حوادثاخبار

مرگ دردناک یک کودک 3 ساله بر اثر حمله سگ + جزئیات

جان باختن یک کودک سه‌ساله بر اثر حمله سگ در سنندج بار دیگر بحث ساماندهی سگ‌های بلاصاحب را به یکی از مطالبات جدی شهروندان تبدیل کرد.

به گزارش تلنگر؛ حادثه‌ای تلخ در شهر سنندج جان یک کودک سه‌ساله را گرفت. این کودک هنگام بازی در یکی از کوچه‌های محله کلکه‌جار هدف حمله یک قلاده سگ قرار گرفت و بر اثر شدت جراحات جان خود را از دست داد.

براساس گزارش‌های منتشرشده، کودک در جریان این حمله از ناحیه گردن به‌شدت آسیب دید. با وجود حضور فوری اهالی و تلاش برای دور کردن سگ و انتقال کودک به مراکز درمانی، اقدامات انجام‌شده نتوانست مانع از فوت او شود.

این اتفاق بار دیگر نگرانی‌ها درباره حضور سگ‌های بلاصاحب در برخی مناطق شهری را افزایش داده است. شهروندان در سال‌های گذشته بارها نسبت به تردد این حیوانات در محله‌های مسکونی هشدار داده و خواستار ساماندهی آن‌ها شده بودند.

حادثه اخیر بار دیگر ضرورت اجرای برنامه‌های مؤثر برای مدیریت سگ‌های بلاصاحب و افزایش ایمنی شهروندان، به‌ویژه کودکان، را یادآوری کرده است. انتظار می‌رود مسئولان ضمن بررسی ابعاد این حادثه، اقدامات لازم را برای پیشگیری از تکرار حوادث مشابه در دستور کار قرار دهند.

انتهای مطلب/ م.آ

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x