خانواده
طرز تهیه مربای بالنگ تازه و بدون آهک برای 6 نفر
با این مربای بالنگ تازه و بدون آهک، طعم واقعی و طبیعی بالنگ را به خانه بیاورید و لحظات شیرین خود را دوچندان کنید.

مربای بالنگ یکی از شیرینیهای سنتی و خوشعطر ایرانی است که با طعم طبیعی و دلچسبش دل هر کسی را میرباید. در این مطلب از تلنگر، با طرز تهیه مربای بالنگ تازه و بدون آهک برای ۶ نفر آشنا میشوید. یک دسر سالم و خانگی که با روش ساده و مرحلهبهمرحله آن میتوانید عطر و طعم بهیادماندنی بالنگ را در خانه تجربه کنید و صبحانه یا عصرانه خود را با آن لذتبخشتر کنید.
مواد لازم برای تهیه مربای بالنگ
| مواد لازم | مقدار برای ۶ نفر |
|---|---|
| بالنگ | 3 عدد متوسط |
| شکر | 1.5 کیلوگرم |
| آب | 3 لیوان |
| آبلیمو | 1.5 قاشق غذاخوری |
| گلاب | 3 قاشق غذاخوری |
| زعفران دمکرده | 1.5 قاشق چایخوری |
طرز تهیه مربای بالنگ خانگی برای 6 نفر
- در اولین مرحله از طرز تهیه بالنگ، بالنگ را بشویید، سپس پوست زبر آن را جدا کنید. میوه را نصف کرده و مغز آن را جدا نمایید. حالا قسمت سفید بالنگ را خرد کنید.
- بالنگهای خرد شده را در آب سرد بریزید و 4 ساعت در یخچال بگذارید. سپس آنها را در آب جوش بریزید، اجازه دهید 5 الی 10 دقیقه بجوشد. حالا آب آن را دور ریخته و با آب سرد آبکشی کنید. 2 تا 3 مرتبه دیگر این کار را تکرار نمایید.
- بالنگها را در قابلمه یا ظرف بریزید. مقداری آب و کمی شکر اضافه کنید. بگذارید ۲ تا ۳ ساعت بماند.
- شکر و آب را در یک قابلمه دیگر مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. میتوانید برخی از طعم دهندهها مانند گلاب را در این مرحله به شربت اضافه کنید.
- پس از به قوام آمدن شربت، بالنگها را به آن اضافه کنید. بگذارید مخلوط ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد.
- میتوانید گلاب، زعفران و آبلیمو را در ۱۰ دقیقه پایانی اضافه کنید. اگر تمایل به تهیه مربای بالنگ خاصی مانند نوع زعفرانی دارید، زعفران دم کرده را در این مرحله اضافه نمایید.
- وقتی شربت قوام آمد و بالنگ شفاف شد، مربا آماده است. میتوانید به مربای پخته شده خلال پسته و بادام اضافه نمایید.
- صبر کنید تا مربا خنک شود. سپس آن را در ظرف ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
انتهای مطلب / ف.ر










