طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی؛ دسر شیرین و خوش رنگ
چیز کیک توت فرنگی؛ از جمله دسرهای محبوب جهانی است. توت فرنگی یک میوه تابستونی جذاب است. معمولا همه ما با دیدن توت فرنگی تحمل خود را برای خوردن آن از دست می دهیم.
به گزارش تلنگر؛ چیز کیک توت فرنگی؛ انتخاب عالی برای مجالس و میهمانی است. این دسر همیشه جذاب بوده و است و هیچ زمانی نمی رسد که چیز کیک توت فرنگی از لیست دسرها حذف شود.
تاریخچه چیز کیک توت فرنگی
توت فرنگی برای اولین بار در یک دستور العمل برای کیک توت فرنگی که از Ohio Cultivator (کلمبوس) ظاهر شد، گنجانده شد. این دستور توسط الیزا لزلی از فیلادلفیا در کتاب رسید بانو (۱۸۴۷) محبوب شد. این کیک های توت فرنگی از یک کوکی ضخیم بدون خمیر از آرد، کره، تخم مرغ و شکر ساخته شده اند، تقسیم شده اند، با توت فرنگی تازه لایه بندی شده اند و با یک یخچال سفید شکر و تخم مرغ پوشیده شده اند.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک توت فرنگی
بیسکوئیت پتیپور | ۲ بسته |
کره آب شده | ۱۰۰ گرم |
پنیر خامهای | ۴۰۰ گرم |
خامه | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۱۰۰ گرم |
ژلاتین | ۱ قاشق غذا خوری |
آب | به مقدار لازم |
ژله | ۱ بسته |
میوه به دلخواه برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی
مرحله اول: ابتدا بیسکوئیت پتیپور را با میکسر کاملا پودر کنید، اگر میکسر در دسترس نبود میتوانید از گوشتکوب دستی هم برای پودر کردن استفاده کنید، به جای بیسکوئیت ساده میتوانید از بیسکوئیت با طعم کاکائو استفاده کنید تا چیز کیک طعم بهتری داشته باشد.
مرحله دوم: حالا در این مرحله بیسکوئیت ها را در یک ظرف بریزید و کره بن ماری شده را روی آن ها بریزید. سپس هم آن ها را باهم مخلوط کنید تا یکدست شود. کره باید خیلی خوب به خورد بیسکوئیت ها برود.
مرحله سوم: بعد مخلوط تشکیل شده را در قالب مورد نظر و مناسب بریزید و با یک وسیله صاف مانند گوشتکوب، بیسکوئیتها را در کف قالب فشرده و سطح آن را صاف کنید، دقت کنید هرچه بافت بیسکوئیتها یکدستتر باشد، کیفیت کیک بهتر میشود.
مرحله چهارم: در این مرحله قالب را در یخچال می گذاریم تا خوب خودش را بگیرد. حالا به سراغ درست کردن لایه دوم می رویم. پنیر خامه ای را در یک ظرف بریزید و خامه را به آن اضافه کنید. حالا با هم ترکیب کنید تا یکدست و منسجم شود.
مرحله پنجم: سپس شکر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در مخلوط حل شود و بعد پودر ژلاتین را با کمی آب در یک ظرف کوچک مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود و بعد به مخلوط مواد پنیری اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
مرحله ششم: حالا در این مرحله بیسکوئیت ها را از یخچال بیرون می آوریم و مواد پنیری را با لیسک روی آن ها می ریزیم و باز هم در یخچال قرار می دهیم. حالا ۳ ساعت باید زمان بدهیم تا مواد خودش را بگیرد.
مرحله هفتم: در این فاصله پودر ژله را که بهتر است از پودر ژله توت فرنگی استفاده کنید در یک ظرف بریزید و دو لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا در آب حل شود، برای این که مخلوط شفاف شود میتوانید ظرف را روی بخار کتری نگه دارید.
مرحله هشتم: حالا مایع ژله آماده شده را در محیط می گذاریم تا خنک شود. حالا چیز کیک را از یخچال بیرون می آوریم و توتف فرنگی های خورد شده را روی مواد پنیری می چینیم.
مرحله نهم: سپس ژله را روی توت فرنگیها بریزید و دوباره قالب را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید به مدت چند ساعت بماند تا ژله کاملا خودش را بگیرد و بعد از یخچال بیرون بیاورید و کیک را به آرامی از قالب بیرون بیاورید و در ظرف مناسب قرار دهید. در آخر چیز کیک توت فرنگی را در اندازه و شکل دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک دسر شیک و مجلسی برای پذیرایی سرو کنید.
چیز کیک توت فرنگی را با چی سرو کنیم؟
چیز کیک توت فرنگی؛ معمولا با شربت های خنک در تابستان سرو می شود. از آنجایی که ما ایرانی ها طرفدار چایی هستیم، می توانمید در میهمانی ها از چایی استفاده کنید.
انتهای مطلب/آ.ع