بین المللیاخبار

گاردین ادعا کرد: افزایش آمار تلاش برای خودکشی در ناو هواپیمابر آبراهام لینکن

ملوانان ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس آبراهام لینکلن» در پی طولانی شدن مأموریت، تلاش کرده‌اند خود را به دریا بیندازند

به گزارش تلنگر؛ خدمه ناو وارد نهمین ماه حضور در دریا شده‌اند و رکورد ۲۵۰ روز متوالی بدون پهلوگیری در خشکی را ثبت کرده‌اند

خانواده‌های نظامیان و اعضای کنگره آمریکا درباره تشدید بحران سلامت روان در ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس آبراهام لینکلن» هشدار داده‌اند؛ ناوی که ۵ هزار ملوان و تفنگدار دریایی آن در یکی از طولانی‌ترین مأموریت‌های دریایی تاریخ، در ارتباط با جنگ ایران، به سر می‌برند.

دو نشریه تخصصی و معتبر حوزه نظامی، Navy Times و Stars and Stripes، گزارش داده‌اند که چندین ملوان این ناو تلاش کرده‌اند خود را به دریا بیندازند؛ چراکه شرایط نامناسب و فشارهای روانی در ناو لینکلن به نقطه بحرانی رسیده است.

خدمه این ناو اکنون وارد نهمین ماه حضور در دریا شده‌اند و ۲۵۰ روز متوالی بدون رسیدن به خشکی را پشت سر گذاشته‌اند؛ رکوردی برای یک ناو هواپیمابر در دوران مدرن.

بر اساس گزارش Stars and Stripes، خانواده‌های نگران در نشست شهری عاطفی و پرتنشی که پنجشنبه گذشته در سن‌دیگو با حضور فرماندهان نیروی دریایی برگزار شد، نگرانی‌های خود درباره عزیزانشان در ناو لینکلن را مطرح کردند.

یکی از همسران، در میان حدود ۲۰۰ عضو خانواده حاضر در این نشست، گفت همسرش همان روز برای او پیامک فرستاده و گفته بود که «امیدوار است فردا از خواب بیدار نشود.»

خانواده‌ها: اعتماد میان ما و فرماندهی نیروی دریایی از بین رفته است

نگرانی خانواده‌ها مستقیماً با فرماندهان نیروی دریایی در میان گذاشته شد. در این نشست، هانگ کائو، سرپرست وزارت نیروی دریایی آمریکا، به همراه چند مقام ارشد دیگر حضور داشت.

یکی از زنان حاضر در جلسه خطاب به کائو گفت که نیروی دریایی «اعتماد میان ما و فرماندهی را از بین برده است.»

نشریه Navy Times جزئیات تلاش‌های ناکام برای خودکشی در داخل ناو هواپیمابر را در جریان مأموریت کنونی منتشر کرده است.

آنابل لوما به این نشریه گفت همسرش پس از آنکه مأموریت حضور در دریا بارها تمدید شد، تلاش کرده بود خود را به دریا بیندازد.

او گفت: «او ترسیده است. فکر می‌کند با اخراج غیرشرافتمندانه از ارتش مواجه خواهد شد و فقط به خاطر اینکه از شدت فرسودگی دیگر توان ادامه نداشته، ۱۳ سال سابقه خدمتش همین‌طور از بین می‌رود.»

این نشریه همچنین به نقل از همسر یک ملوان دیگر نوشت که شوهرش در حادثه‌ای جداگانه در داخل ناو لینکلن، مانع از آن شده که یکی از اعضای خدمه خود را به دریا بیندازد؛ او این فرد را گرفته و به عرشه بازگردانده است.

مایک لوین، نماینده دموکرات کنگره از ایالت کالیفرنیا، نیز درباره شرایط داخل این ناو هشدار داده است. ناو لینکلن اکنون پنجمین ماه عملیات رزمی خود علیه ایران را پشت سر می‌گذارد.

او شرایط زندگی خدمه را چنین توصیف کرده است:

«دوش‌های کپک‌زده، توالت‌های خراب، از کار افتادن بخش لباسشویی برای هفته‌ها، دوره‌های طولانی بدون آب گرم، وعده غذایی که به نصف فنجان برنج و دو عدد نان تورتیلا محدود می‌شود. بدون صابون، دئودورانت یا خمیردندان.»

جیسون کرو، نماینده دموکرات کنگره از ایالت کلرادو که پیش‌تر عضو نیروهای تکاور ارتش آمریکا بوده و در افغانستان و عراق خدمت کرده است، هشدار داده که فشار وارد بر نیروهای نظامی و خانواده‌های آنها در ناو لینکلن «هفته‌به‌هفته در حال افزایش است.»

