خانواده
طرز تهیه کرم انار؛ انتخابی عالی برای دسر یلدایی
اگر میخواهید شب یلدا را با یک دسر اناری خوشمزه و متفاوت خاص کنید، طرز تهیه کرم انار را از دست ندهید!

شب یلدا بدون دسرهای خوشرنگ و خوشطعم اناری کامل نمیشود و کرم انار یکی از خاصترین انتخابها برای این شب بهیادماندنی است. این دسر لطیف و مجلسی با رنگ جذاب و طعم دلنشین انار، هم ظاهر سفره یلدایی شما را چشمنواز میکند و هم ذائقه مهمانان را شگفتزده خواهد کرد. در این مطلب از تلنگر، طرز تهیه کرم انار را بهصورت ساده و مرحلهبهمرحله آموزش میدهیم تا بتوانید یک دسر یلدایی متفاوت و حرفهای آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه کرم انار
| مواد لازم | مقدار |
|---|---|
| شیر | ۲ پیمانه |
| پودر ژلاتین | ۲ قاشق سوپخوری |
| آب سرد | ۱/۳ پیمانه |
| خامه | ۱/۲ پیمانه |
| شکر | ۸ قاشق غذاخوری |
| زرده تخممرغ | ۲ عدد |
| وانیل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
| پودر ژله انار | ۱ بسته |
| دانه انار | به مقدار لازم |
طرز تهیه کرم انار
- در اولین مرحله از طرز تهیه کرم انار، روی ژلاتین آب سرد پاشیده تا اسفنجی شود. سپس آن را روی بخار آب قرار دهید تا حل شود و کاملاً شفاف شود.
- شیر را روی حرارت گذاشته تا گرم شود.
- شکر و وانیل و زرده های تخم مرغ رو با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.
- شیر در حال جوش رو خیلی آرام به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و خیلی سریع هم بزنید و مایه یکدست شود. سپس دوباره داخل ظرف شیر برگردانید و روی شعله ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.
- در این مرحله ژلاتین حل شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
- بعد از خنک شدن خامه رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
- مایه را داخل قالب مورد نظر ریخته و ۴ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.
- در مرحله بعد پودر ژله انار را داخل یک لیوان آب جوش حل کنید. سپس نصف لیوان آب سرد اضافه کنید.
- وقتی کرم آماده شد، آن را از قالب خارج کرده و در جای خالی روی قالب دانه های انار و مایه ژله خنک شده رو بریزید و مجدداً داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.
- کرم انار شما آماده سرو است. نوش جان!
انتهای مطلب / ف.ر










