بهترین طرز تهیه دسر تیرامیسو خوشمزه با پتی بور به روش کافی شاپی
تیرامیسو یک دسر خوشمزه و شیک است که مناسب مهمانی ها بوده و زمان کمی برای اماده سازی می خواهد.

به گزارش تلنگر؛ دسر تیرامیسو یک دسر ایتالیایی است که دستور درست کردن آن بسیار آسان است. در این مقاله بهترین طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای طرز تهیه دسر تیرامیسو
پنیر خامهای | 1 بسته 200 گرمی |
خامه صبحانه پاکتی | 1 عدد |
شکر | یک سوم پیمانه |
کافی میکس | 1 ساشه |
آب جوش | 1 پیمانه |
بیسکویت پتی بور | 1 بسته |
پودر کاکائو | به میزان دلخواه |
طرز تهیه دسر تیرامیسو با بیسکویت پتی بور
در ادامه طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش می دهیم:
مرحله اول
پنیر خامه ای را با شکر و خامه صبحانه در یک ظرف بریزید. با کمک چنگال یا همزن برقی مواد را مخلوط کنید. در این مرحله توجه کنید شکر به طور کامل حل شود.
مرحله دوم
بعد از آن که مواد را به خوبی مخلوط کردید. باید یک قیف پلاستیکی تمیز را داخل لیوان بگذارید. سپس مواد آماده شده را هم به آرامی داخل قبف پلاستیکی بریزید.
مرحله سوم
بسکوییت های پتی بور را در این مرحله خورد کنید. اما توجه کنید که نه باید خیلی پودر و خرد شوند. برای خورد کردن بیسکوییت ها را داخلی یک نایلون بریزید و با گوشت کو بضربات ملایم بزنید تا تکه تکه بشوند.
مرحله چهارم
قلب مناسبی برای تیرامیسو انتخاب کنید. بهترین قالب برای دسر تیرامیسو ظرف های پیرکس هستند. برای نتیجه بهتر کف ظرف نایلون نازک پهن کنید.
مرحله پنجم
کافی میکسی که تهیه کرده بودید را با یک لیوان آب جوش درست کنید. هنگامیکه که کافی میکسسرد شد بیسکوییت ها را کف قالب بریزید. کمی کافی میکس روی پور بیسکویت ها ریخته و این بار مواد پنیری خو را به بیسکویت ها اضافه نمایید.سپس روی دسر کمی پودر کاکوئو بریزید.
مرحله ششم
در این مرحله باید قالب تیرامیسو را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. زیرا این دسر خوشمزه به صورت سرد سرو می شود.
نکات طلایی در طرز تهیه دسر تیرامیسو
- در برخی دستورها برای تزئین روی دسر از ژله نیز استفاده میشود. در هر صورت این گزینه سلیقهای است و شما میتوانید با توجه به ذائقه خود روی تیرامیسو از ژله نیز استفاده کنید.
- می توانید به جای بیسکوئیت پتی بور از بیسکویت لیدی فینگر استاده کنید.
- برای زیبا تر شدن دسر می توانید از ترکیب بیسکوت کاکائوی و ساده استفاده کنید.
- هر چه دسر بیشتر در یخچال نگهداری کنید خوشمزه تر می شود.
- پنیر خامه ای که برای تیرامیسو استفاده می کنید باید حتما کم نمک باشد.