خانواده
طرز تهیه رولت خرما و گردو مقوی و خوشمزه در چند دقیقه!
با این دستور ساده، در چند دقیقه رولت خرما و گردو مقوی و خوشمزه درست کنید و از طعمی طبیعی و انرژیبخش لذت ببرید.

در این مطلب از تلنگر، طرز تهیه رولت خرما و گردو یاد میگیرید. اگر به دنبال یک میان وعده سالم، مقوی و در عین حال خوشمزه هستید، رولت خرما و گردو انتخاب ایدهآلی است! با ترکیبی ساده از خرما، گردو و کمی پودر نارگیل و دارچین، میتوانید در عرض چند دقیقه یک رولت نرم، شیرین و انرژیبخش درست کنید که هم برای خودتان و هم برای مهمانها عالی است.
مواد لازم برای تهیه رولت خرما و گردو
| مواد لازم | مقدار |
|---|---|
| خرما | ۲ کیلو |
| روغن | ۳ قاشق مرباخوری |
| دارچین | به مقدار دلخواه |
| زنجبیل | به مقدار دلخواه |
| آرد | ۳ پیمانه |
| گردو | به مقدار لازم |
| پودر نارگیل | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه رولت خرما و گردو
- در اولین مرحله از طرز تهیه رولت خرما و گردو، هسته وسط خرماها را جدا کنید و تمامی خرماها را یک بار چرخ کنید.هنگام چرخ کردن خرما ها ، مقدار کمی به آن روغن اضافه کنید تا خرما ها به پره های چرخ گوشت و یا غذاساز نچسبد.
- سپس داخل تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد ،حرارت را کم کنید و خرماهای له شده را درون آن بریزید و کمی حرارت دهید.
- بعد به مقدار دلخواه زنجبیل و دارچین را به خرما اضافه کنید و خیلی کم تفت دهید.
- بعد از تفت دادن خرماها نوبت به تفت دادن آرد میرسد. که باید از قبل آرد را الک کنید و داخل تابه ای بر روی حرارت کم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود ،مراقب باشید آرد نسوزد و سیاه نشود. به آرد در حال تفت مقدار کمی روغن هم اضافه کنید و مدام هم بزنید.وقتی آرد کاملا تفت خورد، حرارت را خاموش کنید.
- در ادامه کف یک سینی ، یک کیسه فریزر پهن کنید و روی آن را با روغن چرب کنید.
- سپس مخلوط خرما و دارچین را روی سینی بریزید و روی آن را با قاشق صاف کنید.
- مقداری از آرد تفت داده شده را نیز روی خرما ها بریزید.
- بعد با گردو و یا پسته روی مواد را بپوشانید.با کمک کیسه فریزر که زیر مواد رولت خرمایی است ، شیرینی را رول کنید.
- سپس رولت های خرمایی را به مدت چهار تا پنج ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند و کاملا سفت شوند.
- بعد رولت های خرمایی را از یخچال خارج کنید و آن ها را برش دهید.
- برای تزئین رولت خرما و گردو می توانید از کنجد، پور پسته و نارگیل استفاده کنید.










