خانواده
		
	
	
طرز تهیه کروسان پنیری خوشمزه و خوش عطر در خانه
کروسان پنیری فرانسوی با بافت ترد و پنیر کشدار، میانوعدهای است که میتوانید بهسادگی در خانه آماده کنید و از آن لذت ببرید.

در این مطلب از تلنگر طرز تهیه کروسان پنیری را آموزش میدهیم. کروسان پنیری یکی از محبوبترین صبحانهها و میانوعدههای سبک فرانسوی است که با بافتی ترد و عطر بی نظیر هر کسی را مجذوب خود میکند. بسیاری تصور میکنند تهیه این خوراک خوشمزه فقط در کافیشاپها و نانواییهای حرفهای امکانپذیر است، اما خبر خوب این است که شما میتوانید بهراحتی و با چند ماده ساده در خانه، یک کروسان پنیری اصیل و فرانسوی درست کنید.
مواد لازم برای تهیه کروسان پنیری
| مواد لازم | مقدار مورد نیاز | 
| خمیر مایه فوری | ۱/۲ قاشق غذاخوری | 
| شکر | ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار | 
| آب | ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار | 
| شیر | ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار | 
| کره | ۵۰ گرم برای سطح خمیر و ۱۰۰ گرم برای تهیه خمیر | 
| سرکه | ۱ قاشق غذاخوری | 
| آرد سفید گندم | ۲ و ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار | 
| پنیر صبحانه | به مقدار لازم | 
| نمک | به مقدار لازم | 
| زرده تخم مرغ | ۱ عدد برای رومال کروسانها | 
مراحل طرز تهیه کروسان پنیری
- در اولین مرحله از طرز تهیه کروسان پنیری باید در یک ظرف مایه خمیر، شکر و آب را با هم ترکیب کنید.
- سپس شیر، ۱۰۰ گرم کره در دمای محیط (یعنی کرهای که نیمه جامد شده، و سرکه را اضافه کنید.
- در ادامه آرد ۲ بار الک شده و نمک را اضافه کنید و همه مواد را با دست مخلوط کنید تا خمیری یکدست ایجاد شود. در این مرحله ممکن است خمیر کمی چسبنده باشد.
- در این مرحله باید سطح کار را آردپاشی کنید. خمیر را به قسمتهای مساوی (حدود ۱۰ قسمت) تقسیم کنید. سپس روی خمیر را بپوشانید و صبر کنید تا خمیر برای ۱۰ دقیقه استراحت کند.
- در این مرحله باید یکی از تکههای خمیر را بردارید و با وردنه پهن کنید. با برس مقداری کره روی خمیر بمالید. یک لایه خمیر دیگر را پهن کنید و روی خمیری که کره زدید، بگذارید. این کار را ادامه دهید و ۵ لایه خمیر را روی هم بگذارید.
- بعد از آماده کردن لایههای خمیر باید روی آن را بپوشانید و برای مدت ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید. انجام دادن این مرحله موجب لایه لایه شدن خمیر شما میشود.
- در این مرحله از طرز تهیه کروسان پنیری باید مقداری آرد روی سطح کار بپاشید. خمیر را از فریزر خارج کنید و روی سطح کار قرار دهید. با وردنه خمیر را تا جایی که میتوانید پهن کنید.
- ۵۰ گرم کره در دمای محیط داشتیم. در این مرحله با استفاده از برس تمام سطح خمیر را به کرهای که در دمای محیط است و نیمه جامد شده آغشته کنید. سپس کنارههای خمیر را به سمت داخل تا کنید و روی آن کره بمالید.
- در انتها دو طرف خمیر را نیز رو به داخل تا کنید تا خمیر به صورت مربعی شکل شود. در انتها و روی آن را نیز به کره آغشته کنید. حالا خمیر را بپوشانید و برای ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا خمیر بار دیگر استراحت کند.
- در این مرحله باید خمیر را از فریزر خارج کنید و دوباره با وردنه تا جایی که میتوانید خمیر را پهن کنید. حالا با کمک کاتر آشپزی یا چاقو خمیر را به صورت ۷ و ۸ برش دهید.
- در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. بعد از آماده کردن خمیر باید مقداری پنیر صبحانه در پهنترین قسمت خمیر قرار دهید.
- سپس از همان قسمت شروع به رول کردن خمیر به سمت نوک تیز مثلث و پیچاندن خمیر به شکل حلزون کنید (مطابق شکل بالا). روی خمیر را برای ۱ ساعت و نیم بپوشانید تا استراحت کند.
- برای رومال کردن کروسان پنیری باید یک عدد زرده تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری شیر ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. سینی فر را با مقداری روغن مایع چرب کنید و کروسانها را در آن بچینید. سپس این ترکیب را با کمک برس روی همه کروسانها بمالید.
- در این مرحله باید کروسانها را برای ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. در چند دقیقه پایانی پخت شعله بالای فر را روشن کنید تا نانها کاملا طلایی شوند.
- بعد از این که کروسانها طلایی و ترد شدند، آنها را از فر خارج کنید. یک پارچه تمیز روی نانها بیندازید و صبر کنید تا کروسانهای خوشمزه شما خنک شوند. این کار از خشک شدن کروسانها جلوگیری میکند.
نکات طلایی طرز تهیه کروسان پنیری
- در صورت تمایل میتوانید مقداری کنجد روی کروسانهای پنیری یپاشید تا هم ظاهر جذابتری پیدا کنند و هم خوشمزهتر شوند.
- برای تهیه کروسان پنیری میتوانید از هر نوع پنیری صبحانهای که دوست دارید استفاده کنید.
- زمانی که خمیر کروسان را آماده میکنید، در مرحله اول ممکن است خمیر چسبناک باشد. در این مرحله نباید به آن آرد اضافه کنید.
- لایه لایه کردن خمیر و قرار دادن آن در فریزر موجب میشود تا کروسان شما حالتی لایه لایه و ترد پیدا کند. در طرز تهیه کروسان سریع میتوانید خمیر را در همان ابتدا به صورت ۷ و ۸ برش دهید و پنیر را لای آن بگذارید و آن را فر بگذارید.
- برای تهیه کروسان شکلاتی باید همه مراحل را مطابق با روشی که گفته شد انجام دهید، تنها به جای پنیر از مقداری شکلات داخل خمیر استفاده کنید.
- برای این که کروسان پنیری شما خوشرنگ شود، میتوانید مقداری زعفران نیز به ترکیب زرده تخم مرغ و شیر اضافه کنید.
- در طرز تهیه خمیر کروسان میتوانید خمیر مایه را با شیر و ۱ قاشق شکر ترکیب کنید و برای ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل کند. سپس میتوانید سایر مواد خمیر را به خمیر مایه اضافه و خمیر را آماده کنید.
- در صورت تمایل میتوانید برای تهیه کروسان پنیری از خمیر هزار لایه آماده نیز استفاده کنید.
 
				





 
					




