خانواده

بهترین طرز تهیه آفوگاتو به روش کافی شاپی

آفوگاتو در زبان ایتالیایی به معنی غرق شده است و به یک نوع دسرایتالیایی با پایه قهوه گفته میشود که از یک دو اسکوپ بستنی وانیلی یا جلاتو و یک شات قهوه اسپرسوی داغ تشکیل می شود.

به گزارش تلنگر؛ آفوگاتو را حتما با قهوه اسپرسو درست کنید. این نوشیدنی بسیار خوشمزه بوده و دربیشترکافه و رستوران ها سرو می شود.

مواد لازم برای تهیه آفوگاتو

  • بستنی وانیلی یا شیریدو اسکوپ
  • اسپرسوی داغ۵۰ میلی گرم
  • بیسکوئیت، شکلات و …مقداری برای تزئین

طرز تهیه آفوگاتو

طرز تهیه آفوگاتو

در ادامه طرز تهیه این نوشیدنی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم:

مرحله اول

یک لیوان شیشه ای را داخل فریز بگذارید. البته لیوانی را داخل یخچال بگذارید که محکم باشد که ترک نخورد.

مرحله دوم

دو اسکوپ بستی را داخل یک لیوان بریزید.

مرحله سوم

طرز تهیه آفوگاتو

یک شات دبل اسپرسو دم کنید و مستقیم روی بستنی بریزید.

مرحله چهارم

برای تزئین کردن آن از پودر وانیل، بیسکوئیت رول، ترافل ریز یا پودر قند استفاده کنید و از یک ترکییب گرم و سرد و تلخ و شیرین فوق العاده لذت ببرید.

نکات اساسی نوشیدنی آفوگاتو

  • ابتدا- برای کاهش سرعت آب شدن بستنی، قاشق های مخصوص بستنی جلاتو/ بستنی را از قبل منجمد کنید. همچنین – لیوان / فنجان سرو را خنک کنید.
  • اگر همزمان چندین فنجان آفوگاتو  تهیه می کنید، بهتر است ژلاتو و اسپرسو را جداگانه سرو کنید و کار “غرق کردن” را به مهمانان بسپارید.

انتهای مطلب/ ی.ر

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آرا: ۰

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x