سیاست خارجیاخباربین المللی

زلنسکی از عزم قوی ترامپ برای پایان جنگ اوکراین استقبال کرد

رییس جمهور اوکراین از آنچه عزم قوی ترامپ برای پایان دادن به جنگ کشورش با روسیه نامید، استقبال کرد.

به گزارش تلنگر؛ ولودیمیر زلنسکی که هفته گذشته در پاریس با ترامپ دیدار کرده بود امروز سه‌شنبه گفت از اراده قوی رییس جمهور ترامپ برای پایان دادن به جنگ در اوکراین سپاسگزار است.

زلنسکی در پستی در اوایل روز سه‌شنبه در شبکه اجتماعی X گفت: «مهم‌ترین چیز این است که با هم در مورد چگونگی پایان دادن به این جنگ کار کنیم — این اولویت اصلی ما است. در دیدار در پاریس، دقیقاً روی این موضوع تمرکز کردیم.»

این درحالی بود که زلنسکی روز شنبه در واکنش به گفته‌های ترامپ در مورد قطع کمک‌های آمریکا به اوکراین در جنگ با روسیه گفته بود: صلح با کلمات و روی کاغذ به وجود نمی‌آید.

گفتنی است ترامپ از زمان رقابت‌های انتخاباتی بارها بر پایان دادن ۲۴ ساعته به جنگ اوکراین تاکید کرده اما نگفته چگونه می‌خواهد این کار را انجام دهد. اوکراین و متحدان اروپایی‌اش به شدت نگران هستند که ترامپ کی‌یف را به مجبور به چشم‌پوشی از خاک اشغال‎‌شده خود در ازای صلح با روسیه کند.

انتهای مطلب / ف.ر

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x