شهرنشینی

هزینه رفع گرفتگی لوله فاضلاب با مالک است یا مستاجر!

هزینه رفع گرفتگی لوله فاضلاب با مالک است یا مستاجر! در این مقاله به پاسخ اصلی این سوال خواهید رسید.

گرفتگی لوله‌های فاضلاب ساختمان مشکلی است که ممکن است برای هر کسی پیش بیاید؛ ولی در دنیای اجاره‌نشینی امروزی، معمولا این سوال ایجاد می‌شود که هزینه رفع گرفتگی لوله فاضلاب با مالک است یا مستاجر! با افزایش طول عمر ساختمان و فرسودگی لوله‌های فاضلاب، طبیعی است که این لوله‌ها به دلایل مختلفی، همچون رسوب کردن مواد، دچار گرفتگی شوند. در این شرایط، هزینه رفع گرفتگی لوله فاضلاب به عهده فردی خواهد بود که در قرارداد ذکر شده‌است؛ اما اگر به این موضوع در قرارداد اشاره نشده، باید شرایط خاصی را درنظر گرفت که در ادامه، به‌طور مفصل توضیح خواهیم داد.

هزینه رفع گرفتگی لوله فاضلاب با مالک است یا مستاجر؟

گرفتگی لوله فاضلاب یکی از شایع‌ترین مشکلاتی است که در طول زمان و با کهنه شدن لوله‌ها و اتصالات ساختمان به وجود می‌آید. برای رفع این مشکل، راهکارهای متنوعی وجود دارد که باید باتوجه‌به علت اصلی گرفتگی و نوع موادی که در مسیر فاضلاب جمع شده‌اند، بهترین روش را انتخاب کرد. هر یک از این روش‌های لوله بازکنی نیز هزینه‌های خاص خود را دارند که بسته به نوع تجهیزات مورداستفاده و میزان گرفتگی متفاوت خواهند بود. قبل از درخواست خدمات لوله بازکنی تهران از هر شرکتی مانند لوله بازکنم اول تکلیف پرداخت هزینه توسط مستاجر یا صاحب خانه مشخص گردد.

ازآنجاکه خیلی‌ها مستاجر هستند و مشکل گرفتگی لوله فاضلاب از رایج‌ترین مشکلات ساختمان‌های امروزی است، تصمیم داریم به این سوال که هزینه رفع گرفتگی لوله فاضلاب به عهده کیست؟ پاسخ دهیم. براساس قوانین موجود، پرداخت تمامی هزینه‌های اساسی ساختمان برعهده مالک است. صاحب‌خانه موظف است شرایط لازم برای یک زندگی آرام و راحت را برای مستاجر فراهم کند. هزینه‌های کلی و تعمیرات زیربنایی مانند خرابی آسانسور، تعمیر موتورخانه، عایق‌کاری پشت‌بام، هزینه‌های عمرانی در بخش‌های مشترک و اختصاصی ساختمان، رفع مشکلات فاضلاب در ابتدای ورود مستاجر و همچنین، پرداخت عوارض نوسازی شهرداری، همگی به عهده مالک خواهد بود.

هزینه تعمیرات مربوط به ترکیدگی یا گرفتگی لوله‌ها نیز برعهده مالک است و مستاجر مسئولیتی در این زمینه ندارد. اما نکته قابل‌توجه این است که اگر مشخص شود گرفتگی لوله یا فاضلاب به‌دلیل سهل‌انگاری یا استفاده نادرست مستاجر بوده، در این صورت هزینه رفع گرفتگی لوله فاضلاب به عهده خود مستاجر خواهد بود. حال، اگر بخواهیم به سوال هزینه رفع گرفتگی لوله فاضلاب با مالک است یا مستاجر! در شرایط مختلف پاسخ دهیم، می‌توانیم این‌گونه بگوییم که:

گرفتگی لوله فاضلاب به‌دلیل فرسودگی یا نقص ساختاری

اگر دلیل اصلی گرفتگی لوله‌های فاضلاب، مشکلات ساختاری یا فرسودگی سیستم باشد، مسئولیت هزینه رفع گرفتگی لوله‌ها برعهده مالک خانه خواهد بود؛ چراکه چنین مشکلاتی مربوط به زیرساخت ساختمان هستند و مستاجر مسئولیتی در قبال آن‌ها نخواهد داشت.

