محیط زیستاخباربین المللی

رویترز: آتش‌سوزی‌های جنگلی در واشنگتن باعث تخلیه گسترده مناطق شد

آتش‌سوزی‌های گسترده در بیش از ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی ایالت واشنگتن، تخلیه گسترده مناطق را به دنبال داشت.

به گزارش تلنگر؛ مقام‌های ایالت واشنگتن آمریکا شامگاه شنبه اعلام کردند آتش‌سوزی‌های جنگلی در بیش از یک‌چهارم میلیون هکتار از اراضی این ایالت، باعث صدور دستورهای گسترده تخلیه و قطع برق در منطقه اسپوکن شده است.

دیو آپتگروو، کمیسر اراضی عمومی ایالت واشنگتن، در یک نشست خبری مجازی اعلام کرد حدود ۴ هزار نیروی امدادی و آتش‌نشان در حال مقابله با بیش از ۱۲ آتش‌سوزی در سراسر این ایالت هستند.

باب فرگوسن، فرماندار واشنگتن، صبح شنبه وضعیت اضطراری در سراسر ایالت اعلام کرد و هم‌زمان ممنوعیت روشن کردن آتش را به اجرا گذاشت. مقام‌ها اعلام کردند تاکنون هیچ موردی از مصدومیت یا مرگ‌ومیر ناشی از این آتش‌سوزی‌ها گزارش نشده است.

شهر اسپوکن در شرق واشنگتن، با جمعیتی حدود ۲۳۰ هزار نفر، درگیر آتش‌سوزی «Old Trails» است. جورج گایسلر، رئیس منابع جنگلی ایالت واشنگتن، اعلام کرد این آتش‌سوزی حدود ۳ هزار هکتار را دربر گرفته و جان و اموال حدود ۴ هزار ساختمان را تهدید می‌کند.

لیزا براون، شهردار اسپوکن، گفت برخی مراکز مهم این شهر تخلیه شده‌اند؛ از جمله تأسیسات تصفیه آب، نیروگاه تبدیل زباله به انرژی و بیمارستان امور کهنه‌سربازان آمریکا.

تا ساعت ۳:۳۰ بعدازظهر شنبه به وقت محلی (۲۲:۳۰ به وقت گرینویچ)، حدود ۲۰۰ خانه در اسپوکن تخلیه شده بودند، اما مقام‌ها انتظار داشتند این تعداد افزایش پیدا کند.

براون گفت:
«این‌ها مناطق وسیعی از شهر هستند، بنابراین تصور می‌کنم تعداد خانه‌های تخلیه‌شده بیشتر از این خواهد شد.»

شرکت خدمات برق Avista Corporation که در شرق واشنگتن فعالیت می‌کند، اعلام کرد حدود ۶۰ هزار مشترک برق در پی این آتش‌سوزی‌ها با قطعی برق مواجه شده‌اند. استیسی مک‌کلین از اداره مدیریت اضطراری ایالت واشنگتن این آمار را اعلام کرد.

فرگوسن هشدار داد که شرایط بسیار دشواری در پیش است و گفت وزش بادهای شدید و افزایش دما در طول آخر هفته، عملیات مهار آتش را سخت‌تر خواهد کرد.

آپتگروو اعلام کرد از ابتدای تابستان تاکنون حدود ۴۵۰ هزار هکتار از اراضی ایالت واشنگتن در آتش سوخته است.

او گفت:
«این شرایط عادی نیست… در سراسر ایالت واشنگتن شاهد شعله‌ور شدن آتش‌سوزی‌های گسترده هستیم.»

آتش‌سوزی اسپوکن یکی از پنج «مجموعه آتش‌سوزی‌های بزرگ» در این ایالت به شمار می‌رود. گایسلر گفت بزرگ‌ترین آتش‌سوزی فعلی، موسوم به Kaiser Canyon Fire در شمال‌شرقی واشنگتن، حدود ۱۳۴ هزار هکتار را درگیر کرده است.

آتش‌سوزی‌های تابستانی تنها محدود به واشنگتن نبوده و بخش‌های دیگری از شمال‌غرب اقیانوس آرام را نیز تحت تأثیر قرار داده است.

در استان بریتیش کلمبیا در کانادا، نزدیک به ۳۴ هزار صاعقه در ماه گذشته باعث شکل‌گیری مجموعه‌ای از آتش‌سوزی‌ها و صدور دستورهای تخلیه در مناطق جنوبی این استان شد.

مقام‌های واشنگتن اعلام کردند علاوه بر نیروهای گارد ملی، آتش‌نشانانی از بیش از ۱۲ ایالت دیگر آمریکا نیز برای کمک به مهار آتش‌ها وارد عملیات شده‌اند.

ژنرال گنت ولش، فرمانده گارد ملی واشنگتن، گفت:

«آنچه در آنجا شاهد هستیم یک فاجعه است. وقتی خورشید غروب کند و صبح دوباره طلوع کند، فکر می‌کنم از دیدن صحنه‌هایی که در آن مناطق شکل گرفته، شوکه خواهیم شد.»

منبع: رویترز

مطلب فوق صرفا جهت اطلاع‌رسانی به افکار عمومی منتشر شده است و مجموعه تلنگر دخل و تصرفی در آن ندارد. به رسم امانت خبر عینا ترجمه شده است.

انتهای مطلب/ م.آ

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x