بحرانی که ماه‌ها در حال شکل‌گیری بوده است

بحران کنونی نتیجه ماه‌ها فشار فزاینده است.

این ناو جنگی در ۲۱ نوامبر ۲۰۲۵ (۳۰ آبان ۱۴۰۴) سن‌دیگو را ترک کرد و در ابتدا قرار بود در اقیانوس آرام مستقر شود، اما پس از آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل با ایران، به خاورمیانه اعزام شد.

بر اساس گزارش MS Now، از آن زمان تاکنون، بیش از ۵ هزار عضو خدمه ناو تنها دو روز را در خشکی سپری کرده‌اند: یک بار در ماه دسامبر در گوام و بار دیگر در ماه ژوئیه در عمان.

مأموریت این ناو قرار بود در ماه مه ۲۰۲۶ (اردیبهشت/خرداد ۱۴۰۵) پایان یابد، اما با ادامه جنگ، چند بار تمدید شده است.

در ماه آوریل ۲۰۲۶ (فروردین/اردیبهشت ۱۴۰۵)، موجی از انتقادهای عمومی درباره شرایط وخیم داخل ناو به راه افتاد.

تصاویری از غذای بی‌کیفیت و جیره‌بندی‌شده منتشر شد و گزارش‌هایی نیز درباره کمبود آب، دوش‌های کپک‌زده و ماشین‌های لباسشویی خراب منتشر شد.

پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، این گزارش‌ها را «اخبار جعلی بیشتر» خواند و آنها را رد کرد.

لوین این هفته در واکنش به اظهارات هگست گفت:

«این مردان و زنان برای خدمت به کشورشان ثبت‌نام کرده‌اند. حداقل چیزی که کشورشان به آنها بدهکار است، آب گرم، یک توالت سالم و یک وعده غذای واقعی است. هگست حتی از عهده همین کار هم برنمی‌آید و بعد این جسارت را دارد که به چشمان خانواده‌های آنها نگاه کند و آنها را دروغگو بنامد.»

پاسخ نیروی دریایی آمریکا

گاردین برای دریافت واکنش نیروی دریایی آمریکا به گزارش‌های مربوط به تلاش ملوانان برای پریدن به دریا با این نیرو تماس گرفت.

پس از انتشار این مقاله، یک مقام نیروی دریایی در پاسخ گفت که آنها از این موضوع آگاه هستند که «مأموریت‌های طولانی‌مدت فشار قابل‌توجهی بر نیروهای نظامی و خانواده‌های آنها وارد می‌کند و ما قدردان تاب‌آوری و فداکاری آنها هستیم.»

این مقام افزود که سلامت و رفاه تک‌تک ملوانان ناو لینکلن در اولویت قرار دارد.

او گفت:

«بر اساس اطلاعات موجود در اختیار فرماندهی، ما افزایش موارد گزارش‌شده افکار خودکشی یا تلاش برای خودکشی در داخل ناو را شناسایی نکرده‌ایم.»

به گفته این مقام، متخصصان مذهبی، پزشکی و سلامت روان به‌عنوان بخشی از یک «شبکه جامع حمایت» در دسترس نیروها قرار دارند که شامل «مشاوران تاب‌آوری در طول مأموریت و روحانیون نظامی مستقر در ناو» است.

این مقام اذعان کرد که جنگ، مراکز سنتی تأمین تجهیزات و تدارکات را مختل کرده است، اما افزود که «گزارش‌های فعلی از داخل ناو، دسترسی مستمر به آب سالم، سیستم تهویه مطبوع فعال و گزینه‌های غذایی سالم را تأیید می‌کنند.»

فشار روانی بر نیروهای نیروی دریایی

چالش‌های سلامت روان در میان نیروهای فعال نیروی دریایی آمریکا موضوع تازه‌ای نیست.

مطالعه‌ای که سال گذشته منتشر شد، عوامل استرس‌زای منحصربه‌فردی را که ملوانان در مأموریت‌های دریایی با آنها مواجه می‌شوند بررسی کرد. سر و صدای شدید، کمبود استراحت و دسترسی ناکافی به مراقبت‌های پزشکی و سلامت روان از جمله رایج‌ترین عوامل شناسایی‌شده بودند.

پژوهشگران با انجام نظرسنجی از ملوانان مستقر در مأموریت دریافتند که تقریباً نیمی از آنها معتقدند کمک کافی برای مقابله با فشار روانی در دریا دریافت نمی‌کنند.

این مطالعه در جمع‌بندی خود اعلام کرد: «با توجه به نرخ بالای خودکشی در میان نیروهای نظامی، از جمله در نیروی دریایی، تلاش برای بهبود دسترسی به خدمات درمانی در کشتی‌ها به‌طور فوری ضروری است.»

انتهای مطلب / منبع: گاردین

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x