خانواده

طرز تهیه اسموتی پسته با 3 ترکیب متفاوت و بی نظیر

با 3 ترکیب بی‌نظیر اسموتی پسته نوشیدنی‌ای سالم، خوشمزه و انرژی‌بخش را در خانه آماده کنید و از هر جرعه اش لذت ببرید.

در این مطلب از تلنگر طرز تهیه اسموتی پسته با 3 طعم بی‌نظیر و آسان را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید در خانه یک تجربه خوشمزه و مقوی داشته باشید. اسموتی پسته نوشیدنی‌ای سالم و انرژی‌بخش است که با ترکیب خلاقانه میوه‌ها، سبزیجات و طعم‌های متفاوت هر جرعه‌اش لذت و تازگی را به شما هدیه می‌دهد.

مواد لازم برای تهیه اسموتی پسته و موز

مواد لازم مقدار
پسته خام یا خلال پسته 1 فنجان
شیر (گاو، بادام، سویا، نارگیل یا ماست یونانی) 1 فنجان
موز رسیده 1 عدد
عسل (یا دیگر شیرین‌کننده‌ها مانند شکر یا شیره) 1 قاشق غذاخوری
دارچین یا کاکائو 1/2 قاشق چایخوری
یخ به میزان لازم

طرز تهیه اسموتی پسته و موز

اسموتی پسته و موز

  • سعی کنید پسته‌ها را به مدت حداقل 2 ساعت در آب سرد خیس کنید.
  • موز را دو ساعت قبل در فریزر قرار دهید.
  • پسته‌های خیس خورده را آبکش کنید و با شیر، موز، شیرین کننده که در اینجا عسل می‌باشد و همچنین دارچین یا کاکائو را در مخلوط کن بریزید.
  • تا زمانی که کاملا مخلوط و یکدست شوند و غلیظ گردد، ترکیب نمایید.
  • اگر از موز یخ زده استفاده می‌کنید نیازی به افزودن یخ اضافه نیست چرا که یخ باعث کاهش غلظت و طعم مواد می‌گردد.
  • اسموتی را در لیوان بریزید و بلافاصله سرو کنید می‌توانید قبل از سرو با توجه به سلیقه خود لیوان را تزیین نمایید.

مواد لازم برای تهیه اسموتی پسته و توت فرنگی

مواد لازم مقدار
پسته خام یا خلال پسته تازه 1 فنجان
توت فرنگی 1 فنجان
شیر (گاو، بادام، سویا یا ماست یونانی) 1 فنجان
عسل یا شکر (یا هر شیرین‌کننده دلخواه) 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه اسموتی پسته و توت فرنگی

اسموتی پسته و توت فرنگی

  1. ابتدا پسته‌ها را به مدت حداقل 2 ساعت در آب خیس کنید.
  2. توت فرنگی‌ها را دو ساعت قبل از تهیه اسموتی داخل فریزر قرار دهید تا یخ بزنند.
  3. پسته‌های خیس خورده را آبکش کنید و با توت فرنگی یخ زده، شیر یا ماست، عسل (یا شکر یا شیره) و وانیل در مخلوط‌کن بریزید.
  4. تا زمانی که مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند، آن‌ها را با هم ترکیب کنید.
  5. اسموتی را در لیوان بریزید و پس از تزیین آن، بلافاصله سرو کنید.
  6. تا جای ممکن سعی کنید از توت فرنگی یخ زده به جای استفاده از یخ استفاده کنید تا ضمن حفظ طعم اسموتی، غلظت آن نیز حفظ گردد.

مواد لازم برای تهیه اسموتی پسته و اسفناج(اسموتی سبز)

مواد لازم مقدار / توضیحات
پسته خام یا خلال پسته خام تازه 1 فنجان (جهت خرید پسته خام می‌توانید به فروشگاه آقای پسته مراجعه کنید)
اسفناج خرد شده تازه 2 فنجان
موز رسیده 1 عدد
شیر (گاو، بادام، نارگیل یا ماست یونانی) 1 فنجان
عسل یا شکر (یا خرما به عنوان شیرین‌کننده) 1 قاشق غذاخوری
وانیل یا دارچین 1/2 قاشق چایخوری
یخ به میزان لازم

طرز تهیه اسموتی پسته و اسفناج

اسموتی سبز

  • پسته‌های خود را به مدت 2 ساعت در آب خیس کنید تا بافت آنها نرم شود.
  • موز را حداقل از دو ساعت قبل داخل فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
  • پسته‌های خیس خورده را آبکش کنید و با اسفناج، موز، شیر، عسل (یا شیرین‌کننده‌های دیگر) و وانیل یا دارچین در مخلوط‌کن بریزید.
  • تمامی مواد را تا زمانی که کاملا مخلوط و یکدست شوند، ترکیب کنید.
  • در صورت تمایل، یخ را به مخلوط اضافه کنید اما اگر از موز یخ زده استفاده کنید افزودن یخ توصیه نمی‌شود چرا که وجود یخ باعث کم شدن طعم اسموتی و همچنین کاهش غلظت آن می‌گردد.
  • اسموتی را در لیوان بریزید و پس از تزیین آن سرو کنید.
  • استفاده از ماست یونانی باعث غلظت بیشتر اسموتی می‌گردد.

نکته: بسیار مهم است که از مواد اولیه تازه به ویژه پسته خام تازه در تهیه اسموتی پسته استفاده گردد.

سرو و تزیین اسموتی پسته

تزیین اسموتی پسته به میزان خلاقیت و حوصله‌ی شما بستگی دارد اما با این حال با موادی که در دسترس دارید می‌توانید یک اسموتی کافی شاپی فوق‌العاده سرو نمایید.

برای تزیین اسموتی می‌توانید از مواردی همچون خلال یا پسته خرد یا پودر شده، بیسکویت یا گرانولا، میوه‌های اسلایز شده مانند توت فرنگی، کیوی یا موز، شکلات و یا پودر کاکائو استفاده کرد.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

امداد کرمان موتور

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x