کلثوم اکبری کیست؟ همه چیز درباره این قاتل سریالی که باید بدانید!
کلثوم اکبری (زادهٔ ۱۳۴۶) قاتل زنجیرهای اهل ایران است. او پس از آنکه در شهریور ۱۴۰۲ به ظن دست داشتن در مرگ همسر ۸۲ سالهاش بازداشت شد به قتل ۱۰ نفر دیگر طی ۲۰ سال اعتراف کرد.

به گزارش تلنگر؛ در دنیای امروز گاهی با جنایتهایی مواجه میشویم که انسان را به شدت شوکه میکند. یکی از این موارد پرونده شوم «کلثوم اکبری» است؛ زن قاتلی که با نقشههای پیچیده و دلخراش، زندگیهای بسیاری را در شهرهای مختلف مازندران به پایان رسانده است. او پس از دستگیری در شهریور ۱۴۰۲، اعتراف کرد که در قتل ۱۱ نفر طی ۲۰ سال دست داشته است. این جنایات به گونهای طراحی شده بودند که حتی پس از مرگ قربانیان، هیچکس نتواست به راحتی به او مشکوک شود.
روش کار شیطانی کلثوم اکبری
کلثوم اکبری با بهرهبرداری از نقشههایی که بر اساس اعتماد و ظاهری معصومانه طراحی شده بودند، قربانیانش را انتخاب میکرد. او معمولاً در گعدههای زنانه حضور مییافت و از زندگی شخصی خود و تمایلش به ازدواج موقت با مردان سالخورده صحبت میکرد. اینگونه بود که با افرادی که به دنبال همدمی برای پدران سالمند خود میگشتند، آشنا میشد.
پس از اینکه کلثوم اطمینان حاصل میکرد که هدف او ثروت زیادی دارد، خود را بهعنوان همسر ایدهآل معرفی میکرد. او از قربانیانش میخواست که مهریه را بهصورت پول نقد یا ملک پرداخت کنند. به محض اینکه شرایط مناسب را میدید، در عرض مدت زمانی کوتاه، نقشهاش را عملی میکرد.
او ابتدا با خوراندن داروهای مختلف مانند قرصهای قند و فشار خون در نوشیدنیهای قربانیان، آنها را بیحال میکرد. در مراحل اولیه، زمانی که قربانی حال بدی پیدا میکرد، او آنها را به بیمارستان میبرد و خود را بهعنوان نجاتدهنده نشان میداد. اما در قتلهای بعدی، با افزایش دوز داروها، قربانیان را به مرگ میبرد و همچنان هیچکس شک نمیکرد که مرگها بهدلیل دستهای او بودهاند.
کلثوم در این جنایات در شهرهای مختلف مازندران از جمله ساری، نکا، محمودآباد، بابل و قائمشهر فعالیت میکرد. این انتخابهای هوشمندانه به او اجازه میداد که هیچگونه ردی از خود باقی نگذارد و هیچکس نتواند به او مظنون شود.
قربانیان کلثوم اکبری
قربانیان کلثوم اکبری اغلب مردان مسن بودند که در زندگی خود تنها و بیکس بودند. او بهعنوان همسر، وارد خانههای آنان میشد و با بهانههایی همچون نیاز به مهریه بالا، از آنها بهرهبرداری میکرد. برخی از قربانیان شناختهشده او عبارتند از:
-
میراحمد (میرکمال) عمرانی: مرد ۶۹ ساله که در ۱۲ تیر ۱۳۹۲ به عقد کلثوم درآمد. پس از یک ماه، وی به طرز مشکوکی درگذشت. ورثه او پس از مرگ پدرشان، به کلثوم مشکوک شدند و ادعا کردند که او تمامی اموال عمرانی را به سرقت برده است.
-
اسماعیل بخشی: مرد ۶۲ سالهای که در سال ۱۳۹۵ با کلثوم عقد دائم کرد. تنها پس از دو ماه زندگی مشترک، بخشی جان خود را از دست داد. کلثوم از ورثه بخشی درخواست کرد که به جای مهریهاش، مبلغی پول نقد و چند وسیله خانگی به او بدهند.
-
گنجعلی حمزهای: مرد ۸۳ سالهای که در مهر ۱۴۰۱ با کلثوم ازدواج موقت کرد و پس از ۴۳ روز جان خود را از دست داد. خانواده حمزهای اعتراف کردند که بهجای مهریه، برخی از اموال خود را به کلثوم دادهاند.
-
غلامرضا بابایی: مرد ۸۲ سالهای که در تیر ۱۴۰۲ بهصورت موقت با کلثوم ازدواج کرد. پس از مرگ وی در مرداد همان سال، خانوادهاش بهدلیل شک به مرگ مشکوک، از کلثوم به اتهام قتل شکایت کردند.
اقدام به قتل ناموفق
در سال ۱۳۹۹، کلثوم به عقد موقت مردی ۸۲ ساله بهنام «مسیح نعمتی» درآمد. او پس از گذشت ۵ ماه از زندگی مشترک، شبها داروهایی را در شربت مسیح ریخت تا او را به قتل برساند. اما اینبار داروها تأثیر نداشتند. مسیح نعمتی که هوشیار بود، کلثوم را از خانه خود بیرون راند. خانواده نعمتی بهدلیل اینکه نمیخواستند مبلغ مهریه ۷۰ میلیون تومانی کلثوم را پرداخت کنند، از شکایت از او خودداری کردند.
دستگیری و اعترافات
آخرین قربانی کلثوم، غلامرضا بابایی بود. پس از مرگ وی، فرزندان بابایی به مرگ مشکوک شدند و شکایتی از کلثوم بهاتهام قتل تنظیم کردند. در بازجوییها، کلثوم به قتلهای متعدد اعتراف کرد. او گفت: «نمیدانم چند نفر را کشتم. ۱۳، ۱۴، ۱۵ نفر بودند. نمیدانم». این اعترافات در شهریورماه ۱۴۰۲، در حضور دوربینهای صدا و سیما صورت گرفت.