طرز تهیه کوکو هویج مجلسی خوشمزه برای چهار نفر
یکی از انواع کوکوهای ایرانی میباشد که بدون گوشت و مرغ است. طرز تهیه کوکو هویج مجلسی بسیار ساده و خوشمزه است و همانطور که از اسم آن پیدا است ماده اصلی آن هویج میباشد.

به گزارش تلنگر؛ یکی از انواع کوکوهای ایرانی میباشد که بدون گوشت و مرغ است. طرز تهیه کوکو هویج مجلسی بسیار ساده و خوشمزه است و همانطور که از اسم آن پیدا است ماده اصلی آن هویج میباشد. این کوکو بهعنوان یک غذای فست فودی که بله سرعت آماده میشود؛ میتوانید در مواقع ضروری به سرعت یک ماهیتابه از آن را آماده کنید. شما میتوانید این کوکو را برای شام یا نهار به همراه نان تازه سرو کنید. با چند قلم مواد تهیه میشوند.
مواد لازم طرز تهیه کوکو هویج برای ۴ نفر
هویج | ۲ عدد متوسط |
سیبزمینی | ۲ عدد بزرگ |
پیازچه | ۴ ساقه |
سبزی خشک معطر | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | ۲ قاشق غذاخوری |
تخممرغ | ۳ تا ۴ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه کوکو هویج
کوکوی هویج یکی از انواع غذاهای فوری خوشمزه و ساده ایرانی است که با مواد متنوعی پخته میشود، برای آموزش قدم به قدم و طرز تهیه کوکو هویج در ادامه با سایت تلنگر همراه باشید.
مرحله اول
برای طرز تهیه کوکو هویج خوشمزه ابتدا سیبزمینی و هویج را پوست گرفته و کامل شسته، سپس با رنده متوسط رنده میکنیم. در ادامه با دست داخل یکپارچه تمیز مواد رنده شده را فشار میدهیم تا آب اضافیشان کاملاً گرفته شود.
مرحله دوم
در این مرحله سیبزمینی و هویج رنده شده را به تخممرغ، آرد سوخاری، سبزی معطر خشکشده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم و همه مواد را داخل یککاسه مناسب میریزیم. در ادامه طرز تهیه کوکو هویج پیازچه را خرد میکنیم.
مرحله سوم
پیازچههای خرد شده را به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط میکنیم تا کاملاً یکدست شوند. در ادامه روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا طعم مواد با هم تلفیق شود. کوکو لوبیا سبز یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی پخته میشود.
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان، کاسه را از یخچال خارج کرده و یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار میدهیم. در ادامه مقداری روغن داخل تابه میریزیم و اجازه میدهیم به خوبی داغ شود، سپس مایه کوکو را درون تابه میریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله با پشت قاشق سطح مایه کوکو را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم به طور کامل سرخ شود. در ادامه درب تابه را میگذاریم و اجازه میدهیم کوکو بپزد. پسازاینکه یک سمت کوکو به طور کامل سرخ شد، درب تابه را بر میداریم.
مرحله ششم
در مرحله آخر طرز تهیه کوکو هویج، آنها را به چند قسمت تقسیم میکنیم تا راحت تر بتوانیم آنها را برگردانیم. در ادامه تکههای کوکو را بر میگردانیم و زمان میدهیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در آخر کوکو را در ظرف موردنظر انتقال میدهیم و به همراه نان و مخلفات مانند گوجه، ترشی، سالاد سرو میکنیم.
طرز تهیه کوکو هویج بدون سیبزمینی
دستور پخت طرز تهیه کوکو هویج بدون سیبزمینی کاملاً مشابه دستور بالاست با این تفاوت که هویج را داخل ظرف میریزید. با دست مواد رنده شده را فشار میدهیم تا آب اضافیشان به طور کامل گرفته شود. سپس داخل کاسه بریزید دقت کنید این کوکو به واسطه داشتن هویج اصلاً طعم و مزه شیرینی ندارد و مانند دیگر کوکوها میباشد زیرا از هویج خام استفاده شده است.
تخممرغها را داخل کاسه ریخته اگر تخممرغهای شما سایز ریز است میتوانید ۳ عدد استفاده کنید ولی اگر درشت است ۲ عدد کافی میباشد در ادامه پیاز را رنده ریز بزنید و آبش را گرفته و اضافه کنید.
سیر را پورهکنید و اضافه کنید حالا باید سبزیجات معطر را اضافه کنید که میتوانید از کمی ترخون و ریحون خشکشده یا نعنا خشک یا تازه استفاده کنید و مواد را هم بزنید در ادامه ادویه و نمک را اضافه کرده و در انتها آرد را اضافه کنید تا مواد یکدستی داشته باشید. باقی مراحل را نیز همانند بالا طی کنید.
فوت و فن پخت کوکو هویج
- اگر طعم سیر را دوست ندارید میتوانید آن را حذف کنید.
- افزودن سبزیجات معطر دلخواه و قابل حذف است.
- برای طعم بهتر میتوانید ۴ ساقه پیازچه ریز خرد شده نیز به مواد کوکو اضافه کنید.
- در تهیه کوکو هویج میتوانید از کمی گوشت چرخ کرده نیز استفاده کنید.
- به دلخواه میتوانید ۱ قاشق غذاخوری زرشک نیز به مواد اضافه کنید.
- می تونید از ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم شده هم برای رنگ بهتر در طرز تهیه کوکو هویج استفاده کنید.
- اگر نیاز بود و کوکو خیلی شل بود از آرد بیشتری استفاده کنید.
سخن پایانی
برای سرو این کوکو خوشمزه میتوانید ترشی یا سالاد در کنار آن بگذارید. در کل کوکوها جزء دسته غذاهای فوری میباشند که طرز تهیه کوکو هویج مجلسی نیز از این قاعده مستثنا نیست و زمان زیادی برای تهیه آن لازم ندارید. کوکو هویج مجلسی برای کودکان بالای یک سال که میتوانند غذای جویدنی بخورند، بسیار مناسب است زیرا کالری بالایی دارد و برای وزن دهی مناسب است، اما چون جذب روغن دارد نباید در تهیه آن زیادهروی کرد.
پایان مطلب/س.آ