حوادث

از جزئیات انفجار مهیب در بندرعباس باخبر باشید!

صدای مهیب انفجار از اسکله رجایی، نگرانی‌های مردم بندرعباس و شهرهای اطراف را برانگیخت.

به گزارش تلنگر؛ امروز -شنبه ۶ اردیبهشت- صدای انفجار شدیدی از اسکله شهید رجایی در بندرعباس شنیده شد که باعث وحشت گسترده‌ای در میان مردم شد؛ شدت این انفجار به حدی بود که زمین نیز لرزید و در شهرهای مجاور هم شنیده شد.

جزئیات دقیقی از علت وقوع این انفجار و میزان خسارات احتمالی هنوز در دسترس نیست. گمانه‌زنی‌هایی در خصوص انفجار مخزن آمونیاک در این منطقه مطرح شده بود که مقامات مربوطه این موضوع را تکذیب کردند و اعلام کردند که هنوز علت دقیق حادثه مشخص نشده است.

همچنین گزارش شده است که موج انفجار به حدی شدید بوده که یک ساختمان اداری را کاملا نا‌بود کرده و بسیاری‌ از خودرها در این منطقه مچاله شده است.

آخرین آمار از تعداد حادثه دیدگان

سخنگوی اورژانس کشور در تازه‌ترین خبر در مورد تعداد مصدومان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی گفت: مجموع مصدومین به ۲۸۱ نفر رسید.

اطلاعیه درباره وقوع انفجار در بندر شهید رجایی

در پی انتشار وقوع این خبر شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران اطلاعیه ای صادر کرد که در متن آن آمده است: این انفجار ارتباطی با پالایشگاه‌ها و مخازن سوخت و مجموعه پخش و خطوط لوله نفتی مرتبط با این شرکت در آن منطقه نداشته و در حال حاضر بهره‌برداری از تأسیسات واقع در منطقه بندر عباس بدون وقفه در حال انجام است.

همچنین تجهیزات و کمک‌های امدادی و آتش نشانی کلیه شرکت‌های نفتی واقع در منطقه به حالت آماده باش و در حال خدمات رسانی برای کمک به مدیریت سانحه یاد شده از سوی سازمان بنادر و دریانوردی هستند.

توضیحات گمرک رجایی درباره علت وقوع انفجار

همچنین گمرک اعلام کرد: خروج تمامی کامیون‌هایی که تشریفات گمرکی آنها انجام شده است از محوطه بندرعباس در حال انجام است. احتمال زیاد منشا انفجار از دپوی کالاهای خطرناک و مواد شیمیایی موجود در محوطه بندر بوده است. محل انفجار در محوطه کانتینری سینا در محوطه بندر شهید رجایی و انفجار در شعاع ۲ کیلومتری ساختمان اداری گمرک بوده است.

دستور ویژه معاون اول رئیس‌جمهوری به استاندار هرمزگان

معاون اول رئیس‌جمهوری پس از وقوع انفجار شدید در اسکله شهید رجایی بندرعباس در تماس‌های تلفنی جداگانه با استاندار هرمزگان و رئیس جمعیت هلال‌احمر، آخرین وضعیت حادثه را پیگیری کرده و دستورات لازم را صادر کرد. محمدرضا عارف در این گفت‌وگوها با تاکید بر اهمیت موضوع، خواستار بررسی فوری و جامع علت حادثه و میزان خسارات شد. او همچنین بر لزوم رسیدگی سریع به وضعیت مجروحان و خانواده‌های قربانیان احتمالی تأکید کرد.

معاون اول رئیس‌جمهوری همچنین دستور داد تا تمهیدات ایمنی در تأسیسات بندری و صنعتی استان به منظور پیشگیری از تکرار چنین حوادثی تقویت شود. در ادامه، عارف با رئیس جمعیت هلال‌احمر تماس گرفت و دستور داد تا تمامی امکانات امدادی این نهاد برای کمک به آسیب‌دیدگان و انتقال مجروحان به مراکز درمانی بسیج شود.

دستور ویژه وزیر کشور به استاندار هرمزگان

اسکندر مومنی، وزیر کشور نیز در پی انفجار در یکی از منابع قابل اشتعال در بندر شهید رجایی، بندرعباس در تماس تلفنی با محمد آشوری، استاندار هرمزگان گزارش اولیه این حادثه را دریافت کرد. او به استاندار هرمزگان دستور لازم را برای رسیدگی فوری صادر کرد و همچنین با دستور وزیر کشور، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور عازم منطقه شده است.

بر اساس گزارش مرکز اطلاع‌رسانی وزارت کشور، اداره کل مدیریت بحران استان هرمزگان در آماده‌باش کامل است.

در همین حال، بابک یکتاپرست، سخنگوی سازمان اورژانس کشور نیز درباره جزئیات این حادثه اعلام کرد که هنوز تعداد دقیق فوتی‌ها و مصدومان حادثه انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس مشخص نیست ولی تاکنون در حدود 300 نفر به مراکز درمانی منتقل شده‌اند. او افزود که تاکنون ۱۰ دستگاه آمبولانس و یک اتوبوس آمبولانس به محل اعزام شده‌اند و تیم‌های امدادی در حال ارائه خدمات هستند.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x