خانواده

طرز تهیه پوست پرتقال شکری؛ یک شکلات خوشمزه و آسان

پوست پرتقال شکری، یک تنقلۀ خوشمزه و سالم است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این خوراکی نه تنها طعم دلپذیری دارد، بلکه سرشار از ویتامین C و آنتی‌اکسیدان است.

به گزارش تلنگر؛ طرز تهیه پوست پرتقال شکری بسیار راحت بوده و یک شکلات سالم و خوشمزه است. این شکلات خوش طعم از پوست پرتقال و شکر تهیه می شود.

مواد لازم برای طرز تهیه پوست پرتقال شکری

پرتقال متوسط ۲ عدد
شکر به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
جوهر لیمو ۱/۲ قاشق چای‌خوری
شکلات دلخواه

طرز تهیه پوست پرتقال شکری

 

مراحل طرز تهیه این شکلات به صورت زیر است:

مرحله اول: آماده سازی پوست پرتقال

آماده سازی پوست پرتقال

در ابتدا پرتقال ها را شسته و به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس پوست هر قارپ را به طور کامل نازک کنید و قسمت سفید داخلی پوست جدا کنید. در نهایت، پوست‌های جدا شده را به صورت خلال‌های نازک برش بزنید

مرحله دوم: خیساندن پوست پرتقال

پوست های پرتقال را درون یک کاسه بریزید. سپس کاسه را تا لبه با آب سرد پر کنید و به مدت ساعت دمای محیط قرار دهید. در طول این مدت هر ۲ تا ۳ ساعت یکبار آب ظرف را تعویض کنید و با آب سرد تازه جایگزین کنید. این کار باعث می شود تلخی پوست پرتقال گرفته می شود.

مرحله سوم: جوشاندن پوست پرتقال

جوشاندن پوست پرتقال

پوست های پرتقال را پس از ۱۲ ساعت خیساندن آبکش کنید. پوست ها را به همراه مقداری آب درون یک قابلمه بریزید و مقدار آب به اندازه ای باشد تا سطح پوست پرتقال ها پوشانده شود. برای از بین بردن تلخی پوست پرتقال آن را مجددا ۱۰ دقیقه بجوشانید. سپس آن را آبکش کنید. اینکار را چندین بار انجام دهید تا تلخی پرتقال گرفته شود.

مرحله چهارم: آماده کردن شربت

پوست های پرتقال را به همراه ½ لیوان شکر و آب درون یک قابلمه بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا آب جوش آید و شکر به طور کامل در آن حل شود.

پس از جوش آمدن آب حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا به آرامی بجوشد و در ادامه غلیظ شود. سپس جوهر لیمو را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.

مرحله پنجم: آبکش کردن پوست پرتقال     

پوست پرتقال را به همراه شربت در آبکش ریخته و اجازه دهید تا شربت اضافی به طور کامل از آن ها شود . درست کردن این شکلات دو ساعت زمان می برد.

مرحله ششم: غلتاندن پوست پرتقال درون شکر

مقداری شکر را در یک سینی بریزید و پوست های پرتقال را درون شکر بغلتانید تا به صورت یکنواخت به شکر آغشته شوند. با توجه به شرایط محیط، معمولا پس از یک روز پوست‌های پرتقال کاملا خشک شده و آماده مصرف خواهند بود.

مرحله هفتم: آماده شدن پوست پرتقال شکری

آماده شدن پوست پرتقال شکری

پس از آن که پوست پرتقال های شکری به طور کامل آماده شد نوبت به تزئین آن ها می رسد. و در شکلات قرار دهید. در نهایت، پوست پرتقال‌ شکری را در ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید تا تازگی خود را حفظ کنند. نوش جانتان!

نکات مهم در طرز تهیه پوست پرتقال شکری

  • اگر دوست دارید پوست پرتقال شکری شما بافت ژلاتینی و لطیفی داشته باشد، کافیست یک قاشق غذاخوری پودر ژله میوه‌ای مورد علاقه‌ خود را در مقدار کمی آب جوش حل کنید. سپس، آن را در مراحل پایانی پخت پوست‌های پرتقال‌ درون قابلمه بریزید.
  • برای اینکه عطر پوست پرتقال شکری شما دو چندان شود، می‌توانید در حین پخت پوست‌های پرتقال‌، چند عدد میخک یا چوب دارچین درون قابلمه قرار دهید.
  • اضافه کردن جوهر لیمو (اسید سیتریک) برای جلوگیری از شکرک زدن شکلات‌های پوست پرتقال شکری ضروری است. در صورت نداشتن جوهر لیمو می‌توانید از آب لیمو ترش تازه استفاده کنید.
  • یکی از مراحل کلیدی در تهیه این شکلات، حذف کامل تلخی پوست پرتقال است. اگر تلخی پوست پرتقال به طور کامل گرفته نشود، طعم نهایی شکلات شما را تحت تاثیر قرار داده و طعم نامطلوبی به آن می‌دهد.

انتهای مطلب/ ی.ر

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۱ / ۵. تعداد آرا: ۱

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x