گرفتگی لوله فاضلاب به‌دلیل استفاده نادرست مستاجر

هزینه رفع گرفتگی لوله فاضلاب با مالک است یا مستاجر!

ازجمله دلایل گرفتگی لوله‌های فاضلاب، وجود اشیا و مواد خارجی درون آن‌هاست. اگر مستاجر باعث گرفتگی لوله‌های فاضلاب به‌دلیل انداختن مواد غیرقابل‌تجزیه و یا اشیا اضافه شده باشد، مسئولیت خدمات رفع گرفتگی لوله‌ فاضلاب و پرداخت هزینه‌ها نیز برعهده خود مستاجر خواهد بود.

گرفتگی لوله به‌دلیل بی‌احتیاطی مستاجر

درصورتی‌که گرفتگی لوله‌ها بر اثر بی‌دقتی یا استفاده نادرست مستاجر ایجاد شده باشد، مانند انداختن اشیای سخت یا نامناسب در لوله‌ها، مسئولیت پرداخت هزینه لوله‌بازکنی برعهده مستاجر خواهد بود.

گرفتگی لوله فاضلاب به‌دلیل آسیب عمدی مستاجر

چنانچه گرفتگی لوله‌ها ناشی از رفتار عمدی یا سهل‌انگاری مستاجر باشد، مانند آسیب رساندن عمدی به لوله‌ها یا استفاده نادرست از سیستم فاضلاب، پرداخت هزینه تعمیر یا لوله ‌بازکنی به عهده خود مستاجر خواهد بود.

گرفتگی لوله فاضلاب قبل از شروع قرارداد

گاهی اوقات ممکن است مشکل گرفتگی لوله‌های فاضلاب از قبل از شروع قرارداد اجاره خانه وجود داشته باشد. در چنین شرایطی، مسئولیت رفع گرفتگی و پرداخت هزینه‌های مربوط به آن برعهده مالک خانه است.

هزینه رفع گرفتگی لوله فاضلاب با مالک است یا مستاجر!
Screenshot

دلایل گرفتگی لوله فاضلاب

دلایل زیادی وجود دارند که باعث گرفتگی لوله فاضلاب می‌شوند. انسداد و گرفتگی لوله‌های فاضلاب مشکلی است که هر زمان ممکن است با آن مواجه شوید؛ اما توجه داشته باشید که بی‌توجهی به چنین مشکلاتی می‌تواند سبب بروز مشکلات بیشتر و البته، افزایش هزینه‌های رفع گرفتی لوله فاضلاب شود. ازآنجاکه پاسخ به سوال هزینه رفع گرفتگی لوله فاضلاب با مالک است یا مستاجر! تا حدود زیادی به نوع گرفتگی و روش‌های رفع آن نیز بستگی دارد، لازم است علل ایجاد این مشکل را بشناسید. ازجمله اصلی‌ترین علل گرفتگی لوله‌های فاضلاب، عبارت‌اند از:

  • گرفتگی لوله با مو: ممکن است تصور کنید که تار مو به‌دلیل ظریف بودن، به‌راحتی از لوله رد شده و خارج می‌شود، اما واقعیت این است که مو نه‌تنها در گذر زمان تجزیه نشده، بلکه می‌تواند سبب انسداد لوله‌ها شود.
  • گرفتگی لوله با رسوب چربی: رسوب چربی حاصل از شستن ظروف ازجمله اصلی‌ترین دلایل گرفتگی لوله فاضلاب است. برای رفع این مشکل می‌توانید مقداری آب جوش را درون لوله ریخته و برای چند دقیقه صبر کنید.
  • گرفتگی لوله با تفاله چای یا قهوه: تفاله چای و قهوه به‌راحتی از لوله‌ها عبور خواهند کرد؛ اما اگر در مسیر لوله‌ها چربی تجمع پیدا کرده باشد، این تفاله‌ها به چربی چسبیده و مسیر لوله مسدود می‌شود.
  • گرفتگی لوله با وسایل مختلف: دقت داشته باشید که زباله‌های بزرگ و درشت به داخل لوله‌ها راه پیدا نکنند. کاغذ، پلاستیک، پارچه و… می‌توانند مسیر لوله را به‌سرعت بسته و مسدود کنند.

