موسیقی و تجسمیاخبار

جزئیات جدید از خودکشی تتلو در زندان را بخوانید!

پنجشنبه ۸ خرداد ماه ۱۴۰۴، ساعت ۱۱ و ۴۵ دقیقه شب، «امیرحسین مقصودلو» ملقب به تتلو با خوردن حدود ۳۰ عدد قرص در سرویس بهداشتی واحد ۵ اندرزگاه ۴ سالن یک اتاق یک زندان تهران بزرگ اقدام به خودکشی می‌کند.

به گزارش تلنگر به نقل از اعتماد؛ یک منبع در مورد اقدام به خودکشی این خواننده جنجالی می‌گوید: «تتلو چند روز قبل از اینکه اقدام به خودکشی کند از مسوولان زندان دو درخواست می کند. یکی درخواست ملاقات با یکی از مقامات قوه‌قضاییه درخصوص پرونده اش و دیگری درخواست ملاقات با همسرش، اما موافقت نمی شود. تتلو ناگهان پنجشنبه شب در سرویس بهداشتی سالن یک زندان تهران بزرگ اقدام به خودکشی می‌کند و او را به بیمارستان لقمان منتقل می‌کنند.»

این منبع مطلع در ادامه می‌گوید: «در گزارش زندان آمده که تتلو دچار تشنج شده و به همین خاطر به بیمارستان لقمان منتقل شده است.» «نسیم مقصودلو» خواهر تتلو نیز در واکنش به خودکشی ناموفق او در اینستاگرام خود نوشته است: «ما را ببخش که امیر تتلوداری بلد نیستیم. ۵۰ سال است هنرمندی در حد تو نداشتیم و بلد نیستیم چه جوری باید درکش کرد و چگونه از او تقدیر کرد. تو از ما خیلی جلوتری و خیلی مانده تا یاد بگیریم.»

ناظران شب می‌بینند که تتلو روی زمین افتاده و به افسر نگهبان خبر می‌دهند

حدود یک ساعت و نیم پس از خاموشی در زندان که ساعت ۱۰ شب است، افرادی که به آنها ناظران شب یا نوبتی شب گفته می‌شود و از خود زندانیان هستند، می‌بینند تتلو درحالی که از سرویس بهداشتی خارج می‌شود، تعادل ندارد و روی زمین می‌افتد.

آنها به افسر نگهبان بخش خبر می‌دهند و افسر نگهبان تتلو را به بهداری زندان منتقل می‌کند. پزشک بهداری نیز تتلو را معاینه می‌کند و دستور انتقال او به بیمارستان داده می‌شود.

قرص‌هایی که به دست تتلو رسیده از طریق زندانیانی بوده که قرص‌های به اصطلاح تحت‌نظری (داروهای اعصاب و روان) را به تتلو فروخته‌اند. در زندان افرادی هستند که قرص‌های به اصطلاح تحت‌نظری استفاده می‌کنند. معمولا زندانیانی که قصد دارند در زندان به زندگی خود پایان دهند از دوستان و همبندی‌های خود درخواست داروهای اعصاب و روان می‌کنند. در این شرایط، زندانی که قصد خودکشی دارد یا قرص‌ها را از زندانیان دیگر خریداری یا قرص‌ها را با مقدار کم جمع‌آوری می‌کند؛ وقتی تعداد قرص‌ها زیاد می‌شود، زندانی اقدام به خودکشی می‌کند.

با این حال پس از رسانه‌ای شدن خبر خودکشی ناموفق تتلو، قوه قضاییه اعلام کرده است: «در پی بروز مسمومیت برای امیرحسین مقصودلو ملقب به تتلو او به یکی از مراکز درمانی تهران منتقل شد و شرایط او تحت کنترل است. با درمان‌های تخصصی صورت گرفته و رسیدگی به‌موقع، شرایط تتلو تحت کنترل و حال عمومی او مساعد است.»

عزل الهام رحیمی‌فر یکی از وکلای تتلو

یک منبع مطلع درباره عزل یکی از وکلای تتلو می‌گوید: «تتلو چند وقت پیش الهام رحیمی‌فر، یکی از وکلای خود را عزل کرده است.» این درحالی است که «الهام رحیمی‌فر» در واکنش به عزل خود این‌گونه به «اعتماد» توضیح می‌دهد: «بنده دیگر وکیل آقای امیرحسین مقصودلو نیستم و در این مورد بعدا صحبت خواهم کرد.»

وکلای تتلو تاکنون افرادی همچون «عاطفه حاذق، مجید نقشی و الهام رحیمی‌فر» بوده‌اند که در حال حاضر با عزل الهام رحیمی‌فر، عاطفه حاذق و مجید نقشی وکالت پرونده تتلو را به عهده دارند. با این حال عاطفه حاذق و مجید نقشی در روز خبر خودکشی موکلشان؛ امیرحسین مقصودلو، تماس‌های مکرر «اعتماد» را بی‌پاسخ گذاشته‌اند.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x