم تا به طور کامل خنک شود، سپس داخل ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. در صورتی که بخواهیم مربا را برای مدت طولانی تری نگهداری کنیم می توانیم آنرا فریز کنیم.