روش‌های رفع گرفتگی لوله فاضلاب

نوع گرفتگی لوله نقش تعیین‌کننده‌ای در انتخاب روش باز کردن آن دارد. عوامل مختلفی ازجمله تجمع صابون، گیر کردن دستمال کاغذی، باقی‌ماندن مواد غذایی در لوله، یا ورود مصالح ساختمانی به داخل سیستم فاضلاب می‌توانند باعث گرفتگی لوله‌ها شوند. هر یک از این موارد نیازمند بررسی دقیق و استفاده از روش‌های مخصوص برای لوله بازکنی هستند. به‌علاوه، ازآنجاکه هزینه‌های متفاوتی هم دارند، مهم است که پاسخ به سوال رفع گرفتگی لوله با مالک است یا مستاجر را بدانید.

برخی از گرفتگی‌های لوله‌ها را می‌توان با روش‌های خانگی رفع کرد. به‌عنوان‌ مثال، گرفتگی لوله سینک با استفاده از آب جوش می‌تواند به‌راحتی حل شود. اما در مواردی که گرفتگی شدیدتر باشد یا روش‌های خانگی موثر نباشند، نیاز به استفاده از دستگاه لوله‌بازکنی و کمک افراد متخصص برای رفع مشکل خواهد بود.

هزینه رفع گرفتگی لوله فاضلاب با مالک است یا مستاجر!

لوله بازکنی مطمئن در تهران با مجموعه لوله بازکنم!

هزینه رفع گرفتگی لوله فاضلاب با مالک است یا مستاجر! در نهایت، این مالک خانه است که وظیفه پرداخت چنین هزینه‌هایی را برعهده دارد؛ اما، اگر مستاجر منجربه بروز این مشکل شده باشد، مسئولیت رفع آن و پرداخت هزینه‌ها نیز برعهده خود مستاجر خواهد بود. هرزمان که با مشکل گرفتگی لوله فاضلاب مواجه شدید، برای جلوگیری از مشکلات بزرگ‌تر، کافی است با مجموعه لوله بازکنم تماس حاصل فرمایید تا تیم حرفه‌ای آن‌ها با تجهیزات و لوازم لازم در محل موردنظر حاضر شده و به سرعت نسبت‌به رفع مشکلات اقدام کنند. این شرکت خدمات رفع گرفتگی لوله را در سراسر مناطق تهران از جمله لوله بازکنی اختیاریه و سایر محلات موچود در شهر ارائه میدهد. برای ارتباط با مجموعه لوله بازکنم می‌توانید از طریق وب‌سایت loolebazkonam.ir و یا شماره تلفن 09909375977 اقدام فرمایید.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 4.8 / 5. تعداد آرا: 4

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

4 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
سمانه
20 روز قبل

مرسی که این مقاله رو در اینترنت منتشر کردید خیلی کاربردیه و به دردم خورد.

بهار
28 روز قبل

میشه در مورد سردنده هم بهمون اطلاعات بدید؟ هر متر فنرزدن چقدر میشه؟

امین حیایی
30 روز قبل

میشه سوال کنم که شرکت لوله بازکنی تهران لوله بازکنم چند ماه برای خدمات لوله بازکنی ضمانت میده؟

حسین یادگاری
1 ماه قبل

سلام ممنون از سایت تلنگر که موضوع هزینه لوله بازکنی با مستاجر است یا مالک رو یکبار برای همیشه برای ما شرح کردن، خیلی ممنون به پاسخ سوالم رسیدم. سپاس.

دکمه بازگشت به بالا
4
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x