خانواده

طرز تهیه مربای انار با هسته و بدون هسته (مرحله به مرحله)

با طرز تهیه مرحله به مرحله مربای انار، یک مربای خوش‌رنگ و خوش‌طعم خانگی برای خود و عزیزانتان آماده کنید.

در این مطلب از تلنگر، طرز تهیه مربای انار با هسته و بدون هسته به‌طور کامل و آسان بیان کرده ایم.  مربای انار یکی از محبوب‌ترین و خوش‌رنگ‌ترین مرباهای خانگی است که می‌تواند با هسته و بدون هسته آماده شود. با این دستور پخت مرحله به مرحله، شما می‌توانید مربایی خوش‌طعم و سالم درست کنید که برای صبحانه، عصرانه یا حتی هدیه دادن به عزیزان ایده‌آل است.

مواد لازم برای تهیه مربای انار با هسته

مواد لازم مقدار مورد نیاز
دانه انار 1 پیمانه
آب انار 3 پیمانه
شکر 6 پیمانه
آبلیمو به مقدار لازم

طرز تهیه مربای انار با هسته

مربای انار با هسته

  1. برای تهیه آب انار، دانه‌های انار را داخل چرخ گوشت یا غذاساز بریزید. همچنین شما می‌توانید از دستگاه مخصوص آب انارگیری استفاده کنید. توجه داشته باشید که میزان دانه‌های انار باید به اندازه‌ای باشد که از آن 3 پیمانه آب به دست آورید. پس از آماده شدن آب انار، داخل آن شکر بریزید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود.
  2. ترکیب آب انار و شکر را روی حرارت قرار دهید. نیم ساعت صبر کنید و سپس دانه‌های انار را به قابلمه اضافه کنید. برای اینکه مربای شما غلیظ شود، باید اجازه دهید تا قابلمه نیم ساعت دیگر بر روی حرارت باقی بماند. توجه داشته باشید که برای خوشرنگ شدن مربای انار با هسته باید درب قابلمه را باز بگذارید؛ چرا که بستن درب آن باعث سفید شدن دانه‌های انار می‌شود.
  3. برای اضافه کردن آبلیمو باید از غلظت مربای انار، اطمینان حاصل کنید. برای این منظور یک قاشق غذاخوری از مربا را بردارید و اجازه دهید خنک شود. بعد میزان غلظت مربا به سادگی مشخص می‌شود. حالا می‌توانید آبلیمو را هم به مربای انار اضافه و بعد از ۵ دقیقه شعله را خاموش کنید. در واقع هدف از اضافه کردن آبلیمو به مربا این است که مربا شکرک نزند.

طرز تهیه مربای انار بدون هسته

برای درست کردن این نوع از مربای انار، به مواد لازم زیر احتیاج دارید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آب انار 3 لیوان
شکر 4 لیوان
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  1. ابتدا آب انار را به روش دستی یا با استفاده از چرخ گوشت بگیرید. بهتر است از دستگاه آب انارگیری استفاده کنید تا راحت‌تر آب انار را بگیرید.
  2. شکر را با آب انار ترکیب کنید و بعد روی شعله قرار دهید.
  3. صبر کنید تا شربت غلیظ شود و بعد آبلیمو را اضافه کنید.
  4. 5 دقیقه بعد شعله را خاموش کرده و مربای انار را داخل ظرف مخصوص بریزید.

نکات طلایی طرز تهیه مربای انار

مربای انار بدون هسته

  • در موقع دان کردن انارها دقت کنید قسمت سفید رنگ انار داخل دانه‌های انار نباشد.
  • از اضافه کردن آب به مربا خودداری کنید. همچنین به اندازه کافی آن را بجوشانید تا مربای شما کپک نزند.
  • میزان شکر مربا به ترش یا ملس بودن دانه‌های انار بستگی دارد. اگر انار بیش از حد ترش بود، شکر بیشتری به آن اضافه کنید.
  • مربا را در ظرف سربسته و در محیط یخچال نگهداری کنید. این کار از کپک زدن مربا جلوگیری خواهد کرد.
  • برای متوجه شدن میزان غلظت مربا می‌توانید قاشق را در مربا داخل قابلمه بزنید و چند قطره از ان را روی بشقابی که از ابتدا در یخچال گذاشته بودید و اکنون سرد شده است بریزید و بشقاب را سرازیر کنید. اگر مربا به سختی روان شد، مشخص است که آماده شده است.
  • اگر مربای انار شما شکرک زد یک راه‌حل وجود دارد. مقداری آب جوش و یک قاشق غذاخوری آبلیمو به مربا اضافه کنید و اجازه دهید روی شعله ملایم گاز کمی بجوشد.
  • بهترین ظرف برای نگهداری طولانی مدت مرباها ظرف‌های شیشه‌ای هستند.
  • توجه داشته باشید که تمیز بودن ظرفی که مربا را در آن می‌ریزید، بسیار مهم است. قابلمه‌ای که مربا را در آن می‌پزید، باید کاملا تمیز و عاری از هر گونه چربی و نم و رطوبت باشد. شیشه‌هایی که برای نگهداری مربا در نظر می‌گیرید هم باید کاملا تمیز و خشک باشند.
  • برای جلوگیری از کپک زدن مربا، هیچ وقت از قاشق مرطوب برای برداشتن مربا استفاده نکنید.
  • هرگز مربا را به صورت گرم داخل شیشه نریزید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود؛ چون گرما باعث ایجاد رطوبت در ظرف می‌شود که این موضوع به کپک زدن مربا می‌انجامد.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

امداد کرمان موتور

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x