خانواده

قارچ بالزامیک مزه ای متفاوت در کنار غذای کبابی

قارچ بالزامیک به سفره شما بو و طعم متفاوتی را می بخشد. اگر شما هم عاشق قارچ کبابی هستید. در این مقاله همراه ما باشید تا طرز تهیه قارچ کبابی بالزامیک را یاد بگیرید.

به گزارش تلنگر؛ قارچ بالزامیک را اگر شما امتحان کنید. محال است که عاشقش نشوید. قارچ ها به طور کلی به روش های مختلفی درست می شوند. که ما در این بخش یک نوع قارچ کبابی خوش طعم و بی نظیر را آموزش می دهیم.

معرفی قارچ بالزامیک

قارچ بالزامیک به دلیل طعم و رنگ فئق العاده ای که دارد. می تواند در کنار بیش تر غذاهای شما سرو شود. این قارچ حتی به تنهایی و با پوره سیب زمینی هم به شما یک غذای لذیذ را هدیه می کند.

از چه نوع قارچ استفاده کنم؟

پیشنهاد مابه استفاده از قارچ های دکمه سفید یا قارچ های بیبی بلا برای این دستور است. (هر دو مدل قارچ فوق العاده خوشمزه می باشد). در حالی که ممکن است با انواع دیگر قارچ ها کار کند، زمان پخت ممکن است بسته به اندازه و رطوبت قارچ ها تغییر کند.

چه چیزی را با قارچ های بو داده بالزامیک سرو کنید

این قارچ های کوچک خوشمزه یک غذای جانبی عالی، بخشی از یک وعده غذایی کاسه ای یا حتی یک پیش غذا هستند. خیلی خوب هستند. اما آنها همچنین با ریزوتو پارمزان، مرغ مارین شده با سیر، گوشت و خردل عسل، یا گوشت کباب شده با گیاهان عالی هستند.

از چه نوع ظرف کباب باید استفاده کنم؟

سرامیک یا شیشه برای این دستور بهترین کار را انجام می دهد زیرا آنها گرما را کمی آهسته تر و مساوی تر منتقل می کنند. چیزی شبیه یک ظرف پخت فلزی نازک ممکن است منجر به تبخیر بیش از حد شود و باعث خشک شدن قارچ ها در هنگام سرخ کردن شود.

مواد لازم برای تهیه قارچ بالزامیک

قارچ ۱ کیلو
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
سس بالزامیک ۳ قاشق غذاخوری
سرکه به مقدار لازم
شکر قهوه ای ۱/۲ قاشق غذاخوری
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
 کدو خشک شده ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه قارچ بالزامیک

مرحله اول: فر را تا ۴۰۰ درجه فارنهایت پیش گرم کنید. هر گونه خاک یا آلودگی را از قارچ ها تمیز کنید، سپس هر قارچ بزرگ را به نصف برش دهید (اگر کوچک باشند می توانید آنها را کامل بگذارید).

مرحله دوم: سیر را خرد کنید. در یک کاسه کوچک روغن زیتون، سرکه بالزامیک، شکر قهوه ای، سس سویا، سیر، کدو و فلفل را با هم ترکیب کنید.

مرحله سوم: قارچ ها را در یک ظرف پخت سرامیکی یا شیشه ای قرار دهید (اندازه ای را انتخاب کنید که قارچ ها را به هم نزدیک نگه دارد، بیشتر در یک لایه). مواد را روی آن بریزید و هم بزنید تا قارچ ها پوشانده شوند.

مرحله چهارم: قارچ ها را حدود ۴۵ دقیقه تفت دهید و هر ۱۵ دقیقه هم بزنید. قارچ ها باید مایع را هنگام کباب کردن آزاد کنند و مایع را در پایین ظرف تا ۱۵ دقیقه آخر باقی بگذارند. اگر ظرف قبل از ۱۵ دقیقه آخر خشک شد، ظرف را با فویل بپوشانید تا از تبخیر یا سوختن بیشتر جلوگیری شود.

مرحله پنجم: بعد از ۴۵ دقیقه کباب کردن، به آنها یک هم بزنید و سپس سرو کنید.  جعفری خرد شده برای رنگ تزئین استفاده کنید.

نکته مهم در انتخاب قارچ

شما حتما باید از قارچ های تازه و آبدار استفاده کنید. این قارچ ها اگر کهنه باشند در هنگام پخت زود جمع می شوند و طعم دلخواه را به شما نمی دهند.

به سس بالزامیک دقت کنید که چه نوع سسی و از کجا تهیه می کنید. زیرا سس بالزامیک مهم است که از چه برندی تهیه می کنید.

استفاده از سبزیجات معطر در کنار این قارچ کبابی، شما اگر بتوانید سبزیجات تازه و معطر را بتوانید در انتهای پخت به قارچ اضافه کنید باعث بوی بهتر آن می شود.

دقت کنید به دلیل اینکه زمان پخت این قارچ کمی زیاد است حتما حرار کم باشد و از ظرف مناسب و چدن یا سرامیکی استفاده کنید. حواستان باشد تا قارچ ها نسوزد شاید هم زمان کم تری برای بعضی قارچ ها نیاز باشد.

انتهای مطلب/آ.ع

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آرا: ۰

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x