سیاست خارجیاخبار

هشدار روبیو: صبر ترامپ لبریز شده است!

وزیر خارجه آمریکا بر تلاش برای پایان دادن به جنگ اوکراین تاکید کرد و گفت: این جنگ ترامپ نیست. او این جنگ را به ارث برده است و تمام تلاش خود را برای پایان دادن به آن انجام داده است.

به گزارش تلنگر؛ مارکو  روبیو در گفت و گو با فاکس نیوز خاطرنشان کرد: ترامپ به طور فزاینده‌ای از این که تعاملات بسیار خوب با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه و تماس‌های تلفنی، هرگز به نتیجه‌ای نمی‌رسد، دلسرد می‌شود.

وزیر امور خارجه آمریکا افزود: بنابراین زمان اقدام فرا رسیده است و فکر می‌کنم رئیس جمهور آمریکا این موضوع را به صراحت بیان کرده است. صبر او رو به اتمام است.

روز گذشته دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در پی ادامه جنگ روسیه و اوکراین و تلاش های ناکام خود برای توقف این جنگ ادعا کرد: دیدار ولادیمیر پوتین ولودیمیر زلنسکی روسای جمهوری روسیه و اوکراین اتفاق خواهد افتاد.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، روز جمعه به وقت محلی تاکید کرد که ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین، نشستی رو در رو خواهند داشت، اما از اینکه هنوز این اتفاق نیفتاده است، ابراز تاسف کرد.

این در حالی است که با گذشت بیش از ۶ ماه از دوره دوم ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ، سیاست آمریکا در قبال روسیه وارد فاز جدیدی شده است؛ از ارسال سامانه‌های دفاع هوایی «پاتریوت» به کی‌یف و اعلام مهلت ۵۰‌ روزه به پوتین برای توافق صلح تا تهدید به وضع تعرفه‌های ۱۰۰ درصدی علیه مسکو. این اقدامات منجر به تشدید تنش‌ها میان ایالات متحده و روسیه شده‌ است.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

امداد کرمان موتور

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x