سیاست داخلیاخبار

پشت پرده دیدار ترامپ و پزشکیان در عربستان فاش شد!

سخنگوی وزارت خارجه شایعات منتشر شده در رسانه‌ها در مورد وضعیت مذاکرات ایران و آمریکا را خبرسازی‌های جعلی و بی‌اساس دانست.

به گزارش تلنگر؛ «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوالی راجع به مجموعه‌ای از شایعات منتشر شده در رسانه‌ها در مورد وضعیت مذاکرات ایران-آمریکا, از جمله شایعه دیدار «مسعود پزشکیان» رییس‌جمهوری اسلامی ایران با «دونالد ترامپ» رییس‌جمهور آمریکا در هفته آینده، نارضایتی طرف‌های مذاکراتی از عمان، پیشنهاد ایران برای مذاکره مستقیم و مشابه آنها، همه این ادعاها را خبرسازی‌های جعلی و بی‌اساس دانست.

بقائی روز چهارشنبه و در پاسخ به پرس‌تی‌وی تاکید کرد اطلاع‌رسانی در مورد فعالیت‌های دستگاه دیپلماسی از جمله موضوع گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران- آمریکا به‌صورت شفاف، حرفه‌ای و به‌هنگام از سوی وزارت امور خارجه انجام می‌شود.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x